KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Takımımız bayramlaştı

20 Ağustos 2012 | 19:20

4 yorum

6603 okunma

Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma törenine, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız katıldı.

Kulübümüzün geleneksel bayramlaşma töreni Özlüce Tesisleri’nde gerçekleşti. Bayramlaşamaya İkinci Başkanımız Recep Bölükbaşı, Genel Sekreterimiz İlhan Uslu, Futbol Şube Sorumlumuz Erkan Kamat, İdari Asbaşkanımız İsmet Demirel, Basın Sözcümüz Selçuk Eren, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Necmettin Kocaman, Hukuk İşleri Sorumlusu Av. Öztürk Yazıcı, Genel Müdür Vekilimiz İsmail Özdemir, Teknik Heyetimiz ve Futbolcularımız katıldı.

Bayramlaşma töreninin ardından konuşan İkinci Başkanımız Recep Bölükbaşı, ''İslam aleminin, Türkiye'nin, Bursa'nın ve Bursasporluların bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Tabii bu bayramın bir özelliği de var. Bize çifte bayram sözünü veren hocamıza, teknik heyetimize ve futbolcularımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün Kayserispor galibiyetiyle birlikte çifte bayram yaşıyoruz. Güzel duygular içerisindeyiz. Bu güzel başlangıçla daha güzel şeylerin olacağını umut ediyorum, diliyorum'' dedi.

Bayramlaşma töreni sonrası basın mensuplarına konuşan Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, ''Bütün Müslümanların, ülkemizin ve camiamızın mübarek ramazan bayramını kutluyorum ve hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu bayramın bizim için başka bir anlamı var. Bayramın 1'inci günü zor bir deplasmanda, çok güçlü bir rakibe karşı ligin ilk karşılaşmasını oynadık. Burada alacağımız galibiyetle camiamıza ve taraftarlarıma bir başka sevinci de yaşatmak istedik. Şükürler olsun ki Allah bizi mahcup etmedi. Bu mutluluğu bizi sevenlerle yaşadık. Bayram sonrasında bize bayram sevincini yaşatacak bir maç oynayacağız. Şimdi Kayserispor maçını bir kenara bırakıp, Twente maçına hazırlanmaya başladık. İnşallah bu karşılaşmadan da bize tur için avantajlı bir skor elde edip taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. O yüzden bu yoğun geçirdiğimiz dönemde alacağımız güzel sonuçlarla güzel günleri yaşamak istiyoruz'' diye konuştu.
 

 

    • isim soyisim  
    21 Ağustos 2012 | 22:27
    texas...
    • eray e  
    21 Ağustos 2012 | 12:53
    orhan güney ve beytullaha bu Bursaspor taraftarı yeri ve zamanı geldiğinde onlara cevabını verir onlar cok havaya girdi.onlar hiç aynaya bakıp kendilerini görmiyorlar.spor yazarı diye orta geziryorlar herkesi eleştiriyorlar.fenerbahcenin spor yazarı rıdven dilmen nizimki beytullah orhangüney birde buna baksınlar
    • bursalı  
    21 Ağustos 2012 | 11:34
    orhan ğüney ve beytullahın dün akşam recep başkana yaklaşımların doğru bulmuyorum siz kimlere hizmet ediyonuz,Bursa da sizi Bursaspor formasıyla göremedik,orhan güney gs li olduğunu biliyoruz sen özlüceye girmeye bie hakkın yok.
    • CASANOVA  
    21 Ağustos 2012 | 11:20
    Arkadaşlar futbol, spor tamamda gaziantep olaylarına tepkimizi koyalım.unutmayalım kardeş Ankaragücünden sonra tek bizi seven ve destekleyen taraftar grubu antepsporun tarafratarıydı..hepsine geçmiş olsun..ölenlere allah rahmet eylsin..şerefsizler için bişey demeye gerek yok çünkü adı üstünde şerefleri yok...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR