KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Taraftarımızdan Batalla'ya sürpriz

16 Ocak 2013 | 22:32

4 yorum

8613 okunma

Bursaspor'un başarılı oyuncusu Batalla'ya, Fenerbahçe maçı öncesi stat içinde sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Taraftarların stat içinde pasta kestiği Batalla için reklam panolarına 'Happy Birthday Batalla' yazıldı.

Bursaspor taraftarları, takımlarının Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 3. hafta maçında Fenerbahçe ile oynadığı maça yoğun ilgi gösterdi. Bu sezon maçlara fazla ilgi göstermeyen yeşil-beyazlı taraftarlar, kupa maçında tribündeki yerlerini aldı. Maçın başlamasına saatler kala Atatürk Stadı'na gelen taraftarlar, tezahüratları ile stadı adeta inletti.

Takımlarının ısınmak için sahaya çıkmasıyla heyecanın doruğa çıktığı tribünlerde, ilginç şovlar dikkat çekti. Yeşil-beyazlı atkılar ve bayraklarla stadı renklendiren taraftarlar, futbolcuları tek tek tribüne çağırarak alkışlamayı da ihmal etmedi.

BATALLA VE TUNCAY'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Bu arada, 28. yaş gününü bugün kutlayan başarılı oyuncu Batalla da unutulmadı. Yeşil-beyazlı taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla Batalla'nın doğum gününü kutladı. Tribüne çağırarak alkışlanan Batalla'ya Bursaspor yönetimi de bir sürpriz yaptı. Oyun sahasını çevreleyen elektronik reklam tabelalarında İngilizce ve İspanyolca, 'Happy Birthday Batalla' yazıldı.

TARAFTARLAR PASTA KESTİ
Stadın hoparlörlerinden de Batalla için Happy Birthday şarkısı çalındı. Batalla için Teksas Tribünü önünde de taraftarlar, üzerinde 'Doğum günün kutlu olsun Batalla' yazan pasta kesti. Yeni yaş günün kutlayan Tuncay içinde yine reklam tabelalarında 'İyi ki doğdun Tuncay' yazması dikkat çekti.

BASSER'İN YERİNE ŞENER
Öte yandan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe karşısına as oyuncularıyla çıktı. Sakatlığı bulunan Vederson'un yerine Hakan Aslantaş görev aldı. Sağlam, sakat olan Basser'in yerine sağ bekte de Şener Özbayraklı'ya görev verdi.

 

    • ahmet k.  
    17 Ocak 2013 | 00:45
    İnşallah zaman yönetimi haklı çıkarır.bence bu sezon bizim için bitti paraları repo yapalım ya da durumu zor da olan yöneticilere verelim.biz maçta ertuğrul hocanın ince mesajını algıladık bütün gençleri sürdü sahaya...yani adım hıdır elimden gelen budur.haklısın hocam bizi bu yönetim şampiyon yaptı farkındayız ama gerisini getiremedi.zirve yapmak zor ama orda kalmak daha da zor.İÇİMDEN MAÇLARA GİTMEK GELMİYORDU ŞİMDİ TELEVİZYONDAN SEYRETMEK DAHİ İSTEMİYORUM.
    • Teksas  
    16 Ocak 2013 | 23:41
    Batalla ve Serdarı cıkar takım cöpten gecilmiyor..
    • Ali G  
    16 Ocak 2013 | 23:37
    O değilde batallaya harbi üzülüyorum. Bu kadroyla oynamak zor olsa gerek.
    • utkan.tr  
    16 Ocak 2013 | 22:51
    -11
    sağlık olsun ,başka diyecek bişey yok,oyuncularımızı tebrik ediyorum,iyi mücadele oldu..

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR