KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Taraftarlarımızın dikkatine!

31 Ocak 2014 | 16:58

yorum

11145 okunma

Pazar günü oynayacağımız Galatasaray deplasmanına gidecek renktaşlarımıza önemle duyurulur:

Değerli renktaşlarımız,

02.02.2014 Pazar günü saat 19:00'da TT Arena'da Galatasaray ile oynayacağımız maça dair tribünlerimiz ile alakalı olarak dikkat edilmesi gereken bazı hususları sizlerle paylaşma gereği hissediyoruz.

Öncelikle, bilet satışı konusunda bizlere binbir zorluk yaşatmaya çalışan İstanbul kulübünün yetkililerini kınıyor, kendi taraftarlarının Bursa'da benzer zorluklarla karşılaşmaması için bizlerin de özveri gösterdiğimizi hatırlatmak istiyoruz.

Bu zorluklardan kaynaklı olarak bilet dağıtımının yapılacağı gişelerde doğabilecek yığılma ve sıkıntıların sorumlusu Galatasaray Kulübü'dür.

Siz camiamız fertlerinden isteğimiz, bu yığılmayı en aza indirgeyecek şekilde davranış sergilemenizdir. Tribün bütünlüğü açısından maç öncesindeki birlik ve beraberlik de önemlidir.

Yine hepinizin bildiği ve şahit olduğu gibi; aynı statta daha önce oynadığımız maçların özellikle bitiminde, stat çıkışında güvenlik güçlerinin anlamsız ve orantısız müdahalesi ile karşılaşılmıştır. Bu durumun yine tekrarlanmaması için gerekli dayanışmayı sergileyiniz, tekrarlanması halinde İstanbul Avrupa Yakası Spor Savcılığı'na şikayet hakkınızı kullanınız ve bu müdahaleyi görüntü altına alınız. Şikayet hakkında bilgi almak ve yardım için bizlere ulaşabilir, çektiğiniz görüntüleri bizlere ulaştırabiilrsiniz.

TEKSAS

 

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR