KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Teksas iftarda buluştu

18 Ağustos 2012 | 12:01

10 yorum

7711 okunma

Teksaslı Bursasporlular Derneği'nin geleneksel iftar yemeği Merinos Tarihi İstasyon sosyal tesislerinde gerçekleşti.

Teksaslı Bursasporlular Derneği tarafından her yıl ramazan ayında organize edilen geleneksel iftar yemeği  Merinos Tarihi İstasyon sosyal tesislerinde gerçekleşti. İftara ikinci Başkanımız Recep Bölükbaşı, Genel Sekreterimiz İlhan Uslu, Futbol Şube Sorumlumuz Erkan Kamat, İdari Asbaşkanımız İsmet Demirel, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Necmettin Kocaman, Hukuk İşleri Sorumlusu Av. Öztürk Yazıcı, Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, Yardımcı Antrenörlerimiz, Bursa Merinos Yönetim Kurulu Üyeleri, alt yapı antrenörlerimiz ve alt yapıdan çeşitli yaş gruplarındaki oyuncularımız katıldı. 

Gecede konuşan Teksaslı Bursasporlular Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, Teksas taraftarları olarak tüm güzelliklerle beraber olduklarını ifade ederek, "Takımımızla beraber yeni başarılar hedefliyoruz. Özellikle başta Ertuğrul hocam, yöneticilerimiz ve alt yapı hocalarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Bize başarılar sağlayan tüm yaş kategorilerdeki futbolcu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.  

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, iftarda yaptığı konuşmada taraftarlara seslendi. Bursasporluluk bilinci ve dayanışmasının nasıl güzel bir şey olduğunu bir kez daha herkese gösterdiklerini ifade eden Ertuğrul Sağlam, "Bursa bir futbol şehri. Bursa futbolu seven ve hakkını vererek yaşayan bir şehir. Bizler de Bursa'ya gelirken bu avantajı görerek ve bunu başarıya çevirebileceğimizi düşünerek buraya geldik. Açık konuşayım. Buraya gelirken birçok insan bize, 'Hocam sen nereye gidiyorsun?' dedi. Biz de, 'Nereye gittiğimizi çok iyi biliyoruz' dedik. Birbirimizle üst seviyede bütünlük oluşturursak, destek olursak yapamayacağımız iş yok. Bunu hiç olmayacak denen işleri başararak gösterdik. Zaman geldi, geçti üç buçuk seneyi bitirdik. 4'üncü sezonu tamamladık. Bu durum, Bursa'da çok fazla görünen bir durum değil. Bu dönem içinde hep birlikte çok önemli başarılara imza attık. Sizler içerde, dışarda, yağmurda, çamurda çok sıkıntılı anlarımızda bile yanımızda oldunuz. Bizim moralimizin düşmesine izin vermediniz" dedi.

  Başarıyı isteyenler kadar dışarıda başarıyı istemeyen kesimin de olduğunu ifade eden Ertuğrul Sağlam, "Bizim başarımızı isteyenler kadar özellikle dışarıdan istemeyen kesim de var. Birçok insanın elindeki bazı şeyleri ellerinden aldık. Şampiyonlukla yaptık bunu. Tabi bu insanlar bizim karşımızda olacaktır. Biz şunu gösterdik. Eğer birbirimizi sahiplenirsek, iyi günde kötü günde seversek, saygı duyarsak ve özellikle iyi anlarsak, önümüzde kimse duramaz" diye konuştu.

  Bursaspor'un önünde çok önemli bir süreç olduğunu ifade eden Sağlam sözlerini şöyle sürdürdü: " Bursaspor'un önünde çok önemli bir süreç var. Bu süreçte değerlerimizi daha üst seviyede yaşayabilirsek başarıların aynısını tekrarlayabiliriz. Gelin hep birlikte sorumluluk alalım. Birbirimize sahip çıkalım ve bu başarıları devamlı hale getirelim. Taraftarlarımıza, bugüne kadar bizlerin yanında olduğu için, kayıtsız şartsız destekledikleri için çok teşekkür ediyorum. Daha güzel günleri yaşayacağımızın sözünü de veriyorum." dedi.

 

    • miço  
    21 Ağustos 2012 | 21:20
    akuz ercann haklısın trıbunle alakası olmayan ınsanlar hep boyle organızelerde yer alıyorlarrr benımde cok dıkkatımı cekıyorr
    • teksaSetbaşı  
    19 Ağustos 2012 | 19:46
    Son maçta istifaya çağrılan Burak Uçar ve İsmail Öztürk'te yemekteymiş. REZİLLİK.
    • mususi16  
    19 Ağustos 2012 | 01:49
    Bursa merinüs yönetim kurulu'da oradaymış. Bundan 1 ay önce arka arkaya siteden yayınlanan açıklamaların, mektuplara asıl konu olan kişiler oradamıydı? Onlara nasıl bir tepki verildi?
    • Teksaslı  
    18 Ağustos 2012 | 21:43
    Teksas taraftarlar derneği sınıfta kalmıştır.
    • TARIK ÇAPÇI  
    18 Ağustos 2012 | 18:06
    10
    ALLAH kabul etsin. Zor zamanlarda yanınızda yer alan Tarık Çapçı'yı,Özge ve Serkan Yetişmişoğlu'nu iftarınıza layık görmeyip. GALATASARAYLI gazetecileri iftara davet eden Teksas Derneği'ne "canınız sağolsun" diyorum. Bundan sonra'da Gemlik Derneği hariç tüm derneklerle ilişkimi kestiğimi belirtmek istiyorum. Sürekli yarıyolda bırakılmaktan bıktık artık.
    • Real Love  
    18 Ağustos 2012 | 16:52
    10
    @Kestelliler sonuna kadar katiliyorum sana. Boyle sacmalik olmaz. Kac kisi deplasmana gitmek isteyipte gidemiyor . Yazin otobuslerin saatini , fiyatini bak nasil fazladan kac kisi geliyor . Organizasyon konusunda cok zayifiz ve suc sizde taraftar gruplari .
    • Kestelliler  
    18 Ağustos 2012 | 15:51
    Yarın kayseri deplasmanı var ama kimse otobüs organizasyonu hakkında bilgi vermiyor . İşte bu yüzden düzgün organizasyon felan yapamıyoruz herkes kendi tayfasını alıp gidiyor maça . Maça gitmek isteyen 100lerce kişi var ama hiç biri otobüs hakkında bilgisi olmadığı için gidemiyor ..
    • Teksas_nl  
    18 Ağustos 2012 | 15:50
    amatör branşlar da davet edildi mi?
    • Atilla Kazzaz  
    18 Ağustos 2012 | 14:36
    benim anlamadığım maçlarda olmayan çoğu insanlar bu tür etkinliklerde görünüyor ve kayboluyor olay bu mu
    • akuz ercan..  
    18 Ağustos 2012 | 13:22
    bu adam gibi adama sayip çıkalım ertugrul hoca aslan parçası biz bu adamla sonsuza kadar varız.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR