KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Tomas Necid ilk sırada

VİDEO

01 Temmuz 2015 | 09:47

5 yorum

8377 okunma

Vedad Ibisevic'i yönetime kabul ettiremeyen Ertuğrul Sağlam, Tomas Necid'in ismini ilk sıraya koydu.

Bursaspor'da takıma katılacak golcü isim merak edilen konuların başında geliyor. Bu yönde uzun süredir arayış içersinde olan yeşil beyazlılar, görüştügü oyunculardan şuana kadar olumlu yanıt alabilmiş değil. Ancak üzerinde durulan ilk golcü Tomas Necid...Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın Vedad Ibisevic ismini yönetime kabul ettirememesinden sonra ilk tercihinin Çek golcü olduğu yönünde rapor sunduğu öğrenildi.

İMZA PARASI İSTİYOR

Bonservisi sorunu bulunmayan 26 yaşındaki forvetin birçok talibinin olması Bursaspor'un işini zorlaştırıyor. Ancak görüşmelerde epey bir mesafe kateden yeşil beyazlılar bu kez oyuncunun imza parası istemesiyle karşı karşıya kaldı. Tomas Sivok'un da olumlu görüş belirtti Tomas Necid'in transferinin birkaç gün içersinde bitirilmesi için uğraşılıyor. Santrafor için diğer adaylar ise Tom De Sutter ve Michiel Kramer...

SAĞLAM ARAŞTIRIYOR

Yeşil beyazlı yönetim Kramer'in ismini Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a sundu. Geçen sezon Ado Den Haag formasıyla 33 maçta 17 gol atan 1.95'lik forvet için Sağlam'ın araştırma yaptığı bildirildi. Yönetim ise 27 yaşındaki Kramer'in transferini ucuz bir maliyetle bitirmeyi planlıyor. Tom De Sutter için yapılan görüşmelerde ise adım atılamadı. Gerek oyuncunun gerekse kulübünün 1 milyon 500 bin Euro istemesi keyifleri kaçırdı.

 Olay Gazetesi

    • nedimcan  
    01 Temmuz 2015 | 14:12
    twiterda o bitti şu bitti diye rt fav için çıldıranlara güvenmeyim dediğimde hoşunuza gitmemişti dediklerim laın işte ne gelen ne giden.boşa adam çıkmasını bekliyorlar bunları alamayacaklarını anladılar tabii.belki sedat berishanın takım arkadaşını getirirler.ben de arnavutum karşim der bay başgan mütmain olur bazıları.çotaaa diye gol kralını ver üç beş kuruş az vermek için yerine hazırda adam tutma artı bir de enesi apar topar komik rakama gönder taraftara bekle babam bekle sabır taşı modu kalmış.yerseniz tabii.hayırlı traşlar.
    • bursachampion16  
    01 Temmuz 2015 | 13:41
    -1
    ee marco matias gelmişti Bursaya!? de sutter bitmişti!? yalancı olunurda bu kadar da olurmu ya!! yatacak yerin yok başkan!
    • taraftar  
    01 Temmuz 2015 | 11:02
    Sutter Necid'den 1 gömlek üstün, öncelik Sutter olmalı ama o olmazsa Necid'te iyidir tabi orta sahamızı bozmamamız lazım!..
    • 16timsah  
    01 Temmuz 2015 | 10:57
    -2
    Alın şu adamı fazla söze gerek yok josie matias la birlikte öte takımı uçurumlar bunlar yanlarında ibisevici alın bakın keyfimize
    • escen  
    01 Temmuz 2015 | 10:05
    11
    Ya mantığa bakarmısın de sutter i sana bedavamı verecek adamlar? hey Allahım büyüksün.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR