KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Taraftar yine yalnız bırakmadı!

30 Kasım 2013 | 14:53

30 yorum

15333 okunma

Bursasporlu taraftarlar takımlarını yine yalnız bırakmadı.

Yeşil Beyazlılar tribünde kendilerine ayrılan bölümde 90 dakika boyunca takımlarını destekledi. Bursa'nın yanı sıra çevre illerden gelen öğrencilerin de yer aldığı yaklaşık 200 Bursaspor sevdalısı arma peşinde olduklarını gösterdi.

 Hakimiyet Gazetesi

    • hakan  
    02 Aralık 2013 | 18:13
    -2
    Gene herkes sallamış . Önce kaybettiğimiz maçlar bir bakın kardeşler. Beşiktaş maçı dışında fark gördüğümüz maç varmı? Hep saniyeler içinde kaybettik. Galatasaraya , Fenere sahayı dar ettik. deplasmanda 12 puan almışız. Son üç yılın en iyi 13. hafta puanı . Önce geçmişe bakın sonra değerlendirme yapın. Başından beri entersan şekilde bazı gruplar tamamen karşı duruyorlar. Alınan topçular kariyerli, hocanın kariyeri malum. Ama bakınca hep 4-5 yorumcunun galeyanı var ortada. Taraftarı bölenler maalesef dışarıda ellerini ovalayıp sıranın kendilerine geleceğini zannedenler. Hiç Bursasporu düşünmeden tamamen şahsi çıkarları için tribün gruplarından medet umanlar. Sakin kafa ile bir düşünün bakalım ne göreceksiniz? Battalanın konuşmalarına bakın çocuğun problemleri var. Hala kendisi topçumuz, devre arasından sonra dönerse tabiki kucak açılır. 3 maç arka arkaya alınacak galibiyet ile yerimiz ilk 4. Farkında değilmisiniz. Farkında olanlar var ama. Belli olmasın diye ortalığı toza dumana katmaya çalışıyorlar. Büyük olan Bursaspor. Sadece farkedin yeter.
    • hüseyin+  
    02 Aralık 2013 | 03:44
    Rahmetli başkanın bir vizyonu vardı. Bir amacı ve hedefleri vardı bu hedefler doğrultusunda Ertuğrul sağlamı ligin en pahalı T.D.'ü olmasına aldırış etmeden takımın başına getirdi. Hocanın istediği her oyuncuyu almaya çalıştı nunezler insualar forseller... pek çoğu tutmadı ama tutanlar da bu takıma şampiyonluğu getirdiler.

    ilk sezonu 6. sırada transfere 30-40 milyon € lar harcayan takımların 3 puan gerisinde tamamladık. Sonraki sezon ise fair play kategorisi de dahil ekonomik bir bütçeyle şampiyonluk yaşayarak, tüm anadolu takımlarına örnek olacak bir devrim gerçekletirmiştik.

    Çıta çok yükselmişti ve yeni şampiyonluklar dışındaki her şey bir başarısızlık görüntüsüne bürünüyordu. Fenerbahçenin 2. yarıda 17/16 yaptığı ve şike tartışmalarının ortaya çıktığı , şampiyon kadromuzda yaprak dökümünün başladığı sezonu 3. sırada tamamlamıştık.

    Sonraki sezon fikstür değişmiş Play-off sistemi gelmiş normal fikstürü 8.sırada tamamlamamıza rağmen play-off ve Türkiye kupası sonuçlarına göre avrupa bileti elde etmiştik.

    Şampiyonluktan sonra gerileme kaçınılmaz olsa da artık süper ligin en zorlu deplasmanı olmuştuk.Alt sıralar nedir unutmuş, her sene üst sıraları zorlayan, istekli, hırslı, seyir zevki veren, mücadele eden ve bunların sonunda avrupa vizesini almaya alışmış bir takım haline gelmiştik.

    Ama artık bunlarla yetinemiyorduk çünkü şampiyon bir takımdık ve her sene şampiyonluk mücadelesi beklentisi vardı ve bu beklenti karşılık bulamamaya başlamıştı. Bizim "Adam gibi adam" diye nitelendirdiğimiz Ertuğrul hoca sanırım artık takıma katkı sağlayamadığını düşünerek istifa kararı almıştı.

    Göreve gelen hikmet karaman takımımızı avrupa kupasına taşımayı bildi.
    Buraya kadar yazdıklarım geçen 4 sezondaki durumuzun özeti idi. Şampiyonluktan sonra belki başarı denilemezdi ama 49 yıllık tarihimize bakarak başarısız da sayılmazdık.

    Gelelim 13-14 sezonuna... Transfere 750.000 € harcandı sadece.
    250 si C.Kazım, 500 ü Taiwo ya imza parası.
    Alınan 5 oyuncuya karşılık, 4 ü kiralık olmak üzere 19 oyuncu gönderilmiştir.
    http://www.mackolik.com/Takim/13/Bursaspor (transfer sekmesi)
    http://www.transfermarkt.com.tr/tr/Bursaspor/transfers/verein_20.html

    "2013/14 Süper Lig Transfer Bilançosu"
    Galatasaray SK -12.500.000 €
    Fenerbahçe SK -26.750.000 €
    Beşiktaş JK -8.800.000 €
    Bursaspor +820.000 €
    Kayserispor -100.000 €
    Kasımpaşa SK -5.690.640 €
    Medical Park Antalyaspor +1.150.000 €
    Eskişehirspor +7.250.000 €
    Trabzonspor -80.000 €
    Gaziantepspor +1.600.000 €
    Gençlerbirliği SK +2.199.965 €
    Sivasspor -3.000.000 €
    Sanica Boru Elazığspor -250.000 €
    Akhisar Belediyespor +/- 0
    Kardemir D. Ç. Karabükspor -450.000 €
    Kayseri Erciyesspor -1.175.000 €
    Çaykur Rizespor -1.750.000 €
    Torku Konyaspor -600.000 €

    Yeni yönetim Transferde taraftarın beklentilerine bir türlü cevap verememiştir. Anlaşmaya varılan bazı oyuncular elden kaçmış bazılarının bonservisinde indirim beklerken transfer sezonu kapanıvermiştir.

    Kanatların işlemeyip pintonun fazla kilolardan formsuz olmasıyla golcüsüz de kalan takımımız tat vermeyen, etkisiz, pasif bir oyun sergilemeye başladı. Bunların sonucunda avrupa maceramız başlamadan bitti. Bu bahaneyle Hikmet karaman gönderilip C.Daum göreve geldi. Bunlar olurken diğer yandan yönetim kadrosu da tercümanlara varıncaya kadar bir hayli alt üst oldu.

    Tüm bu gelişmelerden sonra yönetim istifa sesleri bir hayli yükselmeye başladı. Transferde sınıfta kalındığında, Avrupadan elendiğimizde,Beşiktaşa yenildiğimizde,Rizeye yenildiğimizde,Fenere yenildiğimizde bu sesler git gide yükseldi ve Batallanın gitmesine zemin hazırlanmasıyla daha da yükselen istifa sesleri artık görmezden gelinemeyecek hal almaya başladı. Buna karşılık daumdan istifa haberlerine gülüp geçiyorum açıklaması da gecikmedi.

    Bugün gelinen noktada takımımızda gördüğüm tablo orta sıralarda kalabilirsek ne ala anlayışına hızla kaymakta, rakiplerin zorlandığı korkulu deplasman olmaktan hızla uzaklaşmaktadır. İyi oynayan hiç bir oyuncu elde tutulamamış gidenleri yeri de doldurulamamıştır.Alınan oyuncular 13 haftadır beklenilen performansı sergileyememiş takım bir türlü çıkışa geçememiştir.

    Bazı oyuncularda evimizde, aldığımız 1 puan iyidir anlayışı oluşmuş, Teknik direktörümüz rakibimizi favori gördüğünü söylemekten çekinmediği bir gaflet uykusuna yatmıştır.

    İşte bu ve buna benzer sebeplerden dolayı yönetim, göreve geldiğinden beri krizleri doğru şekilde yönetememiş takımı da sıradan bir takım görüntüsüne büründürmüştür. Biz ki devrim yapmış diğer takımların parmak ısırdığı örnek bir takım iken, hedefi olmayan varsada hedefe ulaşmak adına çaba sarf etmeyen bir takım haline geldik. Takımı bu hale getirenler ya bu görevi layıkıyla yürütemediğini kabul edip görevi bıraksınlar yada görevinin ne olduğunun nasıl bir Bursaspor olması gerektiğinin farkına varıp görevini yerine getirsin. Benim Bursasporum bu olmamalı.Siz takımın bu durumda olmasını hazmedebiliyorsanız benim başka diyecek sözüm yok.
    • Gerçek Bursaspor  
    02 Aralık 2013 | 01:28
    ya beyler kimse kusura bakmasın ama altta bakıorum hala yok en kalabalık deplasman yapan biziz filan die övünüyoruz ama aynaya bi bakalım artık tribünde 14-15 yaşında çocuklar kol geziyor hepsi olmuş efe ilk yarı yarım yamalak bağır sonra sus pus 20 yılı aşkın texastayım ben böyle trübünün kötü olduğunu böyle taraftarın parçalandığını görmedim yazık ya yazık elazığ ligin sonuncusu haftalardır yeniliyor oynadığımuız oyun ortada kadro ortada taktik ortada 1-0 üstüne yat sonra gitsin çorbacılar kale arkası sağ tarafta toplanan çocuk en büyük başkan i love you daum die bağırsın bitiriyorsunuz tribünleri yazık ediosunuz Bursasporuma
    • remzi dikenci  
    01 Aralık 2013 | 20:40
    -2
    yaw agalar tamam batallayı bende seviyorumda bir tek o mu taşıyacak takımı kişilere bağlı kalmamak lazım kulübe bağlı kalmak lazım...
    • RADİKAL  
    01 Aralık 2013 | 17:39
    -4
    Baksen bu kadar imza toplamislar hayal kurmaya devam edin siz hala Erkan koristan baskanim olarak kalacak istesinizde istemesinizde biz memnunuz
    • casti  
    01 Aralık 2013 | 15:50
    Radikal kendine gel. Hadi topculari ksrsiliyonuz da buyuk baskan falan ne ayak. Ne yaptida buyuk oldu? Az akilli olun ya.
    • özlüce  
    01 Aralık 2013 | 15:31
    millet özlücede bitane haber yapan yapabilcek taraftar sitesi yok mu be bu yönetim öyle yada böyle gidecek bu tutumunuz devam edecek mi o zaman görücez!
    • semih16  
    01 Aralık 2013 | 13:13
    elazığ maçından sonra yüzsüzce prim isteyen futbolculara yönelik pankart yapılsın!
    • saat3de özlücede  
    01 Aralık 2013 | 12:46
    bugun saat 3 de ozlucedeyız...tümm gercek Bursasporluları beklerızz..corbacılar zaten gelemezz...
    • celik timsah  
    01 Aralık 2013 | 12:43
    -2
    Yönetime hep destek
    • Mustafa D.  
    01 Aralık 2013 | 12:24
    saat 3te özlücedeyiz
    • enes  
    01 Aralık 2013 | 12:06
    Gidebilenlerin ayaklarina saglik gercek buyuk taraftar sizlersiniz
    • hasan türker  
    01 Aralık 2013 | 11:34
    arkadaşlar,başkan umreye gidiyo diye kızıyodunuz fakatttt bakın rakip takımlar elazığ dahil tek kale oynayıp yeniliyorlar.Yaşasın başkan işi biliyon sen.Gogocu imam daum ile karşı kaleye gitmeden kazanabilmek sadece bize ait birşey olsa gerek
    • mudanya-teksas  
    01 Aralık 2013 | 04:29
    Büyük başkan diye mi karşılamışlar???

    O halde iki kelime ile özet;

    AFERİN ÇORBACILAR...
    • Ozan  
    01 Aralık 2013 | 03:18
    -3
    bazı arkadaşlar burdan milleti ganyana getirmesin sayın körüstan olması gerektiği gibi davranıyor ve başkana yakışacak şekilde işler yapıyor köstek olmayalım destek olalım
    • Şenol  
    01 Aralık 2013 | 01:30
    -2
    Cavit başkan doğru söylemiş En Büyük Bursaspor başka Büyük yok. Daumun disiplin anteramanı beylere zor geldi çalişmadan kazanacaklar bizler10 sanat çalışıyoruz beyler baltala yı biz yildiz yaptik o yildiz olsaydı Türkiye ye gelmezdi gelseydi o paraya Bursaspor'a gelmezdi En Büyük Bursaspor
    • DOGAN TOZDUMAN  
    01 Aralık 2013 | 01:03
    YÖNETİM HEM KENDİNİZİ HEMDE BursasporU DAHA DA REZİL ETMEYİN.YAHU KİKİ KELİME KONUŞMAK ZORMU. BİZ BU İŞİ BECEREMEDİK Bursa SPORA YAKIŞIR BİR KADRO KURAMADIK, TARAFTAR NE SÖYLERSE HAKLIDIR. Bursa SPORU GELECEGİNİ YAPTIGIMIZ HATALI TRANSFERLER İLE İPOTEK ALTINA ALDIK,KULÜBÜ BORC BATAGINA SÜRÜKLEDİK BİR BUNLARI SÖYLEYEMİYORMUSUNUZ ACABA .......
    • Ali G  
    01 Aralık 2013 | 00:02
    49
    yenişehirde büyük başkan diyerek karşılamalar olmuş.. Mercimek mi, kelle paçamı seviyorsunuz ?
    • ersel  
    30 Kasım 2013 | 23:15
    hepsi corbaci serefsizler
    • Elmasbahçe  
    30 Kasım 2013 | 22:02
    Ünitimsah HER YERDE

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR