KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Timsah Arena'da Bursastore açıldı

27 Ağustos 2016 | 17:42

8 yorum

11546 okunma

Bursaspor'umuzun resmi ürünlerinin satıldığı Bursastore mağazalarımızın bir yenisi Timsah Arena'da açıldı.

Timsah Arena Doğu Tribünü girişinde yer alan yeni mağazanın açılış törenine Başkanımız Ali Ay ve yönetim kurulu üyelerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Teknik Direktörümüz Hamza Hamzaoğlu, futbolcularımız Harun Tekin ve Şamil Çinaz ile çok sayıda taraftarımız katıldı.

BAŞKAN ALİ AY: " SAHTE ÜRÜNLERE LÜTFEN RAĞBET GÖSTERİLMESİ"

Başkanımız Ali Ay yaptığı konuşmada tüm Bursasporluların resmi ürünlerden satın alıp, kulübe katkı koymalarını istedi. Başkan Ali Ay, sahte ürün satın ve alan tüm kişilere Bursasporlu taraftarlarında tepki vermelerinin önemli olduğunu vurguladı.

Başkanımız Ali Ay, açılış konuşmasında şu ifadeleri kullandı; "Öncelikle böylesine güzel bir stadyumu kulübümüze kazandırdığı için Büyükşehir Belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bursastore'dan sorumlu yönetim kurulu arkadaşımız Osman Dinsever'i tebrik ediyorum. Çok emek harcadılar ve bu güzel store ortaya çıktı.

İstanbul'da ki maçlara gittiğimizde stadyumların tarafında sahte forma satılmadığını görüyoruz. Taraftarları o satıcıları kovalıyorlar. Neden bunu yapıyorlar? Satıcı kazanıyor, kulüp kazanmıyor. Sahte ürün lütfen almayın. O ürünleri satan ve alanları lütfen engelleyin. Bursastore'un bundan sonra satışları inşallah daha güzel olur ve yeni ürünlerle sizlere hizmet etmeye devam eder" dedi.

ALTEPE: " HERKESİN BURSASPOR'U HİSSETMESİNİ İSTİYORUZ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı konuşmada Bursaspor'a herkesin destek çıkması gerektiğini vurguladı.

Altepe şu konuşmayı yaptı; "Gerçekten güzel bir açılışta bir aradayız. Buraya yakışır bir açılışı gerçekleştiriyoruz. Hepimiz için hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten böyle güzel bir kentte yaşadığımız için çok şanslıyız. Bursamızın her geçen gün yeşil beyaz renklere bürünmesi bizim gururumuz. Bursaspor'un başarısı hepimizin onur. Hepimiz Bursaspor'a sahip çıkmak zorundayız. Sadece Türkiye'de değil Avrupa'da başarılı bir kulüp olmak hepimizin hedefi. Bursaspor camiası günden güne büyüyen bir camia. Güçlü üreten bir şehrin takımı Bursaspor. Herkesin birlik ve beraberliğine ihtiyacımız var. Değerlerimize sahip çıkacağız. Güzel bir yönetimimiz var, güzel hocamız var. Daha güzel bir takım olacağız. Bize düşen takımımız sahiplenmek. Bizler belediye olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bursa'ya gelen ve yolun stadyumun üzerinden geçen herkesin Bursaspor'u hissetmesini istiyoruz. Bu şehir çok farklı bir şehir olacak. İnşallah önümüzdeki yıllarda bu kenti ve takımımızı kimse tutamayacak. Bursaspor'un formasını üzerimize giymek bize düşüyor. Yaptığımız alışverişler ile takımımıza destek olacağız. Bursaspor'umuza yarın oynanacak olan maçta başarılar diliyorum" dedi.

ŞAHİN: " BİZ BABADAN BURSASPORLUYUZ"

Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise konuşmasına başlamadan önce Bursaspor'umuzun yeni sezon formasını üzerine giydi.

Ardından yaptığı konuşmada "Biz sonradan Bursasporlu olmadık. Anadan doğma Bursasporluyuz. Bursaspor ile gurur duyuyoruz. En son Güney Kore'de kentimizi tanıtırken şampiyon olmuş bir kentin takımıyız diye kendimiz tanıttık. Bu dev eser ile birlikte Bursaspor çok daha büyüyecektir. Biz merkezi hükümet olarak Bursa'yı yeniden imar ediyoruz. Yerli ve yabancı firmalarımız var. Hepsine işlerinde başarılar diliyoruz. Bursa'da yaşıyorsak, Bursa'nın suyundan içip, ekmeğini yiyorsak Bursa'nın değerlerine de sahip çıkmak gerekiyor. Herkesi Bursaspor'a destek olmaya davet ediyorum. Şuan da hükümetimiz Türkiye'yi Bursa'yı büyütüyorsa, Büyükşehir Belediyemiz Bursa'yı marka kent yapmak için çalışıyorsa sizlerden elinizden gelen desteği veriniz. Yarın çok önemli bir maçımız var. 40 bin kişi ile stadyumu doldurmak istiyoruz. 15 Temmuz'da hayatlarını kaybeden şehitlerimizi anacağız. Gelemeyenlere de televizyondan izlemeleri istiyoruz. Çünkü bu memlekete için hayatlarını kaybeden şehitlerimizi ve gazilerimiz anacağız. Biz Bursaspor'dan eminiz. Galibiyetle ayrılacağına inanıyoruz. Her yaptığımız alışverişten kulübe ve geleceğine katkı verdiğimizi unutmamayı tavsiye ediyorum" dedi.

Açılış kurdelasının kesilmesinin ardından davetliler yeni Bursastore mağazasını gezerek alışveriş yaptılar.

 Bursaspor.org.tr

    • BURSASPOR AŞKINA  
    28 Ağustos 2016 | 14:45
    Bugün formasız ve atkısız kımse gelmesin, en güzel coşkuyu bugün verelim...Durmadan haykır, İnadına TeXaS...
    • maratonAvrupa  
    28 Ağustos 2016 | 12:23
    Uyuma teksas.org !!
    • gorukle  
    28 Ağustos 2016 | 00:38
    ben açıkçası Teksas.org'un ucu siyasete giden organizasyonlara mesafeli durmasını yerinde buluyorum.
    • Mcrsuleyman  
    27 Ağustos 2016 | 23:48
    Güzel olmuş
    • Yeşil Duvar  
    27 Ağustos 2016 | 22:57
    10
    Bugün satışlar iyiydi iyi hasılat yaptı store sadece biz arkadaşla 260 tl lik alışveriş yaptık yarın da var
    • crash1606  
    27 Ağustos 2016 | 22:33
    15
    Teksas.org gundemi geriden takip.ediyor
    Hangi organizasyonda bizim taraftar gruplarimizdan sitede bilgilendirme yapildiki? Ancak belli grup kendi aralarinda plan yapiyor heralde......
    • Dinleyin bizi  
    27 Ağustos 2016 | 19:53
    24
    Teksas.org yetkilileri, Hiçbir organizasyon içinde değilsiniz. Sezon açılıyor, yarın şölen havası olacak, kareografi yapılacağı söylenmekte. Peki sizler neden taraftarı bu konularda önceden bilinçlendirecek bilgiler vermiyorsunuz?
    • Ergiç  
    27 Ağustos 2016 | 19:26
    15
    Sonunda adam akıllı bir Bursastore mağazamız oldu.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR