KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Takımımız İstanbul'a gitti

16 Aralık 2014 | 16:21

1 yorum

5220 okunma

A Takımımız, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 2.haftasında yarın saat:12:00'da karşılaşacağı Centone Karagümrük maçı için Özlüce Tesisleri'mizden karayolu ile İstanbul'a hareket etti.

Sabah saatlerinde maçın son çalışmasını yapan takımımızı, Başkanımız Recep Bölükbaşı yolcu etti. Kırmızı kart cezalısı konumunda bulunan Filipe Josue ile Şamil Çinaz'ın yer almadığı Centone Karagümrük maçı kadrosunda 18 futbolcumuz bulunuyor.

Genç oyuncumuz Ozan Tufan hareket öncesinde yaptığı açıklamada, Spor Toto 2.Lig Beyaz grupta yer alan Centone Karagümrük takımını küçüksememeleri gerektiğini vurguladı. Ozan, "Zor bir maç olacak. Saha şartları zor. Bizi zor şartlar bekliyor ama hedefimiz 3 puanı alabilmek. Geçtiğimiz hafta grubun ilk maçında Mersin İdmanyurdu karşısında girdiğimiz gol fırsatlarını değerlendiremeyip 1-1 berabere kalmıştık. Şimdi önümüzdeki bu fırsatı değerlendirmeye gidiyoruz. Hedefimiz, bu maçı alarak yolumuza devam etmek" dedi.

Orta saha oyuncumuz Bekir Yılmaz ise "Bu maçlar zor oluyor. Rakibimizi ciddiye alıyoruz. Bu maçtan 3 puan alarak hem moral kazanmak hem de kupada yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • Batalla 10  
    16 Aralık 2014 | 21:49
    Koyar geliriz

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR