KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Taraftarlarımızı salona bekliyoruz"

16 Ocak 2015 | 16:03

3 yorum

5523 okunma

Basketbol 3.Lig B Grubu'nda Pazar günü Trakya Üniversitesi Meriçspor'u konuk edecek olan Potanın Timsahları, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sezonun ikinci yarısında Aykut Karçığı ve İlker Tunalı'yı kadrosuna katan Potanın Timsahları, Faik Can Nurkan ve Alp Er Tunga Gör ile yollarını ayırdı.

Baş Antrenörümüz Şemsettin Baş, Bostanlıspor karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını ve hedeflerinin ligin ikinci yarısındaki tüm maçları kazanarak son 4 takım arasına kalmak olduğunu belirtti.

Şemsettin Baş şu açıklamayı yaptı;

"Sezona geç başlamamız nedeniyle ligin ilk yarısında istemediğimiz kötü mağlubiyetler aldık. Geçtiğimiz hafta çok zor şartlarda ligin bütçeli ve tecrübeli takımlarında biriyle deplasmanda çok zor bir maç oynadık ve kazandık. Bu galibiyetin değerli olması için diğer maçlarımızı da kazanmak zorundayız. Hedefimiz 11'de 11. İnşallah bunu başarabilirsek grubumuzu ilk 2 içeresinde bitirip, ondan sonra rakibimizi kendimiz seçip, son 4'e kalmak istiyoruz.

Yaz idmanı yapmadığımız için fizik kondisyonumuz yeni yeni oturmaya başladı. Yeni transferlerimiz de aramıza katıldılar. Onlarında takıma adapte olmasıyla çok daha iyi takım olacağımızı düşünüyorum. Bostanlıspor maçını kazandık ama %40'ın altında hücum edebildik. Bunun üzerine çıktığımız taktirde çok daha iyi takım olabileceğimizi düşünüyorum. Pazar günü saat:16:00'da Bursa Atatürk Spor Salonu'nda oynayacağımız müsabakaya tüm taraftarlarımızı bekliyoruz"

 Bursaspor.org.tr

    • Telekom Mehmet  
    18 Ocak 2015 | 13:19
    Sevgili Bursasporlular,Bursalılar şu forma kampanyası gözteriyor ki biz gerçekten çok üzülerek ifade etmek istiyorum ne bir şehir bilincimiz,ne içimizde ki çoçuk sevgisi ne de Bursasporluluk kalmamış 55tl meselesi değil 3 arkadaş birleş sen de al hani pasolig e bilet e hayır diyen kardeşlerin hani büyük Bursaspor taraftarı yeri geldi mi 1tl bilet alan Kayseri yi tiye alırız buyrun meydan bizde bu ne reklam işi ne de topu biryerlere atma işi sen aldın mı bana onu söyle bırak iş adamını,sanayiciyi politikacıyı 600-700 kişi mi Bursa ve Bursaspor taraftarı sen ,arkadaşın ver ki sonra bekle sanayicisinden patronundan firmalaradan daha stadyum kapasitesi bir olsun bakalım taraftar olark hatta ben 10 bin kişiye razıyım kimse neden sebep aramasın bu iş artık samimiyet testi dir bu iş yönetimi ,Bursaspor u sevip sevmemek de değil dir bu şehrin nüfusu 3 milyon değil mi saygılar efendiler
    • mert16  
    16 Ocak 2015 | 21:37
    Biletler nasıl temin edilecek ücret ne kadar ? Admin açıklama yaparsanız sevinirim
    • Mustafa D.  
    16 Ocak 2015 | 18:57
    arma nerede biz oradayız

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR