KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Takımımız Sivas'a gitti

20 Mart 2015 | 14:28

4 yorum

5731 okunma

A Takımımız, Spor Toto Süper Lig’in 25 haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Medicana Sivasspor maçı için Özlüce Tesisleri’mizden Sivas’a hareket etti.

Yenişehir'den Türk Hava Yolları'na ait özel uçak ile Sivas'a giden kafilemizi, Başkanımız Recep Bölükbaşı ve TFF Temsilcimiz ve Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkanımız Ali Büyükkurt uğurladı.
Sakatlıkları bulunan futbolcularımız Cedric Bakambu, Bekir Yılmaz ve Fernando Daniel Belluschi 18 kişilik kafilemizde yer almadı.

Hareket öncesinde konuşan file bekçimiz Harun Tekin, " Zorlu bir mücadele olacak. Hafta içinde iyi çalıştık. Rakibimizi iyi analiz ettik. İnşallah 3 puanı alıp, Bursa'ya dönmek istiyoruz" dedi.
Başkanımız Recep Bölükbaşı ise Sivasspor camiası ile iyi bir dostluk içerisinde bulunduklarını belirterek, "Takımımızı uğurladık. Öncelikle hayırlı yolculuk diliyorum. İçeride dışarıda 3 puan için oynuyoruz. Zirvede kalmak istiyorsanız puanları almasınız. Sakat oyuncularımız var. Tedavileri hafta sonunda da devam edecek. Kaptanımız Volkan Şen'in cezası bitti. Bu karşılaşmada forma giyebilecek. Futbolcularımıza güveniyoruz. Sivasspor'da yeni hocası ile iyi bir ivme yakaladı. İyi gidiyorlar. Kaliteli futbolculara sahipler. Sivasspor Başkanı ile dostluğumuz var. Bizleri her zaman çok iyi bir biçimde karşıladılar. Ancak sahada 3 puan alan taraf olmak istiyoruz. Alacak gücümüzde var. Futbolcularımız moralli. En önemlisi sağlıklı, sakatlık olmadan Bursa'ya dönmek" dedi.
Dış İlişkilerden Sorumlu Asbaşkanımız Ali Büyükkurt ise " Başkanımızın da dediği gibi inşallah Bursa'ya 3 puan ile dönen taraf oluruz. Alacak güçteyiz. İnşallah kazanarak ilk 5'teki yerimizi koruyacağız" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • mkpasali  
    21 Mart 2015 | 01:09
    Galibiyetle donun timsahlar
    • balıkesirli  
    20 Mart 2015 | 21:51
    10
    Eskişehir maçının son dakikalarinda Bursaspor diye bağıran hemşerilerime selam olsun.
    • MK  
    20 Mart 2015 | 15:58
    Demek ki Şenol Hoca Sivasta maçın gidişatına göre ihtiyaç duyduğunda yedek kulübesine baktığında Okan,Traore,Ozan İpek,Süheyl,Furkan,Enes,Emre yi görecek.
    • Caneration  
    20 Mart 2015 | 14:41
    Acaba ne zaman tam kadro sahaya çıkabileceğiz?Sezonun ikinci yarısı başladı başlayalı ya sakat, ya da cezalılar yüzünden bir kere olsun as kadroyla sahada yer alamadık.Bu şekilde kadro iskeleti de oluşamıyor malesef.İnşallah bir galibiyetle döneriz Sivas'tan.Güzel futbol olmayıversin bu kez de,galibiyet lazım artık.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR