KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Takımımız Trabzon'a hareket etti

VİDEO

27 Ekim 2012 | 17:33

1 yorum

6111 okunma

Özlüce Tesislerine gelen taraftarlarımızın eşliğinde takımımız yarın oynanacak olan Trabzonspor maçı için Trabzon'a hareket etti.

Takımımızın deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşma için bugün Özlüce Tesisleri'ne gelen taraftarlarımız eşliğinde Trabzon'a hareket etti.

Bayramın 3. günü olmasına rağmen takımlarını bu zorlu deplasman öncesi yalnız bırakmak istemeyen yeşil beyazlı taraftarlarımız Özlüce Tesisleri'ne gelerek takımıza moral vererek yolcu etti. Yaklaşık 200 dolayında yeşil beyazlı taraftarın eşliğinde Trabzon'a hareket eden kafilemiz kara yolu ile Yenişehir’e ardından özel uçak ile Trabzon’a geçerek yarın akam oynanacak olan karşılaşmayı beklemeye başlayacak.

Yolculuk Öncesi Bayramlaşma

Takımımızın Trabzon yolculuğu öncesi Özlüce Tesisleri'ne Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Teknik heyet ve Futbolcularımıza bayramlaşarak yarın oynanacak olan karşılaşma için başarı dileklerinde bulundular.

 

    • SİPTAR...  
    27 Ekim 2012 | 20:29
    Başarılar umarım kazanırız 2 maç ta 6 puan alın lig de ilk 5 gireriz istedignz destegin faqzlasını göreceksinz yeter ki siz üzerinize düşeni yapın...

    ŞEHRİNİ SAVUN BursaLIM, ŞİMDİ DESTEK ZAMANI...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR