KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Transfer çalışmalarımız var"

04 Aralık 2018 | 12:02

1 yorum

7963 okunma

Başkanımız Ali Ay ve Yönetim Kurulumuz bugün sabah saatlerinde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerimizde düzenlenen kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerimizde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına Başkanımı Ali Ay, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Onur Özselek,Ömer Faruk Şahin,Görkem Akbaş ve Yedek Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hayrettin Gülgüler ve Mustafa Ermiş katıldı. Başkanımız Ali Ay kahvaltının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ali Ay: "Ekonomiden bahsetmek istemiyorum. İki haftadır galip geliyoruz. Bu işin biraz tadını çıkartalım. İnşallah bu haftada galip gelelim ve daha da güzel bir tablo oluşur"

Avrupa hedefi ile ilgili de konuşan Başkanımız Ali Ay, "Her şey olabilir. Gördünüz Erzurumspor gayet güzel top oynadı. Yeni çıkmalarına rağmen, kısıtlı bütçelerine rağmen Erzurumspor iyi takım. Bütün kulüpler iyi oynuyor. Bunların arasında sıyrılıp Avrupa'ya gidilebilir de. Ligin ilk devresine değil de ikinci devresine bakmak lazım. Futbolcularımızın daha da çok çalışması lazım. Hedefimiz ilk 10 içerisinde olmak."

"Transfer çalışmalarımız var. Bunların konuşmak için erken. Ay sonunu görelim ondan sonra karar veririz.Teklif var. Menajerler aracılığıyla bir futbolcumuza oldu. Ama değerini bulmazsa, iyi fiyat gelmezse hiçbir futbolcumuzu satmayı düşünmüyorum"

Başkanımız Ali Ay, VAR kararlarıyla ilgili şöyle konuştu: "Tam bilgi sahibiydim. Hem Fikret Başkanla hem de Erol Başkanla defalarca konuştum. Ben de aynı şeyleri söylemiştim. Kendi aramızda da bu konuyu konuştuk. Bence yapılan yanlıştı. O yanlışı kulüpler birliği olarak düzelttik. Orada tek yapılması gereken Galatasaray camiasına da haber verilmesi lazımdır. Verilmemiş.

Bizim için Bursaspor çok önemli ama Türk futbolu da önemli. Bizim de VAR'dan canımız yandı en az 5-6 puan kaybettik. Ama her kulüp bu şekilde yola çıkarsa bu işin sonu gelmez.

Puan hedefi, her maçı kazanmak. Benim hedefim 8'de 8 yapmaktı. Şimdi de 3'te 3 yapmak. İyi top oynuyoruz. Daha da yukarda olmamız lazımdı. VAR sisteminde baya puanlarımız gitti. Kasımpaşa maçında biz iyi oynadık onlar galip geldi."

Başkanımız Ali Ay sözleşme ile ilgili soruları için ise şunları aktardı: Latovlevici'nin sözleşmesini otomatik uzatabiliyoruz. Menajeriyle görüştük. Uzatacağız. Muhammed ve Okan'ın menajerleri de gelecek. Onlarla da görüşeceğiz."dedi.

 Bursaspor.org.tr

    • Oguz5916  
    04 Aralık 2018 | 12:08
    Güzel işler yapın bu takimi avrupaya götürün bu şehir başka birşey istemiyor sizden!!!

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR