KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Tekirovaspor 3 - 1 Yeşil Bursa

13 Ekim 2014 | 09:39

0 yorum

7647 okunma

Pilot Takımımız Yeşil Bursa A.Ş., Spor Toto 3.Lig 2.Grup 6.hafta mücadelesinde Kemer Tekirovaspor'a konuk oldu.

Ligin 6.haftasına 5 puanla 12.sırada giren Pilot takımımız Yeşil Bursa A.Ş., 10 puanla 3.sırada bulunan Kemer Tekirovaspor'a konuk oldu.

Dr. Fehmi Öncel Stadyumu'nda oynanan mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın 61 ve 76. dakikalarında Nurullah sahneye çıktı ve Kemer Tekirovaspor'u 2-0 üstünlüğe taşıyan golleri attı. Pilot takımımız Nurullah'ın gollerine 79'da Yavuz ile karşılık verdi ve farkı 1'e indirdi. Geride kalan dakikalarda beraberlik sayısı için Tekirova kalesine yüklenen takımımız, defans güvenliğini ikinci plana atınca 85.dakikada ev sahibi ekip Sinan ile bir gol daha buldu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç Kemer Tekirovaspor'un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla Pilot takımımız Yeşil Bursa A.Ş. 5 puanda kalırken Kemer Tekirovaspor puanını 13'e yükseltti.

MAÇMETRE

Stat: Dr. Fehmi Öncel

Hakemler: Salih Salar, Serdar Aynur, Hamdi Tontu

Kemer Tekirovaspor: Hasan Demir, Emre Gürbüz, İsmail Şener, Kadir Torbacı, Nurullah Dağaşan, Murat Kara (Dk.46 Serdar Tok), Yasin Ünal (Dk.79 Çağrı Türk), Cevat Özler, Volkan Can, Sergen Yılmaz ,Anıl Bircan (Dk.47 Sinan Yetmez)

T.Direktör: Sait Taş

Yeşil Bursa A.Ş.: Tayan Arman, Alican Özaltun (Dk.65 Mustafa Uslu), Koray Öztürk, Kadir Turhan, Selcan Pekkanlı, Mert Ilıman (Dk.87 Oğuzhan Biçer), Çağrı Gülcü, Mehmet Ayaz (Dk. 64 Tugay Meşekoparan), Bilal Şeflek, Metehan Bayrakçı , Yavuz Ayazoğlu

T.Direktör: Faruk Korkmaz

Sarı Kartlar: Kadir Torbacı (Tekirova), Alican, Yavuz (Yeşil Bursa A.Ş.)

Goller: Dk.61-76 Nurullah, Dk. 85 Sinan (Tekirova), Dk.79 Yavuz (Yeşil Bursa A.Ş.)

 Bursaspor.org.tr


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR