KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Timsah Arena'nın çimleri taşınıyor

22 Haziran 2015 | 20:17

18 yorum

9905 okunma

Özlüce Tesislerimizde yetiştirilen yeni stadyumumuzun çimlerinin taşınma işlemi başlıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe, Özlüce Tesislerimize gelerek Başkanımız Recep Bölükbaşı ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte çimlerin söküm işlemini birlikte izledi.

RECEP ALTEPE: “ ÇİMLERİMİZ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK”

Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe, Bursa’nın marka değerine katkı sağlayacak olan eseri yeni sezona yetiştirmek için yoğun bir çalışmanın yapıldığını belirtti. Altepe şu açıklamayı yaptı; “Bursa'nın ve Bursaspor’umuzun yeni stadyumunu özenle hazırlıyoruz. Her geçen gün heyecanımız artıyor. Biran önce stadyumun tamamlanması ve yeni sezonun burada en güzel şekilde başlaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Adeta her gün bir kere yeni stadyuma uğruyoruz ve bu konuda stadyumda toparlandıkça bizimde moralimiz yerine geliyor. Yavaş yavaş ete kemiğe bürünmüş oldu. İşte stadyumun tüm birimleri, özellikle maç yapılabilecek hale gelmesi Ağustos ayı içinde burada müsabakaların oynanabilmesi için ekipler çalışıyor. Yoğun bir şekilde faaliyetimiz var. En güzel şekilde de bitirelim, şöyle gerçek anlamda da güzel bir eser olsun. Şu ana kadar Bursa’mızın en önemli, belediyemizin yapmış olduğu en büyük inşaat oluyor. Tabii ki bununda itinalı bir şekilde Bursa’mıza yakışacak marka kente yakışacak bir tesis olsun istiyoruz. Onun içinde her şeyi özenle yapıyoruz. Burada şu anda yeni stadyumumuzun çimleri ile ilgili, burada daha öncede görüldüğü gibi Bursa’da şu anki mevcut Atatürk Stadyumu’nun çimlerimiz ve altyapıda en iyi şekilde yapılmıştı. Türkiye’ye örnek olmuştu. Aynı şekilde de yeni stadyumumuzda da çimleri ve sahamızın en güzel şekilde olması kaliteli bir maç yapılabilmesi için güzel bir zemin, her türlü hava şartlarına, yoğun yağışta bile suyu tutmayan zemin ve kaliteli çimin olması gerekiyor. Herkesin önem verdiği ve stadyumlarda en çok baktığı özelliklerden biride çimler, bu konuda da aynı şekilde ekibimiz buradaki uzmanlarımız, aynı kadro Atatürk Stadyumu’nu yapanlar Muhittin Bey ve arkadaşları bu iş için çalıştılar. Özlüce’de çimler daha önce ekildi. Burada düzenlendi ve her türlü ölçüsüne getirilerek burada sarılıyor ve yüklenerek yarın sabah inşallah stadyumda serilmeye başlanacak. Stadyumumuzun koltuklarla kaplandıktan sonra sahada yeşillenmeye başlıyor. Bir hafta içerisinde sahamız yeşil zemini kaplanmış olacak. Bununda üzerinden birkaç gün geçtikten sonra sahamız üzerinde oynanabilir hale gelmiş olacak. Onun için bizde buradayız. Geldik çimlerin söküldüğünü görelim, inşallah yarında montajını da görmüş oluruz. Biran önce bitsin ve şöyle güzel görüntüleri de yaşayalım, yeni stadyumumuzda yeni başarıları da yaşamış olalım. Onun için bu stadyumumuz Bursaspor’a güç katacak güzel bir eser olacak. Şimdiden Bursa’mız için Bursaspor’umuz için hayırlı olsun.

BAŞKAN RECEP BÖLÜKBAŞI: “ UZMAN ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Başkanımız Recep Bölükbaşı ise Bursa’ya yakışan mükemmel bir stadyumun değeri her geçen gün daha da artıyor dedi. Başkanımız Recep Bölükbaşı şu açıklamayı yaptı; Öncelikle Başkanıma tekrar teşekkür ediyorum. Bursa’ya yakışan bir stadyum oluyor ve ortaya çıktıkça değeri daha da anlaşılıyor. Bugünde çimlerle ilgili başkanımız Özlüce’yi ziyaret etti. Çimler rulo şeklinde buradan taşınacak. Bir söz vardı biliyorsunuz; Şampiyonlar Vakıfköy’den çıkacak. Bundan sonrada şampiyon stadın çimleri de buradan çıkacak. Gerçekten 2-3 aydan beri bu çalışmalar devam etti. Buranın malzemesini Büyükşehir belediyesi tedarik etti. Uzman arkadaşlarımızda gereken çalışmaları yaptı ve bu hale geldi. Bu akşamdan itibaren de taşınmaya başlanacak. 7-8 gün sonunda bu rulo halindeki çimlerimiz stada monte edilecek. O zaman görüntü biraz daha ortaya çıkacak ve daha güzel olacak. Ben emeği olan başta Belediye başkanımıza ve diğer çim ekibinde çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu alana bundan sonra yine çim ekeceğiz gerek stadyum gerek bizim antrenman sahalarımızda yine kullanacağız.”

 Bursaspor.org.tr

    • Tapu  
    23 Haziran 2015 | 21:30
    Su yönetim ve başkana 100 bin kisilik stad yapsan nolur bea Altepe Bölükbaşı Sanki kendi yaptılar ulan RTE yaptıriyor her ile zaten siz neyin showundasiniz stadının yapiliyor ama ağımıza tadı yok ertuğrul hoca geldi takım dağıldı Kayseri Gn olmasin sonumuzda
    • Alekey  
    23 Haziran 2015 | 11:17
    Ben ne bu yönetimin yalakalığını ne de bu stadın yapımının 5 yıl sürmesini destekleyen biri değilim ama şu aşağıda yazılı yorumları okumak gerçekten beni çok üzüyor.

    Geçtiğimiz Yıl Bursa Atatürk Stadının, Türkiye'deki bütün stadları geçerek en iyi zemin ödülünü aldığını, bu işin Baş Mimarının Muhittin İpek olduğunu, kendisine defalarca İstanbul kulüpleri tarafından teklif yapılmasına rağmen Bursa'yı terketmediğini ve çim konusunda şu an Süper Ligde yer alan 10 kulübe bu konuda danışmanlık hizmeti verdiğini (T.T. Arena Dahil) ve Timsah Arena çimleri için de en az 1 yıldır Özlüce tesislerinde özel ilgi göstererek çok detaylı bir çalışma yaptığını bilmeyen Renktaşlarımın olması gerçekten çok üzücü.

    Tamam İngiltere Stadları gibi olmayacak biliyoruz ama inanın bu sene de inşallah en iyi zemin ödülünü Türkiye'de yine biz alacağız. Ben Çim konusunda Türkiye'nin en iyisi Muhittin İpek'e güveniyorum ve Timsah Arena için de en iyisini yapacağına gönülden inanıyorum. Saygılar!
    • escobar  
    23 Haziran 2015 | 10:30
    Dualar eşliğinde yerleştirilmeli kesinlikle. bu çok önemli arkadaşlar, Allah'ın izniyle o çimlerde büyük başarılar elde edelim...
    • esdaduantes  
    23 Haziran 2015 | 10:25
    çimden bahsedeceğine yan yolların kamulaştırmasını yapamadık bu sene stadı açamayabiliriz neden demiyosun acaba.bazı arkadaşlarda yalakalık yapacağına doğruları biraz görsün 2 senede bitmesi gereken stad 5 sene olucak hala bitemedi.
    • Teksas House  
    23 Haziran 2015 | 10:02
    hala poh poh yazan var hala taşıma çimle bişey olmaz diyen var siz Atatürk stadında maç izlemeye mahkum kalın inşallah eliniz kırılırda o gişeden geçemezsiniz timsah arenaya! siz Atatürk stadında pisuvarları kum dolu stadda maç izleyin. 20 bin kişilik stadda 6 tane çıkışla maçtan 1 saat sonra çıkın. siz yenilik istemezsiniz yazın böyle öküzlerle el ele verip Bursaspor diye bağırıyorum. Beğenmeyen taraftar gitsin
    • bursalona  
    23 Haziran 2015 | 09:55
    kameradan baktm çimleri yerleştrmeye başlamışlar
    • fahrettin tosun  
    23 Haziran 2015 | 03:52
    Tabii ki bununda itinalı bir şekilde Bursa’mıza yakışacak marka kente yakışacak bir tesis olsun istiyoruz. Onun içinde her şeyi özenle yapıyoruz. Burada şu anda yeni stadyumumuzun çimleri ile ilgili, burada daha öncede görüldüğü gibi Bursa’da şu anki mevcut Atatürk Stadyumu’nun çimlerimiz ve altyapıda en iyi şekilde yapılmıştı. Türkiye’ye örnek olmuştu. Aynı şekilde de yeni stadyumumuzda da çimleri ve sahamızın en güzel şekilde olması kaliteli bir maç yapılabilmesi için güzel bir zemin, her türlü hava şartlarına, yoğun yağışta bile suyu tutmayan zemin ve kaliteli çimin olması gerekiyor. Herkesin önem verdiği ve stadyumlarda en çok baktığı özelliklerden biride çimler, bu konuda da aynı şekilde ekibimiz buradaki uzmanlarımız, aynı kadro Atatürk Stadyumu’nu yapanlar Muhittin Bey ve arkadaşları bu iş için çalıştılar. Özlüce’de çimler daha önce ekildi. Burada düzenlendi ve her türlü ölçüsüne getirilerek burada sarılıyor ve yüklenerek yarın sabah inşallah stadyumda serilmeye başlanacak.
    •  
    23 Haziran 2015 | 02:29
    -2
    çimlerin durumu ,üretildiği ve yerine konulacağı söylenen çimler maalesef uygun değildir,vede yerine konduğunda Timsah Arena için hüsran olacaktır,yaşanacak ve göreceğiz tutmayacaktır...bu enayiliği yapanlar daha çok ekmek yemelidirler,poh, poh....yazık Bursaspor ve camiasına..
    • Yazık  
    23 Haziran 2015 | 01:38
    Stad bitmicek mi onuda sorun 5 sene oldu yazıklar olsun
    • BURSA BURSA  
    22 Haziran 2015 | 23:46
    15
    bütün işiniz gücünüz bok atmak, yazıklar olsun be, bu stadı yapan kafa sizin gibi çapsızlara bir saniye kulak assa bir çivi çakmaz Bursaya, chuck denen arkadas ömrün emirates stadyumunda köfte ekmek satarak geçti dimi çimleri çok iyi biliyon da, sen sorgula bakalım düşünen arkadaş, bi sorgula 50 yıldır ahır gibi stadyumda bize maç oynatan zihniyeti sorgula, 50 sene stada çivi çakmayan zihniyetin avrupa mecburiyeti gelince nasıl at kelebek denklemi şeklinde alelacele işler yaptığını sorgula, düşünüyosun ya. sırf muhalif olmak uğruna dünyanın en heyecan verici 10 stadından biri olan eseri konuşmak yerine timsah kafasını konuşacak kadar çapsız bir kafasının ucuz ve küçük uzantısı
    • chuck  
    22 Haziran 2015 | 22:05
    -18
    sırf birilerini pohpohlamak uğruna; hazırlanan çimlere 20 metre uzaktan bakıp, yanından geçmediği emirates gibi stadyumların çimleriyle karşılaştırabilen, sorgulamayan, körü körü inanan taraftar profili sürdüğü müddetçe iyi transferi de, "timsah arena" ismini de, timsahın kafasını da, lacoste'u da.. hepsini unutun.
    • eraska  
    22 Haziran 2015 | 22:00
    İçerde İnce işcilikler yapiliyor . timsah kafası herseyiyle hazır. Membranların bitmesi bekleniyor. O bittikten sonra Kısa sürede montajı yapılacağını belirttiler. Tek sıkıntı şu anda otopark kısmı. Benim öğrendiğim bilgiler bu şekilde.
    • Brs 16  
    22 Haziran 2015 | 21:51
    -2
    Daha öncede dile getirilmişti sayın başkan bir zahmet şu Bursa nın A sını da değiştirelim daha güzel duracağından eminiz
    • Üçevler  
    22 Haziran 2015 | 21:47
    -3
    Başkanım stad tamam anlaşıldı belediyenin en büyük işi oda anlaşıldı da anlaşılmayan tek sey yollar köprüler ulaşım nasil sağlanacak neden onlarda bir harketlilik yok peki ? Ben idda ediyorum bu stad 2016 yaz cok zor yetişir..
    • akbuga  
    22 Haziran 2015 | 21:16
    19
    Bırakın artık yıkıcı yorumları. Ellerine yüreklerine sağlık. Emeği geçen herkese çok teşekkürler. Dünyanın imrendiği bir stadyuma kavuşuyoruz
    • Mustafa  
    22 Haziran 2015 | 20:41
    Başkan timsah kafası ne oldu? İnce işçilikler ne oldu? Onları söyle bide!!
    • anadolu devrimi  
    22 Haziran 2015 | 20:28
    Şu timsah kafasını da yapımda stadın gerçek görünüşü ortaya çıksın. Sponsorlar bile gelmiyor böyle.
    • NeverWalkAlone  
    22 Haziran 2015 | 20:24
    13
    Bugün çimleri tesadüfen gördüm arkadaşlar böyle birşey olamaz Emirates Stadyumunun çimi kalitesinde recep altepeye helal olsun

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR