KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Tecrübeyi başarıya çevireceğiz"

29 Ağustos 2012 | 23:15

5 yorum

5314 okunma

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam ve Kaptanımız Ömer Erdoğan UEFA Avrupa Ligi Play-Off turunda yarın deplasmanda oynayacağımız Twente maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladılar.

Yarın akşam oynanacak karşılaşma öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sağlam, "Son üç sezondur Avrupa Kupaları’nda kazandığımız tecrübeyi başarıya çevirmek istediğimizi her fırsatta söylemiştik.  Bu turu atlayarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz" dedi.

İlk maçta elde ettikleri avantajla sahaya çıkacak olmalarına rağmen rakibin gücünü göz ardı etmeden oynayacaklarını söyleyen Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam "Çıkacağımız karşılaşmada üst düzey motivasyonla mücadele etmemiz gerekecek. Adımızı gruplara yazdırmak istiyorsak, atmosferinden üstesinden gelmemiz gerekecek. Biz aleyhimize gelişen bütün olayları lehimize çevirip buradan galibiyet ve turla çıkacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Türkiye için önemli bir günde sahaya çıkarak mücadele edeceklerini  sözlerine ekleyen Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, "Ülkemiz için önemli ve adına yakışan bir günde zafer kazanmak istiyoruz" dedi.
 
Ömer Erdoğan : "Avantajı Koruyacağız"
 
Yarın ki maçta Bursa’da yakaladıklanan avantajı koruyarak, en iyi sonucu alacaklarına inandıklarını söyleyen kaptanımız Ömer Erdoğan, “Hocamızında belirttiği gibi ilk maç 3-1'lik bir avantaj elde ettik ama bu avantajı yarın kendi lehimize çevirmemiz için ilk maçtaki gibi çok ciddi bir şekilde çok iyi konsantre olmuş şekilde ve çok iyi mücadele ederek bu avantajımızı kullanmak istiyoruz olumsuz bir şey yok her şey çok iyi arkadaşlar olarak hepimiz inanıyoruz ve kendimize güveniyoruz inşallah gecen hafta Bursa’da oynadığımız futbolun yarın tekrarını oynarız ve tur atlayan takım biz oluruz.

 

    • finalist  
    31 Ağustos 2012 | 16:26
    ikinizinde canı sağolsun
    • ...  
    31 Ağustos 2012 | 01:08
    ikinizide yaziklar olsun
    • finalist  
    30 Ağustos 2012 | 15:54
    Biz şampiyon nasıl olduk İNANARAK.. Biz topyekün inanalım yeter başarı gelir Allahın izniyle. Avrupada tecrübemiz eksikti onuda her sene üstüne katarak ilerliyoz. İnşallah bu sene güzel şeyler başarıcaz avrupada. Ertuğrul hocam herzaman arkandayız sonuna kadar. Sen bizim Fergusonumuzsun. Allah ömür verdikçe hep beraber hep senle....
    • Cihan Tabakçılar  
    30 Ağustos 2012 | 13:55
    Sen var ya sen başımın tacı gözümün bebeği,
    Ben var ya ben hollanda yolunda elimde sigara,
    Tek dileğim koyalım twente ye hollanda da,
    Gruplara kalalım.

    inşaallah
    • turanza  
    30 Ağustos 2012 | 02:55
    avrupa için arma için Bursa için TÜRKİYE için saldır Bursasporum

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR