KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Taraftarla gurur duyuyorum"

07 Kasım 2016 | 10:05

12 yorum

12295 okunma

Başkan Ay, takımı içeride dışarıda yalnız bırakmayan taraftara teşekkür etti. Olay Spor'a konuşan Ali Ay, "Ortalama 21 bine oynuyoruz. Karabük'te 4 bin seyirci ya vardı ya yoktu. Burada bile ortalamayı biz yükselttik" dedi.

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Kardemir Karabükspor karşısında alınan beraberliğe üzüldüklerini söyledi.

Olay Spor'a konuşan ve deplasmanda iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Ay şunları söyledi:

"1 puan benim için iyi değil. Aslında 3 puan almak için geldik bu sefer maalesef olmadı. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. 20 puanımız oldu. Maç başına ortalama 2 puana oynuyoruz. İşin açıkçası skordan çok mutlu değilim. Bir kaç mevki hariç takım iyiydi. Kardemir Karabükspor iyi takım kurmuş."

Skordan memnun değilim

"Başkanlarıyla konuştum maliyetleri düşük. Çok süratli oyuncuları var. Ancak son dakika Deniz Yılmaz'ın kaçırdığı pozisyon gol olsa şimdi bunları konuşmuyor olacaktık. Net pozisyondu. 3 puanla Karabük'ten daha mutlu ayrılabilirdik. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim. Bizim taraftarımızla gurur duymamız lazım. Ortalama 21 bine oynuyoruz. Karabük'te 4 bin seyirci ya vardı ya yoktu. Burada bile ortalamayı biz yükselttik. Desteklerini bizden esirgemesinler."

Kredi bizi rahatlatacak

Kulübü rahatlatmak için talep edilen kredi için sona yaklaştıklarını ifade eden Ay, "Kredi meselesi bu hafta komiteye giriyor. Büyük ihtimalle çıkacak. Ancak bizim talep ettiğimiz rakam mı olur onu bilemiyorum. Benim için borçlar önemli. Bursaspor'un geleceği açısından projeler önemli. İnşallah istediğimiz rakamı verirler de yüksek faizli banka kredilerini kapatır üstüne de proje için bir miktar para kalırsa kulübü rahatlatırız" dedi.

Turizm yatırımı için gelmişler

Başkan Ali Ay, "Araplar geldi Bursa'yı ve Bursaspor'u tanıttık. Turizm yatırımı için gelmişler. Bursaspor'u yeterince tanıttığımıza inanıyorum. 15 gün sonra fuar var. Bursalı turizmciler Valillikçe katılacaklar. Gerekli bilgileri göndereceğiz. Orada Timsah Arena'yı tanıtmak istiyoruz" dedi.

 Olay Gazetesi

    • arda1606  
    13 Kasım 2016 | 13:52
    -1
    taraftar maça gelmiyor diye tırı vırı yapıyordun ? örnekleri görünce mi anladın başkan efendi, emin ol adam gibi en az 2-3 topçu al ligin 2. yarısı 30-35 arası olmazsa taraftar sayısı ben bişi demiyorum...
    • Yeşil79  
    10 Kasım 2016 | 22:29
    -2
    Sercan Bilal bu takımda boşuna kadroda şişkinlik yaratıyor
    • Eğitim şart  
    08 Kasım 2016 | 21:45
    Bizde başkanla gurur duyuyoruz
    • serdivan  
    08 Kasım 2016 | 15:25
    -3
    bir spor kulubünün kurtuluşu inşaat gıda vb. projelerle olmaz futbol kulüplerinin faaliyet alanlarının kesinlikle kısıtlanması gerektiğini düşünüyorum.şuan dünya üzerinde en başarılı kulüplerin gelir dağılımlarını incelediğimizde reklam stadyum futbol yayın ve spor malzemeleri kapsamaktadır inşaatla benzınlıkle otelle kulüpler kalkınamaz kimse kanmasın.
    • teksaslogo  
    08 Kasım 2016 | 13:11
    takıma fazla maliyet getirmeden sportif ve mali başarı yakalanıyor..helal olsun başkan
    • bs5  
    08 Kasım 2016 | 08:27
    13
    Arkadaşlar uzun zamandır yazmıyordum ama bu Bilal denen denyo ve bunu babasından daha çok savunan Hamza beni çıldırttı artık. Yomra maçından bırakın olumlu pas vermeyi saha içinde koşmaya bile üşenen adam Karabük te batalla nın yerine geçip oyun çevirecek he. buna kargalar bile güler siz ne saçmalıyosunuz. Bizim taraftara sesleniyorum özellikle yomra maçında bilal e alkış tutanlar varya onlara sesleniyorum. asgari ücretle geçinirken maç bileti alıp bilal in o halini görüp ıslıklayan adam mı haklıdır yoksa milyon dolarlar alıp saha içinde ruh gibi dolanan adam mı haklıdır. ' ama bızım ıyıncımız o dıstıklemımız lazım'.
    Asıl taraftar sizsiniz ama di mi orda bilal i ıslıklayanlar futboldan ne anlar ki di mi? Hatırlatayım 2 sene önce lig öncesi yabancı bir takımla hazırlık maçımız vardı hani. odama akrep girdi, babam çalışıyor diye ağlayan ozan tufan ı 1 saat ıslıklayıp attığı bir golle de Bursalı ozan diye tribünlere çağıranlarda sizlersiniz. yani kısacası yavşaksınız. şu anda sizin ozan tufan a tek bir kelime söylemeye bile hakkınız yok. siz dönmesiniz. sizin yaptığınızı videoya alıp youtuba ekleseydim başlık olarak 'yüzyılın u dönüşü' yazsaydım şu an milyonları vardı videonun. bilmem anlatabildim mi derdimi. hadi eyvallah.
    • ages  
    08 Kasım 2016 | 00:24
    -1
    takım iyi gidiyo,borçlarda kapanır ve bi daha krediye ihtiyaç duyulmaz inşallah,ben güveniyorum başkana,en azından samimi adam

    aciliyeti olan 2 nokta transfere ihtiyacımız var bence biri forvet biri 8 numara ,ayrıca uzun soluklu bakmak zorundayız 2 kulvarda gidiyoruz alınabilirse iyi bi stoper işimizi görür bence
    • Bilal tercihi  
    07 Kasım 2016 | 22:22
    -3
    Arkadaşlar bende sizin gibi Bilalden zerre miktarı memnun değilim ancak eldeki kadroyla olan bu. Ne hava topunda etkili olabildik ne de ceza sahası içine girebildik. O yüzden hoca dışardan şut vursun diye bilali aldı. Bende bu bilal tercihlerinden memnun değilim ancak başka alternatifimiz yok. Bence devre arasına kadar sabredelim ve son maçta sesimizi duyuralım. Çünkü bilali protesto ederken aslında daha çok takımı demoralize ediyoruz. Devre arasına kadar ne yazık ki bu ptt 5. Lig topçuları bilal, sercan ve sane bizimle birlikte. O yüzden devre arasına kadar gelin sabredelim. Trabzon maçında bilale gereken tepki verilir böyle devam ederse
    • gültekin gür  
    07 Kasım 2016 | 18:46
    -2
    bu takım seneye şampiyonluğa oynar.3 tane iyi takviye ile
    • teksasli  
    07 Kasım 2016 | 15:27
    10
    Ayağında top tutan bi adam vardı Kubilay onu çıkar Bilal ' i al hangi akla hizmettir. Bu Bilal de herkesin görüp benim göremediğim ne var acaba? Eğer ki Ertuğrul - Jorguera yapıp Şamili ön liberoya çekip bide Deniz - John yapsaydı hem kanat hem ortasaha güçlenir Kubilay la gol arardık. Göz göre göre gitti 2 puan yazık...
    • Biz de  
    07 Kasım 2016 | 12:05
    Ben de kendi adıma belirli noktalarda sizi takdir ediyorum başkanım. Bana göre ufak tecrübesizlikleriniz var. Onları da kapatırsanız 2. Bir şampiyonluk görmememiz işten bile değil. Bu şekilde devam edip tecrübesizliklerinizi örterseniz 1-2 seneye bu takımın şampiyon olacağını ümit ediyorum.
    • 1963YK  
    07 Kasım 2016 | 11:38
    3 yıldır passolig protestosuyla stadlara uğramadık. Ama mücadeleyi salonda sürdürüyoruz. Salonlar boş, bomboş. Bence yönetim yerel kanallar, belediylerle anlaşmalar yapıp basketbol ve voleybol takımlarımızın tanıtımlarını yapmalıdır. Bursa kanalları, cadde tanıtıları, afişler bunun için kullanılabilir. Yerel Basın ve medya istanbil takımlarına ayırdığı sayfa ve haberleri rafa kaldırıp voleybol ve basketbol takımlarımızı Yazmalı, anlatmalı, yükseltmelidir.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR