KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Timsah'ın Edu planı

27 Haziran 2012 | 09:46

6 yorum

8219 okunma

Bursaspor kulübü doğrulamasa da yabancı yayın kuruluşları Yeşil Beyazlıların Rangers forması giyen Maurice Edu için girişimlerine hız verdiği yönünde hatırı sayılır haberlere imza attı.

İlk kez Bursa Hakimiyet’in gündeme getirdiği Edu transferi için ABD’nin yayın organı boxscorenews.com Bursaspor’un planını açıkladı. Yeşil Beyazlılar’ın Maurice Edu’yu kadrosuna katmak için ‘300 bin sterline serbest kalır’ maddesini kullanmak için harekete geçtiğini yazdı. Edu’nun Rangers’a sadık bir futbolcu olduğu belirtilen haberde, kulübün durumu kötü olduğu için maaşında indirime gittiğinin altı çizildi. Bursaspor’un iyi bir maaş teklifi ile Edu’ya teklif götürdüğü belirtilirken, Avrupa Ligi’nde mücadele etmesinin de koz olarak kullanılacağı iddia edildi. 

 Hakimiyet Gazetesi

    • Kestelliler  
    28 Haziran 2012 | 10:08
    Bir tane şöyle büyük oyuncu getiremediler takıma zaten
    • erdal sevinç  
    27 Haziran 2012 | 19:44
    hayırlısı olsun inşallah
    • partizan  
    27 Haziran 2012 | 18:48
    bize bol bol defansif oyuncular lazım..yana ve geriye oynamayı prensip edinmiş,mümkünse bankasya 2.lig oyuncuları..sonra da transferi kapatırız taraftarın ağzıyla beraber..zira,takımdaki dengeleri bozmamak lazım değilmi?
    • partizan  
    27 Haziran 2012 | 18:35
    imzalı formasını alın yeter..ancak,büyük Bursaspor yönetimi başarabilir bunu:)not: transfer filozofu hacı ertuğrul efendi hazretleri,"takımda kendisinden daha meşhur bir futbolcu görmek istemez"..bunu kendisine de yazdım okumuştur inşallah! cevap bekliyorum!unutmayın diye yazdım..şükrü arkadaş bak sen çok kaşınıyorsun:) bu kadar doğruyu yazarsan,şakşakçılar eksiye boğarlar seni..sen kimsin ki ertuğrul efendimizin transfer politikasını eleştiriyorsun? hem şampiyonluğu rüyanda görürdün:) herşeyin en ama en iyisini o bilir..geçen sene ince ince eleyip sık sık dokuyup aldıkları transfer bombaları:) tunay acar,bıldırcan,kaldırımcan,mehmet sak,muhammede karşılık aldıkları ahmet arı,steinert,leblebici insua,nunez,stepanov,takoz tago,swensson vs..geri postalamadılar mı?yapılan 41 transferin 36 sı fiyasko olsa da alkış tutacaksın! buna ters büyü derler..ne kadar kötü o kadar iyi felsefesi..sonra da büyük taraftar stadı tıklım tıklım neden doldurmuyor diye ağlansalar da şöyle deriz beraber;..ah dolar!..yazıcının ensesini seyretmeye gidemem ben stada!ertuğrul efendi hazretleri bu takımda kendisinden daha meşhur bir oyuncu görmeye tahammül edemezz! gelir gider dengesiymiş,para politikasıymış..geç bu işleri..tuncay şanlı haber yolladı,cevap:istemezük! yattara geldi cevap:istemezük! romariç içki içiyormuş,istemezük! isterük dediklerinizi hasretle bekliyoruz bakıp göreceğiz! şampiyon takımı ne hale getirdiniz! ben 35 yıllık Bursaspor taraftarıyım arkadaş! ömrümde ilk kez şampiyonluk gördüğüm için allahıma şükrettim,bunu sağlayanlara da sonsuz teşekkürler ettim!ancak şampiyon olmuş bir takımı büyütmek yerine farklı bahaneler öne sürerek küçültme çabası içinde bulunanları da affedemem! yalaka değilim şakşakçı değilim! ben ancak başarıyı alkışlarım,yanlışı da kafamı kuma gömüp yok sayamam yoksa kendimi kandırmış olurum başarısızlığın ortağı olurum! ancak;durum malesef kötüye gidiyor,başarılı olmak adına atılan adımların çoğu yanlış diyorum! yönetim ve hoca karar vermeli!ya büyük Bursaspor için büyük adımlar atacaklar! yada biz sıra takımı olacağız bu işin sonu yok deyip korkularını açıkça dile getirip gerekeni yapacaklar! ben bir taraftar olarak olumlu,somut adımların atılmadığını görüyorum! kararsız bir yönetim beni ürkütüyor..transfer politikası her sene fiyasko ile sonuçlandığı gibi,taraftarı heyecanlandıracak hiçbir futbolcunun alınamadığı gerçeği ve bu yönde izlenen titrek ve heyecansız politika beni deli ediyor! sanki Bursaspor taraftarının kaliteli ve ünlü oyuncuları izlemeye hakkı yokmuş,her kaliteli ünlü futbolcu para tuzağıymış gibi gösterilmek isteniyor,ben isimsiz topçuları seçerim az para veririz ucuz olur paraları havaya saçmayız gibi dededen kalma güvensizlikten kaynaklanan uyuz düşüncelere sahip zihniyetlere tahammül edemiyorum! hadi beni eksileyin şimdi,büyük ve olgun taraftar topluluğu sizi..
    • şükrü macırella  
    27 Haziran 2012 | 17:02
    aman ne plan(!) sevsinler... başlığı gören de kimsenin düşünemeyeceği bir plan zanneder. bu arada haber ekleneli kaç saat olmuş tek yorum yok! olmaz tabii millet bıktı palavralardan tutarsızlıklardan. bir yönetim ne için vardır arkadaşlar? ne işe yarar ayrıca? ertuğrul hoca olmasın esamesi okunmaz bunların! hocaya ne zamanında istediği oyuncuları yetiştiriyorlar ne de vasat üstü bir oyuncu alıyorlar. bırakın vasat üstüyü vasat altını bile almaktan acizler. üç yerli dediler biri bank asyadan biri daha alt ligden biri de gurbetçi oyuncu nasıldır kimdir fikri olan bile yok! bu mudur yerli oyuncu tercihimiz? eğer yönetim bunları yapabiliyorsa inanın onların değeri beş para etmez. ki bu oyuncuları bile almakta güçlük çektiler. o zaman nasıl başarılı bir yönetimdir bu?bank asya takımları bile bizden iyi adamlar alıyor. açın bakın transfer borsasına!ve hocamız iyi niyetli olduğundan bunu bilerek kullanıyorlar o da onları savunuyor!her kamp dönemi oyuncular yetişmiyor. romaric olayındaki saçmalık gibi yattara olayında başarısızlık da taraftara mal edildi. kendi başarısızlıklarını millete atıyorlar. böyle çocuk zekasında yönetim olmaz. ertuğrul hoca birçok hatalı yabancı transferlerine ve gençleri harcamasına rağmen içindeki ateşle Türkiyede bir şeyler daima yapar ama onun da avrupada başarılı olacağını sanmıyorum. çünkü defansif ön liberolarla, devşirme sağ açıklarla olmaz bu işler. avrupada ve Türkiyedeki bizden üstün takımlara karşı yürümez bu! geçen sene fark yedik keza... evet mantık değişmedi ya tutarsa deyip bekleyin görün sabredinciler aldı başını yürüdü. çok farklı şeyler söylediklerini sanıyorlar bir de gülüyorum sadece bazı taraftarlarımızın yorumlarına.ah kardeşlerim ah abilerim lütfen gerçekleri görün. bizim kazandığımız şampiyonluk yüz yılda bir olur belki daha da güç. bu lafları üçüzlere yedirmek için doğru hamleler yapmalıydık. elimizde bu şans vardı kullanmadık hem de bile bile. bizden küçük klüpler bizden iyi oyuncu alıyorlar. biz çok büyük transferler de istemedik ama onlar holmen gibi vasatın bi tık üstünde oyuncuyu bile alamazlar. turgut doğan şahin ve yasin pehlivan ve daha niceleri bizden küçük takımlara kaptırıldı. üç kuruş için onca kar edeceğimiz adamları kaçırdık. prestij kaybı da cabası. eğer sizler Bursasporun borcu olmamasına rağmen yapacağı üç prestijli transfer için şu alınan arkadaşları yeterli görüyorsanız sizlere diyecek söz yok... bank asya klüpleri g birliğinden es es ten ibbden oyuncular aldılar. avrupada yürüyerek 6 tane golü atıp paketliyorlar adamı.yırtınsanız da nafile... svensonu verdik ibrahim kaşı aldık arkadaşlar.bu nasıl mantık. ahmet arı için muhoyu harcadık. muho neler yaptı meydanda. neyse sözün bittiği yerdeyiz ne desek anlaşılmayacak çünkü biçim içimizi cız ettiren yanlışlar birilerine vız geliyor. ya anlamıyorlar çapsız olduklarından ya da kötü niyetliler başka seçenek varsa söyleyin!
    • emircan  
    27 Haziran 2012 | 14:58
    -1
    iyi adam galıba

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR