KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Taraftarımızla liderliği almak istiyoruz"

27 Ocak 2016 | 21:15

4 yorum

8718 okunma

30 Ocak 2016 Cumartesi günü saat:18:00'da TOFAŞ Nilüfer Spor Salonu'nda TB2L B Grubu lideri Ankara Ormanspor'u konuk edecek olan Bursaspor'umuz hazırlıklarını sürdürüyor.

Başantrenörümüz Şemsettin Baş nezaretin Barış Spor Salonu'nda çalışmalarını sürdüren Potanın Timsahları'nda hedef Ankara Ormanspor'u mağlup ederek liderlik koltuğunu oturmak.

Antrenman öncesinde Başantrenörümüz Şemsettin Baş ve takım kaptanlarımızdan Salih Uğraşan medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

ŞEMSETTİN BAŞ: '' NAMAĞLUP TEK TAKIMI YENMEK İSTİYORUZ"

Başantrenörümüz Şemsettin Baş geçtiğimiz hafta sonu oynanan Mersin Büyükşehir Belediyespor maçında takımın son periyotta iyi bir oyun sergilemediğini ancak herşeye rağmen galip geldiklerini belirtti. Baş, " Mersin Büyükşehir Belediyespor takımı yatırım yapan çok ciddi bir rakip. Deplasmanda zor bir maç oynadık. Ligin iddialı takımlarından birisi. Maça iyi başlayamadık. İkinci ve üçüncü periyotlarda istediğimiz oyunu oturtuk ve öne de geçtik. Son periyoda başlarken 15 sayı öndeydik. Sekiz dakika kala 12-13 sayı öndeydik. Maçın sonunu çok kötü oynadık. Sezonun yüzde bakımından ve oyun bakımından en kötü oyunuydu. % 30 civarında şut isabetimiz vardı. Geride kalan 11 tane maçın tamamından daha kötü oynadık ama kazanmasını bildik. Çünkü iyi savunma yapıyoruz. Çok koşuyoruz. Onun avantajlarını kullandık. Çok daha fazla potaya şut attık. Yüzdemizin kötü olmasından dolayı maç bu şekilde bitti. Biraz yüzdeli olsaydık farklı bitirebilirdik. Kötü günde kazanmak önemliydi. Şimdi önümüzdeki maça bakıyoruz. Şuanda TB2L'de A ve B gruplarında mağlubiyeti olmayan tek takım Ankara Ormanspor. İlk maçı da Ankara'da kaybetmiştik. Bu maça iyi hazırlanıyoruz. Zor bir maç. Liderlik maçı. Onlarda kaybetmemek isteyecek, biz de kazanmak isteyeceğiz. Ev sahibi olmanın ve seyirci avantajını kullanmak istiyoruz. Taraftarımız bizi yalnız bırakmıyorlar. İnşallah yeni seyirci rekoru ile salondan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Hem yeni yönetimimize hem de taraftarımıza liderliği armağan etmek istiyoruz.

SALİH UĞRAŞAN: '' HAYALİMİZ TAMAMEN DOLU TRİBÜNLER ÖNÜNDE OYNAMAK''

Tecrübeli basketbolcumuz Salih Uğraşan yaptığı açıklamada cumartesi günü taraftar desteği ile birlikte sahadan galibiyet ve liderlikle ayrılmak istediklerini belirtti.

Geçtiğimiz hafta oynanan ve 61-60 üstünlüğümüz ile sonuçlanan Mersin Büyükşehir Belediyesi maçını da değerlendiren Salih, "Deplasmanda grubumuzun güçlü takımlarından Mersin Büyükşehir Belediyespor ile oynadık. Son 8 dakikaya 12-13 sayı önde girdik ama biraz konsantrasyon eksikliği mi bilemiyorum ama 1 sayı farkla kazandık. Güzel olan taraf sezon başındaki hedefimiz olan 60 sayı civarında sayı yemekti. Hücumda kötü olduğumuz günde 60 sayıda rakibi tutarak maçtan galibiyetle ayrıldık. Bu maçta tek olumlu olay buydu. Bu hafta Ankara Ormanspor ile oynayacağız. Devrenin son ve ikinci yarının ilk maçı deplasmandaydı. Yaklaşık 1 aydır Bursa'da maç oynayamadık. Taraftarımızı çok özledik. Bu arayı yoğun çalışarak geçirdik. Ankara Ormanspor grubumuzda namağlup takım. İnşallah onları 4 sayı ve üzerinde yenip lider olmak istiyoruz. Futbolda da güzel bir seri yakalandı. Takımca onları da yakından takip ediyoruz. Eminim taraftarımızda bu coşkuyu paylaşmak için sezon başından beri hayalini kurduğumuz tüm salonu dolduracak ve bize itici güç olacaklardır.

Medya mensuplarının kendi performansını sorması üzerine Salih, "Takımımız çok geniş bir rotasyon ile oynuyor. Ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Çok şükür herşey iyi gidiyor. İnşallah sezon sonunda hem benim hem de takım açısından herşey güzel biter" dedi. .

 Bursaspor.org.tr

    • mkpaşalı  
    28 Ocak 2016 | 12:40
    eyvallah hocam orda olucaz
    • manifesto  
    28 Ocak 2016 | 08:13
    "İnşallah yeni seyirci rekoru ile salondan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Hem yeni yönetimimize hem de taraftarımıza liderliği armağan etmek istiyoruz." demiş ve mesajı vermiş.
    • mmn  
    27 Ocak 2016 | 23:31
    Oradayız
    • yenişehir  
    27 Ocak 2016 | 21:32
    18
    bu maçı alırsak 2. ligin en iyi takımıyız demektir. herkes salona

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR