KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Taraftarımız sıkıntılı

16 Ekim 2012 | 09:22

14 yorum

11168 okunma

Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy'un moderatörlüğünü yaptığı programda Bursaspor sevdalıları, Büyükşehir Belediyesi Timsah Arena'da tribünlerin neden dolmadığını masaya yatırdı.

Mehmet Güzelsöz, Raif Balkan, Ender Yılmaz, Erdal Mutluer, Sungur Tekin Öztan ve Yücel Atan’ın katıldığı söyleşide taraftar ile yönetim arasında kopukluk olduğu düşüncesi ön plana çıktı.

Bursaspor taraftarı, AS TV’de yayınlanan Markaj programında son günlerde tribünlerin dolmamasından, iletişim eksikliğine ve kurumsal sıkıntılara kadar birçok konuyu masaya yatırdı. Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy’un moderatörlüğünü yaptığı, Ahmet Suphi Evke, Adem Vural ve Erkan Öncel’in yorumlarıyla renk kattığı programa Teksas Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, Teksas Supporters’tan Raif Balkan, Ünitimsah Başkanı Ender Yılmaz, 224 Bursa ve Bursaspor Gönüllüleri Derneği Başkanı Sungur Tekin Öztan, SAGS’dan Erdal Mutluer, Açık Kale’den Yücel Atan katıldı.

Sorun iletişimsizlik
Son günlerde tribünlerin boş kalması konusunda ortak fikir ‘iletişimsizlik’ olarak gösterilirken, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı’nın bu kopukluğu gidermesi gerektiği belirtildi. Ahmet Suphi Evke de bu sözlerin ardından “Başkan odaklı bir yönetim var. O yüzden başkanın taraftarla görüşmesi gerekiyor” açıklamasını yaptı. TSC’den Raif Balkan da konuya farklı bir bakış açısıyla yaklaşarak; “Bazı taraftarlar tepkiyi statta verip şampiyon teknik direktöre şampiyon yönetime kötü davranmak istemiyor. ‘Yanımdaki insanı da etkilemeyeyim’ diyor ve stada gelmiyor” ifadesini kullandı.

Mehmet Güzelsöz (Teksas)
Bizim taraftar erozyonumuz bu yıl başlamadı. Geçen sezondan başladı ve bize yansıması daha farklı oldu. Takımın verdiği havadan, ekonomik sebeplerden, insanların duygularıyla oynanmasından olabilir. Biz amatör ruhla yönetildik ve şu anda profesyonelce yönetilemiyoruz.

Raif Balkan (TSC)
Ben muhalif değilim sadece duygularımı, kendime göre doğruları söylüyorum. Bursaspor küme düştüğünde 10 bin taraftar Sakarya’ya gitti ve Bursastore o dönemde 1000 TL kazandı. Ancak şampiyon olduğu sezonda store zarar ediyor. Bunun açıklaması yapılmalı.

Ender Yılmaz (Ünitimsah)
Yöneticilerimizin sıkıntılarımızı dinlemesi gerekiyor. Bilet indirimiyle işimiz yok. Bilet alınmadığı zaman kulüpten dernek başkanlarının aranmasını bekleriz. Ancak bu konu ile ilgili Ertuğrul Sağlam çıkıp açıklama yapıyor. Sorunun sıcak iletişimle çözüleceğini düşünüyorum.

Erdal Mutluer (SAGS)
Tribünlere taraftarın gelmemesini 3 Temmuz şike süreci, yönetimsel eksiklikler, taraftar arasındaki kopukluklar olarak sayabiliriz. Tek bir sebep yok. Futbol profesyonel kişiler tarafından yönetilmediği sürece Türk futbolunda bu sıkıntı olmaya devam edecek.

Sungur Tekin Öztan (224 Bursa)
Bursaspor taraftarının şampiyonluktan sonra atlattığı badireleri görmek gerekiyor. Şampiyonluğun ardından taraftarın başına birçok şey geldi. 2 sene boyunca bu taraftar çok çekti. Bursaspor taraftarı gerektiği zaman inisiyatifi eline alabilecek durumda.

Yücel Ata (Açık Kale)
Yönetim de takım da hoca da taraftar da krediden yiyor. Şampiyonluk sezonunda kaldık. Sosyal medyada konuşan Bursaspor taraftarı stada gelse 30 bin kişi dışarıda kalır. 2010 ruhu geri gelirse biz çok şampiyonluk görürüz.

 Hakimiyet Gazetesi

    • falcao  
    17 Ekim 2012 | 08:08
    Bu kadar cok grup mu olur kardesim herkes baskan olma reis olma sevdasinda 30 kisi olan grup kurar oldu bir kez daha soyluyorum taraftar grubu dedigin 1 tane olur oda teksas'tir.Sonra iletisim kopuklugu dersiniz iletisim kopukluguda olur kavgada olur
    • Inegöl Hüseyin  
    17 Ekim 2012 | 00:06
    fmuti
    Sana kalsa kimse eleştiri getirmesin, sen katkısı olsun olmasın eleştiren herkese karşısın be yavrum, bir sus ta motorun soğusun...
    Bu taraftar kime ne eleştiri getirecek sana soracak değil.
    • SİPTAR...  
    17 Ekim 2012 | 00:05
    Laf cok icraat yok kilit söz budur arkdşlar hepimiz 2010 daki o şampiyonlukta o sinerji de o müthiş destekte o atmosferde kaldık. Hani büyürüz ya keşke büyümeseydik deriz ya da 20 yıl sonra yaş 30 lara geldiginde şöle bi cocuklugumuza dönüp keşke tekrar cocuk olsaydık deriz eski günleri hep özlemle yad ederiz Şehrimizn durumu da bu şekilde herkes 2010 u o sezonki şampiyonluk coşkusunun geri gelmesini istiyo ve de bekliyo ama boş boş hic bi caba göstermeden bunu yapacak yine biziz gercek Bursaspor taraftarı şampiyonluk sezonunda Bursasporlu olmuş o sezon Bursasporu desteklemiş taraftar dan bunu bekleyemeyiz sakarya ya küme düşecegini bile bile giden 10 bin fanatik aşık Bursaporlu tararftar kaldıracak tekrar takımını öncü biz olalım sonra gelir arkamızdan tüm şehir yeter ki artık her şeyi bir kenara bıraklım futbolcu teknik heyet yönetim ne yaparsa yapsın iyi veya kötü onları sorgulayıp yerimizde durma vakti artık bitmiştir İlk fener maçıyla birlikte gelelim stada eşlerimizi ana bacı kardeşlerimizi tutalım elinden getirelim stadımıza onları bırakalım tribüne biz takımımızla karşılıksız aşk da olsa barışmak icin yine fedakarıgımızı biz yapalım meşalelerle takımımıza destegimizi stad önünde altıparmak carşamba caddesnde gösterelim, maç sonunda inanıyorum ki o gücü arkasına alan ekip galip gelecektir ve mac sonu müthiş bi teşekkür sunalm onlara tekrar yakalım şampiyonluk meşalesini tüm Türkiye de,

    ŞEHRİNİ SAVUN BursaLIM, ŞİMDİ DESTEK ZAMANI...
    • abdullah,  
    16 Ekim 2012 | 14:13
    arkadaşlar Bursasporu sevenler uyumayın.yönetimin parası bitti.ozanı satmak için bahane arıyorlar.sercanın volkanın paraları nerde? kanmayalım bunlara ortam hazırlıyorlar.ozana sahip çıkalım bu yönetimin karalama kampanyasıdır.tek suçlu ozan değil takımda huzuru disiplini sağlayamayanların hiçmi suçu yok ?
    • ali  
    16 Ekim 2012 | 14:11
    TARAFTAR STADYUMU EĞLENCE VE TAKIMLA BULUŞMA MEKANI GÖRÜRSE, BAŞARILAR DEVAM EDER...
    • fmuti  
    16 Ekim 2012 | 13:45
    -1
    bizim taraftar anca konusuyor.Icraat yok maca gelme yok ,storeden bısı alma destek yok,ona buna elestırı.Ben boyle taraftar gormedım,sureklı elestırı sureklı.Hanı katkısının 10 katı elestırıyor.Herkezde cok bılıyor.Bu arada yonetımı fln savunmam sacma sapan davranısları asıkar, o ayrı bır mevzu ama hanı sunu kabullenemıyorum,maca glemeyıp takım kotu gıdınce elestırenlere.Ya kardesım maca gel takım oynamasın elestır,takımın en ııyı oynadıgı mac twente macı,onda taraftar full du.,Katkısı olmayan taraftar elestırmesın!!!!!
    • teksaslı  
    16 Ekim 2012 | 13:12
    Arkadaşlar yazılarınızda özel isimleri büyük harflerle kullanalım yazım kurallarına biraz daha dikkat lütfen
    • loçka  
    16 Ekim 2012 | 13:01
    Bursasporu ve Bursasporluların problemlerini BursaLILAR dile getirip sivil toplum örgütlerinin başında olduu zaman bu işler daha farklılık kazanır teksas ve Bursaspor BursaLILARINDIR...
    • kaos  
    16 Ekim 2012 | 12:55
    bi kıvılcım lazım bi yerden başlamak lazım o da şikeahçeyi yenip bi seri başlatmak ve bizim geleceğimiz ilk maça kadar bu seriyi korumak olmalı o zaman bizde üzerimize düşen görevi yapmazsak kabahat bizde derim. ama en büyük suçlu yönetimdir. verilen sözler tutulmadı transferde resmen dalga geçtiler bizle.
    • hasan  
    16 Ekim 2012 | 11:24
    Stad bıttıde ısmı kusur kaldı gs alısamıyenmı dıyor turktelekommu dıyor bızım yapmamız gereken sponsor bulmak ac ayı oynamazmıs ortaya cıkmaya basladı ostadda bu kafayla oynatacak futbolcumuz kalmayacak dıkduruslu baskanınız durursa arkasına saf tutarsınız teksasta
    • AYDOGDU  
    16 Ekim 2012 | 09:56
    Yücel ata'nın dediği doğru şampiyonlukta kaldık sosyal paylaşım sitelerinde yada internet üzerinden yapılan spor yorumlarında bir bakılsa dersiniz ulan Türkiye'nin yarısından çoğu demekki Bursasporlu lakin maç günü kimse yok.. Bursa şehir olarak sanayi şehri fakat ekonomik güç olarak biraz zayıfız taraftar bazında konusuyorum yapılan zamların bile fazla geldiği bi durumda takım ve yönetim ve hocanın --- taraftara sahip çıkmaması gibi düşüncelerin yaygınlaşması ve takımın gidiş hattı yapılan transferlerde başarı oranı bunların hepsi taraftarın maça yönelmesini etkiliyor... Koyu Bursaspor taraftarı olarak her maçta olmak kendi açımdan güzel lakin acı dişten tırnaktan arttırıp geldiğimiz için başarı istiyoruz ligte hüsran yaşıyoruz öleyse avrupa maçları zamanında tek tarafa ağırlık verilsin herşeyde dengede gitsin ... Ölene kadar Bursasporluyuz
    • Teksas.org  
    16 Ekim 2012 | 09:53
    Program Timsah Arena'da yapıldı. Yazıda kast edilen programın yapıldığı yer.
    • Tennur öztürk  
    16 Ekim 2012 | 09:51
    -1
    Admin konuşulan konuyla;stadın ismi yanlış değilmi.
    • Mustafa D.  
    16 Ekim 2012 | 09:27
    13
    son paragraf herşeyi çok güzel özetlemiş sosyal medyada atıp tutanların yarısı maça gelse kapalı gişe oynarız ama laf var icraat yok

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR