KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Tribün kapama cezası!

01 Ekim 2015 | 18:34

75 yorum

23737 okunma

Pfdk 01.10.2015 tarihli toplantısında almış olduğu kararla, A takımımıza ve Yeşil Bursa'ya ceza verdi.

Yapılan açıklama şöyle;

"- BURSASPOR Kulübü'nün 28.09.2015 tarihinde oynanan BURSASPOR - ESKİŞEHİRSPOR Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 50.000 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT'nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan KAPALI KALE ARKASI tribününe giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişleri engellenmesine,

- ESKİŞEHİRSPOR Kulübü'nün, 28.09.2015 tarihinde oynanan BURSASPOR - ESKİŞEHİRSPOR Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 22.500 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

- YEŞİL BURSA A.Ş.'nin, 27.09.2015 tarihinde oynanan YEŞİL BURSA A.Ş. - ALTAY Spor Toto 3. Lig 1. grup müsabakasında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

- ALTAY SPOR Kulübü'nün, 27.09.2015 tarihinde oynanan YEŞİL BURSA A.Ş. - ALTAY Spor Toto 3. Lig 1. grup müsabakasında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ve 2.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Yapılan açıklama doğrultusunda 17 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 16.00'da oynayacağımız Antalyaspor müsabakasına, Eskişehirspor maçında kapalı kale arkası tribününe giren kart sahipleri giremeyecektir. Ancak, kapalı kale arkası tribünü kombine sahipleri, Antalyaspor müsabakasına ait kombine bilet haklarını başka bir kart sahibine aktarabilirler.

 TFF.org

    • yeşilbeyazaşk  
    24 Mayıs 2016 | 11:53
    TARİHLRDEKİ TUHAFLIĞI BİR BENMİ FARKETTİM ANLAMADIM ? 2015 DİYOR ESKİŞEHİR MAÇI DİYOR HADİ TARİH YANLIŞ OLDU DİYELİM PEKİ CEZALAR 1 2 HAFTAYA ZATEN ÇIKMIYORMU ÇÖZEMEDİM ANLAYAN ANLATSIN?
    • 16spor  
    05 Ekim 2015 | 16:48
    şu bir gerçekki küfür etmeyen futbol takım taraftarı yoktur,hele ki bu bizans takımıysa kallavisini ederler ,mesela futbolun katili türk hakemleri lafını fener bizim maçta dakkalarca etti ama bizans federesi üç maymunu oynadı,demem o ki böyle şerref yoksunu bir eff başkanı varken bizdede böyle yalaka bir başkan varken bu takımın haklarını kimse savunmaz biri cavit çağlar yazmış zaten bunların sorumlusu o değilmi koca BursasporUMU aile takımı yapmaya çalışıyor malıymış gibi ,yok bir fayda sağlasa ama zerre faydası yok ortalığı karıştırmaktan başka.
    • İSMAİL-14  
    05 Ekim 2015 | 15:40
    Bu karakterde Bursa spor taraftarı olur mu zaten Bursa spor taraftarı değiller bunlar Bursa spor taraftarıyız diye kendini satanlar bunlar bazılarının borazancısı bunların beyinleri birileri ne derse onu yapan bunlar sadecene Bursa spora nasıl zarar veririz diye ortalığı karıştıran zavallılar. Sizleri satın alan kişi yada kişiler kına yaksın.....
    • Erdi1963  
    05 Ekim 2015 | 11:04
    küfretcek adam sinirlerine hakim olamayan adam gelmesin maça
    • Hakiki Doğrular  
    04 Ekim 2015 | 18:03
    Ey gidi Mustafa Çağlar, TFF'desin de nerdesin!!! Korusana haklarımızı! Babanın oğlu olsana! Bak TFF Başkanvekili nasıl korudu Trabzon'u üstelik TFF'de olmasına rağmen! Üstelik hakem hatası olmasına rağmen! Bu kulübe sahip çık! Yeter artık temisil et şu kulübü hiç olmazsa babanın hatrına!!!

    MUSTAFA ÇAĞLAR GÖREVE!!! BU TAKIMI EZDİRME!!!

    ARTIK YETER!!!
    • keratin  
    04 Ekim 2015 | 17:49
    -6
    küfretmeyin siz de. oturun efendi gibi maç izleyin. çeyirdek yok mu çeyirdek. pozisyon olunca vaaaaaaav edersiniz olur biter. azcık ingiltere ligi izleyin.
    • Hakiki Doğrular  
    04 Ekim 2015 | 10:34
    Biz bu takıma aşığız bunu herkes anlasın! Değil passolig kartı 4 kart da çıkarsalar yine geliriz bu maça bu 1.si. Bu kadar haftada kaç maç oynandı, sadece bu takımın maçlarında mı bu tezahürat yapıldı bu 2.si. Tvden izlediğimiz maçlarda ya ya ya şa şa şa tezahüratı mı yapılıyor da digitürk sesini kısıyor alttan ve yine ceza almıyor o kulüpler! Bırakın bu Bizansçılık zihniyetini! Dillere pelesenk olmuş tezahüratları bi kerede değiştirecekmiş küçük enişteye bak hele.. Bunları geçeceksin, bu tezahüratlardan ceza falan verilmez! Amaç bağcıyı dövmek başka bi şey değil. Bu kadar idealistsen başbakanLığa yaz burda lagaluga yapma! Sen ne de yapsan ceza veriyor ''namuslular''! Allaha havale ediyoruz!!!
    • Biyediç  
    04 Ekim 2015 | 10:17
    Yaziklar olsun. Boyle cezalar vere vere futbolu bitiriyor Federasyon.
    • by iztherap  
    04 Ekim 2015 | 03:52
    Zaten su saatten sonra kombine alanin aklindan suphe ederim ben biz aldik yaptik bi akilsizlik fedarasyon ceza vermek istedikten sonra kasasini doldurmak istedikten sonra ""Bursa gol Bursa gol Bursaspor gol taraftarin yaninda (esese) de koy.."" tezahuratuna bile ceza veriyor trubinde bizde kufur bitti artik bitme seviyesine geldi ben uzun zamandir hakeme kufur karsi takima agir kufur duymuyorum koydukmu tezahurati haric ee onuda solemiceksek stada gitmenin kombine almanin bi anlami yok 17 macin yarisini izledikten sonra niye kombine alayimki 2001 den beri Bursadayim ve her sene kombine aldim ama bu sene son kombinem daha kesinlikle almam turkiyede trubin bitti bitiren de tupcudur....
    • Tekilaa  
    04 Ekim 2015 | 01:05
    Onu bunu bilmem beyler. Ne olursa olsun ben sivas maçına gitmeyeceğim. Bu federasyon öylesine o.ç ki sırf beşiktaş maçına taraftar gelmesin diye sıfır küfür de olsa gene cezayı kitler. Bilginize,dikkatinize sunarım.
    • cinaralti 16  
    04 Ekim 2015 | 00:00
    be anasini satdigim TFF oraya buraya niye 30 bin 40 kisilik stadlar yapiliyor
    az once biten antep osmanli spor macini kac kisi seyretdi biliyormusunuz
    siki durun seyirci sayisi tam tamina 1000 kusur seyirci
    sebep olanlari allah cezasini versin tez gunde daha bi sey demem:
    • Doğrular  
    03 Ekim 2015 | 15:46
    Hakiki doğrular, ne yapalım tirübünleri ve Bursaporu terkmi edelim? Koymak dedin diye ceza geliyor sende başka bir şey türet, ne yapalım, bana ondan bahset konu itibariyle senin mantığına göre tirübünü boşaltmamız gerekiyor.Benim yazdığım bir örnekti. evet o tezahürat 3 dk. falan yapıldı peki Koymak kelimesinden ceza geleceğini biliyosunda, bir kere bile yapılsa ceza gelicek bunu bilmiyomusun keza Toplayın bavulu s.gidin diye bağırılmasından bahsetmiyorum bile.Evet seninde dediğin gibi adamlar bize ceza vermek için tetikte bekliyor bunu bile bile yine bağırıyoruz.tartışmak için yazmadım o yazıyı artık BESTELERDEKİ KÜFÜRLERİN YERİNE FARKLI KELİMELER TÜRETİLSİN diye yazdım ama sen ANA TEMAYI BİLE ANLAMAMIŞSIN.Passolig denen zımbırtıyı mahkeme kaldırırsa kaldırır. maça geliyosun belli, buna niye takılıyorsun. passolige tepki verenler maçlara gelmiyor zaten.
    • TsCcc  
    03 Ekim 2015 | 09:32
    Millet rahatlıkla maç seyretmek için yeni staddan kombine aldı ama şimdi kapalı kale arkasında küfürcülerle aynı yerde oturuyorlar bedavaya ceza yiyorlar biran önce yeni stad açılmalı
    • furkan  
    03 Ekim 2015 | 05:51
    Evet tribün bir ekip işi 100 kişi bile küfür etse bütün tribüne maal olabiliyor . ona tamam ama ozaman neden passo ligi cıkardınız arkadas maca girerken kartın okutuldugunda resmın cıkıyorsa kufur edenlerıde tek tek tespıt edıp ceza vereceksın bazı ınsanlar zor durumdayken kombıne alıyor teknoloji devrındeyız tek tek tespıt edılıp ceza verılmesı gerekıyor eger kural boyleyse.
    • Hakiki Doğrular  
    03 Ekim 2015 | 00:33
    Doğrular adlı tonguç kardeş, orda mevzu o mu sanıyosun sen! p..yi değiştirsen bu sefer koydular dedi diye ceza gelecek! Kaldı ki bu dediğin tezahürat toplasan 3 dk yapılmadı! Ya ya ya şa şa şa diye tezahürat yapalım oldu olacak, o kadar da olsun arkadaş futbol bu, git istediğin ligi izle neler söylüyor adamlar! Antep maçında teröristlere küfür edildi diye, stad bayrakla donatıldı diye ceza geldi! Adamlar fotoğraf alıyor, adres alıyor, kameraya çekiyor tribünü ama tüm tribün cezalı! Hadi senin dediğin gibi 6 bin kişi küfür etmiş olsun (ki etmedi!) önümde babasıyla oturan 12 yaşındaki kız çocuğu da mı etti! Kul hakkıdır bu! Ben hakkımı helal etmiyorum arkadaş! O 20 tller burnundan gelsin alayının! Zamanında bu takım 2.ligdeyken gittik bağış yaptık bu kulübe biz gider yine yaparız ama bu ''namuslular''a verecek paramız yok! Atv'nin nasıl satıldığını bilmeyen yok, aynı kuruluşa bağlı Turkuvaz Medya'ya bağlı passolige para verdik, hani kişiye ceza gelecekti! Çok mu zor bunun tespiti! Sözüm ona ''namuslular'' ceplerini doldurdu olay bu! Madem tüm tribün kapatılacaktı passolige ne gerek vardı o zaman! Allahlarından bulsunlar! Bunların üstümüzden para kazanmasını sağlayanlar utansın yazık günah! Yakında çıkarlar din iman muhabbeti yaparlar mitinglerde! UYANIN!!! 4 maçın 2sine ceza ne demek, verseler ya bir Bizans takımına bu cezayı yiyorsa! Haram zıkkım olsun o aldıkları avantalar!!!
    • Objektif  
    02 Ekim 2015 | 22:35
    Doğrular

    Koymak lafı da raporlara küfür olarak geçiyor yalnız.
    • kerim  
    02 Ekim 2015 | 18:27
    yokmu delikanli bir yönetici aciklama yapabilecek..istanbuldaki maclarda küfürler televizyondan net duyuluyor ama onlara ceza yok..bizim yönetim halen uyuyor..bunlarda istanbulun kölesi herhalde..
    • Doğrular  
    02 Ekim 2015 | 18:14
    Çoğu kişi kombine diye isyana bağlamış,
    , bir çoğuda küfür edenlere yüklenmiş sanki bütün kapalı kale etmemiş gibi.Ama somut fikirler beyan edilmemiş.Mesela saldırın durmadan diye başlayan bestenin sonundaki küfürü değiştirelim falan dememiş kimse enteresan.Hadi grup liderleri cahil diyelim sekizbin kişinin altı bini besteyi söyledi maraton kısmen söyledi niye bir allahın kulu küfür etmeyin yada bestenin sonun da esesinde p.. koymadan yerine mabedinde esese koymadan demedi enteresan.
    • giray  
    02 Ekim 2015 | 18:04
    Recep Altepe kombineler satışa çıkmadan bir gün önce kameralar önüne geçip, yeni sezonda yeni stad dedi, durumu olmayanlar dişinden tırnağından arttırdı, bazıları bayram harçlıklarını verdi, peki ne için eski stadda, o da ayda bir maça gitmek için.
    • der  
    02 Ekim 2015 | 17:53
    küfürlü tezahuratı madem çogunluk yapmıyor katılmıyor bu tür bir tezahurat başladığında ıslıklayacak bu kadar basit..

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR