KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Taraftarlar her zaman arkamdaydı"

10 Temmuz 2013 | 09:26

11 yorum

9665 okunma

Yapılan gereksiz eleştirilerden artık bıktığını belirten Bursaspor'un 27 yaşındaki futbolcusu Ozan İpek, "Şampiyon olduğumuzdan bu yana 4 yıl geçti. Artık taraftar başka kupa istiyor. Her sene şampiyonluk düşünülmeli" ifadelerini kullandı.

Bursaspor'un olay ismi Ozan İpek, içini Bursa Hakimiyet'e döktü. Bugüne kadar futbolu dışında birçok konuyla gündeme geldiğini belirten Ozan, "Alakasız olaylarla konuşuluyorum. Kim neden bunu yapıyor bilmiyorum. Hayatımla ilgili eleştiriler aldım. Bu eleştirilerin benim futbolumla ilgisi olması lazım. Sürekli hayatımla ilgili sorunlar çıktı. Şu ana kadar bu tür şeyleri çok yaşadım. Bundan sonra kafama takmayacağım bunları. Bıktım artık. Antrenmanıma, maçıma bakıyorum. Kendimi iyi hazırlıyorum. Her şey güzel gidiyor" dedi.

KONUNUN NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM

Halen kadro dışı kalmasının sebebini anlamayan Ozan İpek, şöyle devam etti: "Neden kadro dışı kaldığım halen açıklanmadı. Sebep olsa derdim 'şurada hata yaptım' diye. Ben konuyu bilmiyorum. Çok da düşünmedim. Açıklama da yapılmadı. Hayatımla ilgili önemli kararlar alabilirdim ama almadım. Pişmanlığım sadece bu, olaylar değil. Kadro dışı kalmadan 11 ay önce Milli Takım'daydım. Hedefim halen milli takım. Bursaspor'da başka takıma gitmeyi de düşünmedim. Buradayken hedefim her zaman milli takım."

ONLARI ÇOK SEVİYORUM

Bursaspor taraftarının her zaman arkasında olduğunu belirten 27 yaşındaki futbolcu, "Taraftarlar her zaman arkamdaydı. Kadro dışı kalınca tepki bile vermediler. Gitme konusu olunca kalmam için çoğu mesaj atarak destek verdi. Yolda bile durduran oluyordu. Gitme kal diye. Bizim taraftarımızın futbol hayatımda önemli yerleri var. Ben onları çok seviyorum, onlar da beni. Bu durum güzel bir duygu futbolcu için" dedi. Ozan geri dönüşünün ise şu şekilde anlattı: "Başkan çağırdı. Benim burada kalmamdan yana olduğunu ve değerli bir oyuncu olduğumu söyledi. Ben de kaldım."

HER SENE DÜŞÜNMELİYİZ

Takımda çıtanın oldukça yükseldiği dile getiren Ozan İpek, "Şampiyonluk konusunda ben geçen sene ümitliydim. İlkyarının sonlarına doğru bir grafik tutturulup, Galatasaray yakalanabilseydi geçen sene bile şampiyon olabilirdik. Bursaspor artık her sene şampiyonluğu düşünmek zorunda. 2010'daki şampiyonluktan sonra çıta yükseldi. Taraftar başka bir kupa istiyor. 3 sene geçti üstünden. Şu anda yapılacak transferler çok önemli. O takımla, bu takım arasında çok fark var. Bu sezon bence her şeye açık bir sezon. Bizim her zaman şampiyonluk kelimesini ağzımızdan düşürmememiz lazım" şeklinde konuştu.

Forma konusunda tereddüdüm yok

Bursaspor'da forma savaşının her zaman olduğunu belirten Ozan, "Forma yarışı her zaman oldu. Ben geldiğimde Romachenko, Volkan, Eren oynuyordu. Birçok kişiyle savaşarak aldım o formayı. Kaliteli oyuncuların olması iyi. Geçen sene Ferhat da iyi işler yaptı. Benim forma konusunda tereddüdüm olmadı. Bundan sonra da olmaz" ifadelerini kullandı.

Hikmet hoca destek veriyor

Ertuğrul Sağlam ile Hikmet Karaman arasındaki farkı konuşan Ozan İpek, "İkisi de çok farklı teknik direktörler. Hem de her konuda. Hikmet hocaya alışmaya çalışıyoruz. Kendisiyle hiç sorun yaşamadım. Bana destek veriyor. Geliyor, konuşuyor benimle. Aramızda iletişim iyi. Ne istiyorsa bana söylüyor ve biz de uygulamaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. Ozan, Hikmet Karaman'ın kendisine geçmişte yaşanan olayları anlatmasını istediğini belirterek, "Hocam bana kendini futbola verirsen her zaman takımda yerimin olacağını söyledi. Ben de zaten onun için geldim" dedi.

Bizi farklı görüyorlar

Mersin İdman Yurdu forması giydiği dönemde Bursaspor'un nasıl göründüğüne değinen başarılı krampon, "Dışarıdan bakıldığında herkesin gözünde büyük bir Bursaspor var. Hakikaten büyümüşüz. 4, 5 sene önce büyümüşüz biz. Bizi İstanbul takımları gibi farklı görüyorlar. Onlara hazırlandıkları gibi hazırlanıyorlar. Bizim için güzel bir duygu. Şampiyon olarak o seviyeye gelebilmişiz demek ki" dedi.

Biraz çekingenler

Gençlere büyük önem veren Ozan İpek, "Takımda fazla sayıda genç oyuncumuz mevcut. Yetenekli isim çok var. Ama korkuyorlar. Çekiniyorlar. Bu da normal ilk kez kampa geliyorlar. İletişim halinde olmak zorundayız. Çekingenliği üzerlerinden atmaları lazım. Bizle vakit geçirmeleri lazım. Ama geri duruyorlar. Onları çok uyarıyorum. Yapmaları gerekenleri söylüyorum. Bu şekilde öğrenecekler. Biz iki futbolcu kazansak transfere ihtiyacımız kalmaz" diye konuştu.

 Hakimiyet Gazetesi

    • halil can  
    10 Temmuz 2013 | 23:42
    -2
    sigara içki gece hayatı ozan bitiksin
    • Recep  
    10 Temmuz 2013 | 21:41
    Sen Millete bakma Ozan eski halinle oyna bize yeter
    • texaslı-bursa  
    10 Temmuz 2013 | 15:53
    sen rahat ol ozan bu taraftar seni unuturmu hiç
    • Kemal TANYILDIZ  
    10 Temmuz 2013 | 15:39
    Ozan başarıların devamını dileriz.
    • mk  
    10 Temmuz 2013 | 15:07
    şampiyon ruh geri geldi.
    • Belluschi  
    10 Temmuz 2013 | 14:55
    Psikopat Ozan özledik seni
    • pmb  
    10 Temmuz 2013 | 13:28
    bizde seni çok seviyoruz kuş avcısı 3-2 lik fenev maçının kahramanı ozi
    • ismet  
    10 Temmuz 2013 | 12:17
    Türkiyenin en iyi sol açığı
    • RadicaL  
    10 Temmuz 2013 | 10:32
    10
    Sen Bursasporlusun taraftar her zaman seninle. Oyunbozan. . .
    • alban  
    10 Temmuz 2013 | 10:10
    -3
    Biz senin gecen sene feda zamani diye twit attigin donemleri de unutmadik ozan. .
    • anıl16  
    10 Temmuz 2013 | 09:35
    11
    bu taraftar senin her zaman arkanda ozan . herkes senin ne kadar düzgün , kaliteli bir futbolcu olduğunu biliyor moralini hiçbir şey için bozma sana çok güveniyoruz.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR