KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Takımımız tam kadro çalıştı

03 Nisan 2013 | 19:42

3 yorum

6253 okunma

Spor Toto Süper Lig'in 28.haftasında evimizde oynayacağımız Beşiktaş maçının hazırlıkları, bugün akşam saatlerinde yapılan antrenmanla sürdü.

Teknik Direktörümüz Hikmet Karaman nezaretinde gerçekleşen antrenman 1 saat 30 dakika sürdü.

Topla yapılan ısınma hareketlerinin ardından takımımız iki gruba ayrıldı. Bir grup yarı sahada minyatür kalelerle çalışırken, diğer grup ise dar alanda pasa dayalı taktik çift kale maç yaptı. Hayli tempolu geçen antrenmanın ardından her iki grupta hafif tempolu koşular yaparak antrenmanı sonlandırdı.

Takımımız, yarın yapacağı antrenmanla evimizde oynayacağımız Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Türkiye Sakatlar Derneği Bursa Şubesi yönetim kurulu ve engelli gençler Özlüce Tesisleri'ne gelerek takımımızı ve teknik heyetimizi ziyaret etti. Antrenman sonrası futbolcularımız ve Teknik Direktörümüz Hikmet Karaman ile bir araya gelen dernek üyeleri fotoğraf çektirip formalarını imzalattı. Dernek yönetim kurulu Teknik Direktörümüz Hikmet Karaman'a plaket verirken, Başkan Vekili Şükrü Keskin, "Hocam Avrupa yolunda size başarılar diliyoruz. Hayatta engeller vardır. Ama önemli olan bu engelleri başarmaktır" dedi. Takım, Keskin'i konuşmalarından sonra alkışladı.

Vali Yardımcısı Başarı Diledi

Öte yandan Bursa Vali Yardımcısı Vedat Müftüoğlu da takımımızı ziyaret ederek zorlu Beşiktaş maçı öncesinde başarı diledi. Takımla birlikte fotoğraf çektiren Vali Yardımcısı Müftüoğlu, Teknik Direktörümüz Hikmet Karaman'a çiçek takdim ederken, futbolcularımıza ise baklava ikram etti.

 Bursaspor.org.tr

    • CMLVRD  
    06 Nisan 2013 | 13:25
    Karaman gittide gaziantep kendini kurtardı darısı başımıza bu adam tam bir felaket
    • KUTMAN  
    04 Nisan 2013 | 10:53
    Kasımpaşa maçından önce de tam kadro çalışmıştık.ruhsuzlar topluluğu
    • CB16  
    03 Nisan 2013 | 20:22
    10
    Futbolcu olmak vamış hergün baklava börek çörek geliyor :)

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR