KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Taraftarımızdan meşaleli karşılama

28 Nisan 2015 | 20:06

3 yorum

8384 okunma

Bursasporlu taraftarlar, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final İlk maçında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan takımlarını stat girişinde meşalelerle karşıladı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı başladı. Saat 20.30'da başlayacak karşılaşma öncesi Atatürk Stadı önünde toplanan binlerce Bursasporlu taraftar, takım otobüsünün gelmesini bekledi.

Tezahüratlarla Bursa'yı sallayan taraftarlar, takım otobüsünün gelmesiyle meşalelerini yakarak stadyum önünü karnavala çevirdi. Yeşil-beyazlıların yoğun sevgi gösterileri sebebiyle ilerlemekte zorluk çeken takım otobüsü, polisin çabasıyla güçlükle stada ulaştı.

 Olay Gazetesi

    • melih keskin  
    29 Nisan 2015 | 14:16
    Tribun adabı haysiyeti ve serefi Bursada bitmistir. Skorcu taraftar olduk ciktik iyice. Ayıptır ayıp. Hic utanmiyolar be takımı ateslendirecek adam gibi Bursa gol gol yapmadınız. Yuuhhhh size turbunu aliye die bide pankart aciyolar :)
    • Orhan Yılmaz  
    29 Nisan 2015 | 13:35
    Bizim harika bir taraftarımız var derken 1990 ve 2010 arasını görmüş biri olarak sadece gülme hakkımı kullanıyorum.Bu nasıl yorum? bizim harika bir taraftarımız vardı, şuan teksasın içinde bile gözüken 3 ayrı gurup var herkes ayrı telden 45 dk. boyunca birbiriyle kavga eden ne tirübün ne de Bursaspor umrunda olmayan insanlar var. Fenerbahçe serbest atış kullanırken maçın içinde bile olmadan herkesin bilmediği besteleri söylemeye çalıştıran sözde Tribün liderleri var.Grup içinde bile mahallecilik başlamış .sonra bizim tirübünümüz harika yapmayın olum gülerler size. Oraya geliş nedenimiz bu takımı desteklemek kendi dalkavukluğumuzu yapmak değil gençler.
    • EGAL  
    28 Nisan 2015 | 22:37
    10
    TFF nin planı olan bu kurada bizde desteğimizi sonuna kadar vermiş bulunmaktayız . Fernandaonun 6 pastan topu aya göndermesi , Egemenin çirkeflikleri , Vatan Haini Volkan Demirelin zamanı bol bol eritmesi ve Cüneyt Çakırın olayları seyretmesi .
    EDİT : Bu arada bizim HARİKA BİR TARAFTARIMIZ VAR söylemek istedim !

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR