KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Taraftarımız ilgi göstermedi!

21 Eylül 2015 | 09:37

20 yorum

10710 okunma

Bursaspor'umuzu dün Kadıköy'de yaklaşık 250 yeşil beyazlı taraftarımız destekledi.

Geçmiş yıllara oranla rakamın oldukça düştüğü gözlenirken, gerekçe olarak taraftarlara ayrılan bölümde biletlerin 105 TL olarak satılması gösterildi. Taraftarımız, az sayıda olmalarına rağmen 90 dakika takımlarına büyük destek verdi.

Volkan ve Ozan'a tepki

Kulübümüzden olaylı bir şekilde ayrılan ve sarı lacivertli kulübün yolunu tutan her iki futbolcu uzun süre ıslıklandı.

Volkan Şen, Ozan Tufan, Jose Fernandao ve Şener Özbayraklı karşılaşma öncesi eski takım arkadaşlarıyla hasret giderdi. Bu 4 oyuncu malzemecilerden kulüp doktoruna kadar herkesle görüşürken, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'la bir araya gelmeleleri dikkatlarden kaçmadı.

Göğüs reklamı İPOP

Bu sezonda göğüs reklamı konusunda oldukça sıkıntı yaşayan Bursaspor'umuz, Fenerbahçe karşısına İPOP reklamıyla çıktı.

İstanbul Park Oto Pazarı (İPOP) reklamından karşılığı ne kadar ücret alındığı açıklanmadı.

 

    • vefali  
    24 Eylül 2015 | 03:48
    grandtexas guzel yazmissin helal olsunnn
    • tsc  
    22 Eylül 2015 | 16:32
    -1
    yönetimi ertugrulu,eleştrenler maça gelmesin size ihtiyacımız yok.çok bilmiş futbol profösörleri.ertgrul saglam bu takımı herzamanki gibi uçuracak.her sene uefa ya oynatacak.ertugrul gidince,daumlardan,aybabadan,hikmet karamanlardan umut aradınız,noldu sonunuz hep hüsran,ilk 5 e bile giremedniz.onlarıda yuhalayarak kovdunuz,siz nankörsünüz sizden bi cacık olmaz.sizin nereniz taraftar.adam şampyon yaptı g.. kalktı,sonsuza kadar ertgrul saglamdı bide.siz böle boş agızlısınız,bjk ye burdan bir ton tehditler ettiniz.deplasmana gidincede yediniz sopayı geldniz.,Bursa taraftarınıda küçük düşürdünüz.alayınız çombaksınız,soruyom size bu adam gitse kim gelcek,dünyanın en iyi teknik direktörü olsa,3 maç kaybetse yaw siz onu bile dehlersiniz.
    • nefarkeder  
    22 Eylül 2015 | 12:21
    ne cahil insanlarsınız halen oraya giden yok efendim gerçek Bursasporlularmış bırakın bu ayakları biz bundan 3 sene önce cebinde desteyle biletle stada girenlerinde isimlerini çok iyi biliyoruz, şimdi kalkıp 150 tl veremeyip gidemeyenlere laf atmayın. 150 tl ile 1 ay geçinen insanlar var, siz önce şunu ayırt etmeyi öğrenin forma giymekle gerçek Bursasporlu olunmuyor.150 tl yi geçtik oraya giden insan + ek bi ücret daha yanında bulundurması gerekir yemeği var suyu sigarası zartu zurtu herşeyi var bunun..deplasman demek birlik beraberlik demektir, gidenler olmuş destek vermiş helal olsun de geç daha neyin davasını yapıyorsunuz.Burdaki çoğu insan sizlerin yaşı kadar deplasman yapmışlardır. Ama ne yazıkki bize gelince 10 tl ye giriyor gelen giden bu rahmetli yazıcının döneminde böyleydi şimdide böyle yönetim bu yönden çok eksik (her yönetim için) ve son olarak İPOP nedir aga gene bize alay konusu yapıyorlar kim bunlar? reklamsız çık başlatmayın gelirinize yeter artık kimse kusura bakmasın ama bu sene takım demiyorum koskoca Bursaspor'u mahfettiler.!!!!!!!!
    • hocadan bozma  
    22 Eylül 2015 | 09:51
    @ali kaçar, oraya giden adamların hepsinin kombinesi var sen rahat ol.
    • ali kaçar  
    22 Eylül 2015 | 00:30
    105 lirayı bir maç için fenere verene kadar, üstüne biraz daha koyun birine Bursa stadından kombine alın. takım hem para kazansın, hem de taraftar kazansın .
    • tek9  
    21 Eylül 2015 | 23:43
    Bursasporrr sen cok yasa canım feda olsun sanaa bosuna mı dedik
    • buyuk BURSASPOR  
    21 Eylül 2015 | 21:25
    Ipop nedir kardesim onbasi birak bizans ayaklarini reklamsiz cik daha hayirli.
    • GRANDTEXAS  
    21 Eylül 2015 | 20:24
    Iste gercek bir Bursasporlu helal olsun sana renkdasim birlikte nice 3lulere !
    • Kral Timsah  
    21 Eylül 2015 | 19:01
    bu takım 3. lige de düşse benim aşkım değişmeyecek !

    berbat top oynasa da değişmeyecek !

    ben kombinemi alıp tüm maçlara gi-de-ce-ğim !!!

    İşim ne kupayla ne parayla aşkımı ne para alır ne kupa!
    • onurr  
    21 Eylül 2015 | 18:25
    Yorumlara bak yorumlara ben müşteriyim iyi top izlettirsin diyor. Ama o serseri denilen adam maça yenmek yada futbol izlemek için gelmiyor ! Arkadaşlarının abilerinin yanına destek olmaya onlarla birlikte Bursaspor sevgisini paylaşmaya geliyor...

    O evine ekmek götüremeyen adamın maneviyatının senden daha güçlü oldugunu sende adın gibi biliyorsun. Sizin gibiler Bursa düşürüldüğünde "paramla rezil mi olucam" derken o adamlar tribünde boğaz patlatıyordu paşam...

    Niye boşuna yazıyorum ki "endüstriyel futbol" un endüstriyel seyircisi pardon "müşterisi" olur...
    • Olur Olur..  
    21 Eylül 2015 | 17:59
    -1
    futbola göre oyuna göre tribün oluşmaz zaten. tribün oynatır takımı. şampiyon kadroyla bu kadroyu bir yan yana koyun bakalım ne göreceksiniz. buraya yorum yapanlar tribünde olsa zaten takımı ateşler.

    fenev deplasman bileti yani en ucuz bileti 105 tl
    bizim en ucuz sezon kombinesi 250 tl

    febe 40.000+ kombine satmış en ucuzu 2.000 tl den.
    bizim kombine sayısı 10.000+

    hatayı takımda hocada başkanda aramak kolay. bi bak bakalım kendin üstüne düşeni yerine getirmiş misin ?
    • onurr  
    21 Eylül 2015 | 16:25
    6222 miydi 4222 miydi neydi o kanun, neyse ne ! O kanun ve passolig isteneni vermiş ve zamanında bizim gösterdiğimiz tepkinin haklılığını GRANDTEXAS ın mesajında okuyabilirsiniz.

    Malesef ki tüm tribünleri sindirme çalışmaları başarılı oldu, hiçbir şekilde organize olamayan, yanlışa bağıramayan, sessiz kalan bir topluluk oluşturmak için yıllar önce başlayan çalışmalar meyvesini verdi...

    Tribünde olması gerekenler dışarıdayken tribünde olup bağırmayan yani önceden çekirdekçi tayfa olarak anılan topluluk içeride...

    Zamanında g*tumuzu yırttık ama çorbacıya çıktı adımız, buyrun sindirilmiş bastırılmış kontrol altında tutulan tribün...

    Bu arada bu sadece tribünler için uygulanan bir yöntem değil, hayatımızın içine ettiler...

    Grandtexas a katılıyorum pankart kaldırılsa en azından anılar ve hatıralarımızla aklımızın bir köşesinde ayakta tutabiliriz tribünümüzü...
    • majij  
    21 Eylül 2015 | 16:03
    -2
    Neden herkes eski sabahlayan tayfayi istiyor?? Serserilik çokmu güzel??? Evine ekmek goturemeyen adamların Bursaspora ne karı olabilir.105 lira verip o maça giden arkadaşlara tsk.artık taraftar gözü ile bakilamaz futbola bn musteriyim bana keyifli futbol izletirsen adam gibi oyuncu alırsan gelirime girdi futbol.
    • Hasan  
    21 Eylül 2015 | 13:54
    Kulübeden mac seyreden mülayim hoca istemiyoruz!
    • eray  
    21 Eylül 2015 | 13:14
    -7
    ertuğrul git burdan
    • nedimcan  
    21 Eylül 2015 | 13:13
    -3
    ya arkadaş kusura bakma da lütfen okuyun diye ilgi çekmek daha çok okunmamasına yol açıyor.samimi gelmiyor hiç.inan ilk satırı baktım sonra okumadım düşündüğümden öte gitmedi.geçmişle avunup tek tük galibiyetleri öne sürüp gazlama ve de yanlama turları sizin yaptığınız.fener sürekli yeniyor avrupada rezil olsalar da istatistikler bunu kanıtlıyor.sistemin falloşu olmuş başkan hoca ve tırsak yetersiz oyunculara güvenip destek vermek istiyorsan her desteğin hayal kırıklığına dönüşür ve recebin cepler dolar.uyanın ey ahali!
    • GRANDTEXAS  
    21 Eylül 2015 | 12:33
    14
    Lutfen Okuyun !

    Size varya diyecek bir söz bulamiyorum !
    Bu takim 2.ligde full oynayan bir takim degil mi daha cok degil bir iki sene once deplasman krali diye kadikoyu yakan taraftar degil mi ? Fenerden ankarada 4 yerken 90 dakika tribun dersi veren takim degil mi !? Ne zaman bu hale geldik !? Bende kadikoydeydim agzimdan salyalar cikana kadar bagirmaya calistim tribun uyuyordu uyuyor .. Liderler oturmus mac izliyor uc bes kisilik gruplar baslatiyordu tezahurati hele belli bir siranin arkasi oturmus mac izlemeye gelmis kadikoy deplasmanina .. Hani nerede bu tribun nerede bu texas ? Benim sizden ricam tribun boyle olacaksa o kilicli pankarti asip adini kucultmeyin kardesim inanin futbol delisi bir insanim butun ligleri butun oyunculari takip ederim bende isterdim bu guzel maci izliyim .. Evde ozetini izleyebildim macin sirf o kiliclinin arkasinda duran bir Bursasporluyum diye eskiden hem futbol hem tribun ile korkulan bir takimdik suan ne futbolumuz ne tribunumuz korkulacak bir durumda siradan bir anadolu takimindan farkimiz yok yemisim ertugrulu recebi ben Bursasporluyum arkadas bu takim 10 yesede ben 90 dakika bagiririm. Kupalari galibiyetleri sevseysik gidip ucuzleri utardik gidin eger bagirmayacaksaniz hele hele o kiliclinin arkasinda bagirmayacaksaniz bir dahaki mac gidin fenerin maraton tribununde oturun. Kanima dokunuyor kanima oynanan futbol degil bu tribun kanima dokunuyor . Bir adam yok mu cikip buna mudahele edecek ? Butun tribunu eskisi gibi yapacak bir adam ? Vbir cok kisiden mactan sonra su yorumu duydum 105 lirayi bu futbol.icinmi verdik benim sorumda su 105 lirayi bu tribunu yapmak icin mi verdik ???
    Bu kulubun futbol olarak bu halde olmasinin sorumlusu yonetimse. Basari olarakta bir diger sorumlusu taraftardir !!! YAZIK YAZIK !! Fener macinda bir cok tezahurata girilecek aramiz olmustu ya girsene bi Bursa gol gol diye cildirt bizi diye yooookk bizim beyler mac izlemeye gelmis kahrimdan ölüyorum !!!!!
    • tarık  
    21 Eylül 2015 | 12:27
    ilgi için ortada küçük de olsa bir şeyler olması lazım enayi değiliz.başkan denilen adamı takımı peşkeş çekmiş sözlerini tutmamış yancılık yapmış sattıkça satmış kafasına göre sedat berişa gibi oğlunun halı saha arkadaşlarını getirmiş bir üstüne sağlam gibi düşüşün kralını yaşayan adamı hoca yapmış zamanlama olarak batırmış o da yetmez gibi sağlam bey de olan bitene susmuş taktik teknik psikolojik bir şey verememiş gençleri öldürmesi cabası üstelik.yani 17 oyuncu alınıp bir tane adam etmiyorsa gelmezler agacım.şu fener maçı algı maçıydı değeri sayısal olarak ölçülmezdi yine her zmanki gibi yavşakça yenildik korkarak hem dekimden avrupada köy takımına elenmiş şikeci fenevden.oysa yensek a spordaki reziller bize Bursa yürümeye çalışan bebek misali deyip dalga geçerler miydi o yalakaları konuşturduk işte.bu ruhsuzları ve yancı hocacığı mı izlemeye gelelim destek lafının d sini haketmiyorlar.alayına istifa!
    • bal  
    21 Eylül 2015 | 11:19
    bundan sonra kendi sahamızda da çok ilgi olmaz bu futbola.
    • ınegollu osman  
    21 Eylül 2015 | 10:16
    12
    105 lıralık bıletlerımı alacaktık daha kendı sahamızı dolduramıyoz

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR