KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Tozluk reklamı sponsorumuz Ek-Ar İnşaat

07 Aralık 2016 | 14:07

1 yorum

6657 okunma

Ek - Ar İnşaat firması, kulübümüzün tozluk reklamı sponsoru oldu.

Futbol A Takımımızın lig ve kupa maçlarında giyeceği tozluklarda Ek-Ar İnşaat firmasının ismi yazılacak. Özlüce Tesisleri'nde yapılan tanıtım toplantısına Dış İlişkiler ve Pazarlamadan Sorumlu Asbaşkanımız Fatih Korkmaz ile Ak-Er firması sahibi Ahmet Bozdemir katıldı.

Fatih Korkmaz, imza töreninde yaptığı konuşmada, "Bursaspor'u kendi ayakları üzerinde duran bir takım haline getirebilmemiz için çalışmalarımız sürüyor. Geçmiş dönemde kulübe hizmet eden, sonrasında katkı koymaya devam eden Ahmet Bozdemir, daha önce Timsah Arena'nın kapısına kendi firmasının ismini vermişti. Ardından futbolcuların tozluklarına firmasının ismini yazdırdı ve kulübümüze bir kez daha katkı koydu. Başkanımız ve yönetim kurulumuz adına bir kez daha teşekkür ediyoruz" dedi.

Daha önceki yönetim döneminde yönetici olarak görev yapan Ahmet Bozdemir, "Önceki yönetimde görev almıştım. Eşimle birlikte Bursaspor'a katkı vermeye devam edeceğiz. Timsah Arena'da kapı almıştık. Beşiktaş maçı sponsorluğu için başvurduk. Eşim Banu Bozdemir, tozluk sponsoru olalım dedi. Eşim benden daha iyi Bursasporlu. Biz her zaman kulübümüzün yayındayız. Maddi ve manevi katkılar sağlayacağız. Başarılar dolu bir yıl geçirmek istiyoruz. Büyük başarılarda kulübümüze destek olacağız. Kaptanımız Pablo Batalla, Arjantin'de bu tarz sponsorluklarda ismin tozluğun arkasına yazıldığını belirtti. Bizde Batalla'nın uyarısıyla tozlukların arkasına ismimizi yazacağız" dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • Mkpaşalı  
    09 Aralık 2016 | 00:32
    Forma reklamlarımız artıyor.teşekkürler

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR