KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Türk Telekom 89 - 90 Bursasporumuz

07 Nisan 2018 | 20:05

3 yorum

11693 okunma

TBL 31. haftasında Bursaspor Durmazlar deplasmanda Türk Telekom’u 89-90 mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşma pota altından karşılıklı basketlerle başladı. Daha istekli başlayan Bursaspor Durmazlar, pota altından arka arkaya bulduğu sayılarla skoru 6-2 getirdi. Bu dakikalarda Türk Telekom, potadan arka arkaya boş dönmesine karşın Bursaspor Durmazlar, Karlo ve Dejan ile farkı açmaya devam etti ve rakibine molayı aldırdı. Çeyreğin sonunda Karlo ile etkili olan takımımız, avantajı kaptırmadı ve ilk çeyreği 27-17 önde tamamladı.

İkinci çeyrek karşılıklı üçlüklerle başladı. Bu çeyrekte Tuğberk'in üçlükleriyle dönen Potanın Timsahları, farkın erimesine izin vermeyerek liderliği elinde tutmaya devam etti. Ender Arslan'ın devreye girmesiyle ibre bir anda Türk Telekom'a döndü. Polat Kaya ve Orbay Kaya ikilisiyle son bölümde arka arkaya üçlükleri kaydeden Türk Telekom olsa da Bursaspor Durmazlar ilk yarıyı 4 sayı üstün tamamladı. (45-49)

İlk yarı sonunda takımımızda Borovnjak ve Erdem İlter ikilisi 10'ar sayıyla ilk yarının skorerleri oldular.

Üçüncü çeyrekte Şemsettin Baş'ın öğrencileri hem içeriden hem dışarıdan daha iyi başlayan taraf oldu. Türk Telekom, üç sayı çizgisinden bu dakikalarda eli boş dönse de 3.5 dakika sonra TJ Campbell'den üçlüğü bularak maçın içinde kalmaya devam etti. Ancak Erdem İlter ve Can Özcan ile etkili hücum eden Bursaspor Durmazlar, yüzdeli oyunlarıyla farkı çift hanelere çıkarmayı başardı.(66-54). Üçüncü çeyrek 66-60 Bursaspor Durmazlar üstünlüğüyle tamamlandı.

Son çeyreğe ev sahibi ekip etkili başladı.Karşılaşmada bu bölüm dengede geçerken, Tuğberk Gedikli'nin 6 dakika kala kaydettiği basketle farkı 4'e çeken takımımız üstünlüğü tekrar eline aldı.Maçın son dakikaları adeta nefes kesti. Takımımız özellikle serbest atış çizgisinden hata yapmadı. Son bölümde üstünlüğü elinde tutmaya devam eden Potanın Timsahları, karşılaşmayı 90-89 kazandı.

Karşılaşmayı Bursaspor'da Erdem İlter 20 sayı, Borovnjak 19 sayı, Vragovic 17 sayıyla tamamlayarak galibiyette önemli rol oynadılar.

 Bursaspor.org.tr

    • Eraska  
    08 Nisan 2018 | 15:12
    Mükemmel. Harikasınız çocuklar. Bu sene çıkalım artık. Her birlikte başaralım. Taraftarıyla, oyuncusuyla, teknik kadroyla. Ve yönetimden sadece sezer sezginle.
    • BayBursaspor  
    08 Nisan 2018 | 03:10
    Bursaspor arması her braşta aynı beyler. Basketbolculardaki karakterin %10u topçularda olsaydı avrupaya oynuyorduk şuan. Şimdi kümede kalma mücadesi veriyoruz. futbolu takımının %1 maliyetine oynuyorlar birde. Taraftarın asıl bu adamlara sahip çıkması lazım.
    • YesilBursali  
    07 Nisan 2018 | 20:58
    Hakem 7 lisine ragmen mac nasil kazanilir? Gösterdiler!

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR