KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Takımımız yola çıktı

VİDEO

29 Ağustos 2012 | 10:07

3 yorum

5007 okunma

Bursasporumuz yarın Twente ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Play-Off rövanş mücadelesi için Hollanda'ya hareket etti.

21 futbolcunun yer aldığı kafilemiz sabah erken saatte Özlüce Tesisleri’nden hareket etti.

Kafilemiz Yenişehir Havaalanı’ndan THY ait özel uçakla Almanya’nın Münster kentine indikten sonra yaklaşık 1 saat süren karayolu yolculuğu ile Hollanda’ya geçecek.

Takımımız maçın oynanacağı Grolsch Veste Stadyumu’nda son antrenmanını yaptıktan sonra maç saatini bekleyecek.

Hareketten önce açıklama yapan Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam hedefin Hollanda’dan tur atlayıp Bursa’ya dönmek olduğunu belirtti. Sağlam şöyle konuştu“''Bursaspor tarihi açısından önemli bir karşılaşmaya gidiyoruz. Her fırsatta dile getirdik. Bu sene ülkemizi Avrupa Ligi gruplarında temsil etmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nden sonra bu başarıyı da elde edebilirsek, hem kulüp, hem de bizim için önemli bir başarı olacak. İlk maçta elde ettiğimiz avantajı ikinci maçın sonuna kadar taşıyıp inşallah gruplara çıkacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Tecrübeli defans oyuncumuz İbrahim Öztürk, Bursa'da elde edilen skor avantajını devam ettirmek istediklerini söylerken, ''Elde ettiğimiz avantajı orada en iyi şekilde devam ettirmek istiyoruz. Hedefimiz gruplara kalmak. İnşallah bunu da başarıp geleceğiz'' dedi.

Mücadeleci savunma oyuncularımızdan Hakan Aslantaş, Twente maçına çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Aslantaş İlk karşılaşmada güzel bir oyun ve skorla avantajlı olarak Hollanda’ya gidiyoruz. İlk maçta Bursa Atatürk Stadyumu’nda taraftarlarımız yaratmış olduğu coşkuyu ve atmosferi gördük. Uefa Avrupa Ligi Gruplarına kaldığımız takdirde bu coşku daha da artacaktır. Hafta içinde çok iyi çalıştık. Takım olarak konsantrasyonumuz üst düzeyde. İnşallah istediğimiz sonuçla Bursa’ya döneriz” dedi. 

Vederson’da Hollanda’dan galibiyetle dönmek istediklerini ancak galibiyet olmasa bile Avrupa Ligi Gruplarına adımızı yazdıracak skoru almak istiyoruz” dedi.

 

    • Tezcan  
    29 Ağustos 2012 | 12:09
    ben onu bunu bilmem eyer hoca cambazlık yapmaya kalkmasa biz bu twente takımını orada'da yeneriz. bu kadronun önüne kimse duramaz. birde bize ayrılan taraftar kontenjanını doldurulursa işte ozaman önümüzde hiç kimse duramaz.
    • Turgay SAZARA  
    29 Ağustos 2012 | 10:46
    Takım en önemli maçlardan birine yolculuğa çıkıyor Bursaspor TV maalesef canlı yayınla vermiyor...Madem böyle önemli bir maç öncesi yolculuk canlı yayınla verilmeyecek neden var bu TV..........???
    • Levent  
    29 Ağustos 2012 | 10:12
    Pinto aslanım takmış gözlüğünede :) yolunuz açık olsun koçlarım

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR