KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Twente 4 - 1 Bursasporumuz

VİDEO

30 Ağustos 2012 | 22:00

189 yorum

54450 okunma

Bursaspor, Avrupa Ligi'nde gruplara kalma hedefini gerçekleştiremedi.. Twente karşısında kabus gibi iki dakika yaşayan, 10 kişi kalan, uzatmalardaki baskıya dayanmaya çalışan Timsah, rakibine 4-1 yenildi ve Avrupa'ya veda etti..

Stat: De Grolsch Veste

Hakemler: Nicola Rizzoli, Luca Maggiani, Alessandro Giallatini (İtalya)

Twente: Mihaylov, Wisgerhof, Schilder, Brama, Fer, Tadic, Janssen, Rosales, Douglas, Castaignos, Bulykin

Bursaspor: Carson, Vederson, N'Diaye, Sestak, Batalla, Pinto, Ömer, Basser, Ozan, Musa, İbrahim

Goller: Dk. 26 ve 116 Fer (Penaltı), Dk. 61 Schilder, Dk. 62 Gutierrez (Twente), Dk. 45+4 Pinto (Bursaspor)

Kırmızı kart: Dk. 89 Basser (Bursaspor)

 

    • başarı  
    01 Eylül 2012 | 13:44
    16.05.2010 tarihi gün; inanmışlık,azim zafer,gayret,çaba,35000 kişi deplasman,YÜCE RABBİMİN LÜTFU eklenerek şampiyon olduk..harika;süper;inanılmaz;mutluluk;huzur;saygı;sevgi;aşk......evet bunları yaşatanlara kendimizde dahil binlerce teşekkürler...ya sonra sezon 3.lüğü gs küme düşecekken beşiktaş trabzon vb kötü yönetilirken ve sözüm ona avrupadayız anderlect te elenirken hayalleri önümüzdeki sezona bırakırken; sonraki sezon kupa finali 4-0 hezimet ve lig bittiğinde takımımız 8..playoff falan.ya play olmasa asıl yerimiz 8.lik değilmi.kupsmudur nedir 1-0 lık mağlubiyet yine taraftar devreye girip 6-0,,yine taraftar stad full atmosfer süper 3-1..ve perşembe gecesi bir hüsrannnnnnn.. YA SORUYORUM SİZE BAŞARI KİMİN BAŞARININ KRİTERİ NEDİR???ERTUĞRULSPORLU OLMAKMI YOKSA BursasporLU OLMAKMI...içimiz yanıyor,yüzümüz gülmüyor,ama ölenedek ve öldüğümüzde tabutumuz üzerinde yeşil beyaz bayrak..evet biz BursasporLUYUZ SONUNA KADAR ama lütfen ya biz ahmak,aptal,gerizekalı değiliz.lütfen bunu unutmayalım..
    • soru  
    01 Eylül 2012 | 13:19
    burda yorum yapan ertuğrulsporlulara soruyorum..bana burdan bi cvp yazın..takımı 3-1 mağlup duruma düşünce kulübeye gidip oturduğunda sahadaki futbolcular saha kenarında hocalarına bakıp bir gayret arayış içine girdiklerinde hocalarını sessizce otururken görünce içlerinden hocada teslim oldu yapacak bişey kalmadı diye düşünmezlermi.bırakın profesyonel ligi amatör maçlarda bile kenardaki hocalar parçalar kendini topçularını gayrete getirmek için..zamanın da ALLAH rahmet eylesin biyediçte takımın başına gelir transfer listesindeki 4.5. adamı alırdı yönetimler..sonra başarı gelmeyince kötü olurdu..sağlam bir hoca isen ya istediğini yaptırırsın yada sözünü geçirirsin,yada yönetimin kuklası basın sözcüsü olmaz istediklerim yapılmıyor deyip gerekeni yapar istifa edersin...yada ayda 275 bin tl başka bir yerde kazanamam deyip bu hale gelirsin!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Göksel çakır  
    01 Eylül 2012 | 00:37
    kim izlicek
    ki videoyu
    • Timsahlar Sözlük  
    01 Eylül 2012 | 00:20
    kaldırın şu videoyu allah aşkına.
    • isim soyisim  
    31 Ağustos 2012 | 23:27
    yöneticiler eğer futbolcu alacak pası yorsa kulübün.BİZ takımımıza PARADA VERİRİZ yeterki siz bırakın . unutmayınki siz ŞAMPİYON OLMUŞ BİR TAKIMIN YÖNETİCİSİNİZ.Ona göre davranın bu şampiyonluktan nemalanmak için yöneticilik yapmayın BU ŞEHRE İHANET ETMEYİN.SİZ bu takımı nasıl birdaha şampiyon yaparız avrupada nasıl başarılı oluruzu planlayın.Sayın başkan diyorki ben şampiyon olduğumda takıma reklam bulamadım eee sayın başkan o da sizin ve yönetiminizin başarısızlığı.BİR YERDE BAŞARISIZLIK VARSA SORGULANMALI SORGULANMIYORSA ALIŞKANLIK YAPAR.BİZ BU BAŞARISIZLIĞIN SONUNA KADAR SORGULAYICISI OLACAĞIZ.ÇÜNKÜ BİZ HAFTALIĞIMIZDAN AYLIĞIMIZDAN OKUL HARÇLIĞIMIZDAN BİRİKTİRDİKLERİMİZLE YAĞMURDA KARDA KIŞTA BU TAKIMIN YANINDA OLDUK VE OLMAYADA DEVAM EDECEĞİZ ÖLENEDEK BİZİM İÇİN TEK TAKIM Bursaspor VE YEŞİLBEYAZA OLAN SEVDAMIZDIZ.Siz sayın başkan istanbul takımlarının taraftarlarını ve yöneticilerini bu kulübün içine soktuğunuz gün bitmiştiniz biz anlayamadık. şimid daha net çıkıyor ortaya biz içtan yıkılmışız.Teksas org. temmuzda yayınladığı bildiride haklıymış.Bursaspor ANCAK BursasporLULARINDIR.içimizdeki istanbul taraftarlarını ve yöneticilerini temizlemedikçe kulübümüz ve takımımız asla başarılı olamaz.
    • teksas BURSA  
    31 Ağustos 2012 | 22:43
    sayın ertuğrul hocam maden bu yönetim futbolcu almıyor sende alt yapıdaki çocukları oynatbe hocam hepsi pırıl pırıl gençler bak atletiko madridte be hocam gelecekse başarı böyle gelsin bizim çocuklarla yabancılarla bu iş olmuyor sen istediğin kadar mutive et adam biyerden sonra sallamıyor.bi şanş ver bu çocuklara ozana okana ve diğerlerine ısraret biz sabrederiz kendi çocuğumuza ama yabancıya asla. Yabancı iş yapacak o kadar para almasını biliyorlar bizde hesap sormasını biliriz transfer masasında her şeyi istiyorlar. bizde şimdi başarı istiyoruz kardeşim BAŞARI.Hocam gençleri oynatmanı bekliyoruz.
    • Serkan Bayraktar  
    31 Ağustos 2012 | 22:09
    @ kadir özdemir , sen bu sayfada başımıza despotmu kesildin ??
    '' onu yazamazsın bunu söyleyemezsin vs vs '' diye ??

    Burda herkes terbiye sınırları içerisinde istediği herkesi eleştirebilir , Ertuğrul Sağlam bile olsa eleştirilebilir, sonuç ta biz taraftarların aksine o bu işi para için , profesyonel bir düşünceyle yapıyor , biz ise bu işi aşkla , gönülle 1 kuruş almaksızın yapıyoruz.
    Yol al , ve hayatında bir şeyleri değiştir kardeşim, kimse Bursaspor'dan ve tarfatrdan üstün değildir.
    • offf of  
    31 Ağustos 2012 | 22:01
    bu arada yapılan yanlışları görmemek,bu takımın kulübesine döndüğünde oyunun kaderini değiştirecek futbolcunun olmaması,oyuncu tercihleri,ve kaçan trenin ardında içimizdekinide dile dökmeden susacaksak,çobanların güttüğü koyunlardan sanırım pekte farkımız yok..isyanımız bir maç mağlup olmaya kesinlikle değil...
    • offf of  
    31 Ağustos 2012 | 21:54
    kadir sen yazdıklarımı bir daha oku olurmu...ben bir maçlık bir yorum yapmadım orda..hatalar zinciri sonucunda geldiğimiz yeri işaret ettim.. bir maç mağlup olunca sırtımızı dönmedik 2 ligdede çanakkalede başlayan tüm maçlarımızda ben oradaydım..bu takım amatör kümede bile olsa ben Bursasporluyum...tribün liderleri kardeşlerimiz gazcılarda bizim ellerimizde büyüdü..o takımın şanlı şerefli formasını giymiş bir abinim..yapılan hatalar; gönderilenler; alınmayanlar;bak bizi bile birbirimize düşürdü...90-91 seneki trabzon hezimetinden sonraki en büyük hezimettir bu maç.çünkü kaybettirdikleri çok büyük...oldumu kardeşim!!!!
    • Geren white  
    31 Ağustos 2012 | 21:00
    Beyler dun aksam maçta twenteli oyuncular iki üç kez ilaç aldılar saha icinde. İctikleri ne ilacı ? İlk defa böyle birsey gördüm , kesinlikle farketmiş olmalısınız !
    • Bahri Utkan Batıyaka  
    31 Ağustos 2012 | 20:28
    Bu forumda maalesef taraftarlıkla aşağılık kompleksliliği birbirine karıştıran
    bir sürü taraftar bozuntusu var.

    Senelerdir yapılan bir dünya yanlış var, ama o rezil kafa yapısı her türlü eleştiriyi ''' Biz seni kupa için sevmedik Bursasporum , kimi leştiriyorsunuz , 7 -8 senen oncesini hatırlayın '' deyip görmezden geliyor , sanki biz Bursaporlu değiliz.

    O ruh hastalarına , o yalaka , ezik taraftarlara sesleniyorum :
    gerzek ezikçe laflarınızdan bıktık.Siz den daha fazla Bursasporluyuz ve bu yenilgiler, bu başarısızlıklara üzüldüğümüz için yönetimi, E.Sağlam'ı , futbolcuları eleştiriyoruz, eleştireceğiz.
    Çünkü HİÇ KİMSE Bursaspor'dan ve onun cefakar muhteşem taraftarından daha üstün olamaz .
    • yaman_bursa  
    31 Ağustos 2012 | 19:57
    krizi yönetemeyen teknik kadro yüzünden oldu bu mağlup olduk ya futbolcuların bacakları dolanıyo hata yapcakları belli telkine ihtiyaçları var geriye kapandılar çıkmıyolar gol geliyorum diye bağırıyor ya bi hareket yap bi takımı ateşle çıkın diye bağır.hoca Bursaspordanda kovulacaksın bu kadar korkak futbol oynatılırmı.sana yakışıyorda her zaman dik olan Bursaspor taraftarına yakışmıyor.korkak oynatıyosun takımı yeter artık avrupada kaç maç oynadın hala akıllanmadın.akşam twentenin üstüne gitmedin gitseydin gol bulurduk.twentenin hocasının yüzünde 1-1 de bile bi rahatlık vardı.ne oyunun değişiyor ne karakterin bu kadar rahatlık olurmu.kurtara kızardık kurtar duruşu diye daha kötüsünü yaşıyoruz.bi özür bile dilemiyosunuz.kendinizi ne sanıyosunuz.yeter artık yeter....
    • Bursa'ya  
    31 Ağustos 2012 | 19:43
    İbb macindan belliydi böle olacağı
    • kadir ozdemir  
    31 Ağustos 2012 | 19:29
    -2
    saygıdeğer off offf (eski futbolcu) ne senin nede senin gibi düşünenlere bu şekilde bir Bursapor taraftarı olarak hiç yakışmıyor.diyorsunki eski futbolcuyum.hiç mi senin oynadığın zamanda seninde kötü olduğun ve kötü oynadığın tek maç veya maçlar olmadı.Kızınız gibi tabiki bizde üzüldük.Bundan önceki fazla uzağa gitmeye gerek yok 6-7 sene öncesine dönün lütfen.açıklamaya ve fazla yazmaya gerek yok.şimdi Bursasporumuz lig + avvrupada olmaya aday takımlardan birisi oldu.Dün akşam yenebilirdikte turuda geçebilirdik.Burada yıkıcı olmaya hiç gerek yok.Bizlere düşen tek şey yapıcı olmaktır.Tabiki eleştiri yapmaya bizimde hakkımız var.En büyük kaptan ömer erdoğan diye inleğimiz büyük kaptanımızın futbolcu olarak değil başka görevlerde olması lazım.biz unutmayınki unutturmayın bir maçlık taraftar değiliz.Tek maça bakarak yorumlar yaparsak tuttuğumuz takıma köstek olmaktan başka birşey yapmayız.Buradan ayrıca lig radyo yayın yönetmeni sayın mehmet ayan beyede söylemlerim olacak.Ki okursa sevinirim.Sabahki yorumunda Bursaspor kulubesinden hiç küfür eksilmiyor diye bir tabirde bulunduğundan kendisine yakıştırmadığımı söylemek istiyorum.
    • can  
    31 Ağustos 2012 | 18:08
    Takımdan soğudum
    • Mustafa Şen  
    31 Ağustos 2012 | 17:32
    Samanyolu Haber'den Mehmet Şentürk'ün yazısının altına imzamı koyuyorum,adam hepimizin düşüncelerine tercüman olmuş.''...Trabzonspor da Fenerbahçe'den farksız. Videoton gibi kendisinden kat be kat daha zayıf bir takıma iki maçta da gol atamayan bordo mavililer Avrupa'ya veda ettiği gün Burak'ın yerini dolduracak forvet transferini yapmayı akıl etti. Akıl etti ama atı alan Macaristan'ı geçti! Hadi bakalım şimdi dön annenin ligine şampiyonluk kovala. Yeni forvetiniz de hayırlı olsun!

    Fenerbahçe, Trabzonspor yapar da Bursaspor onlardan geri mi kalır? Timsah da önemli transfer yapıyor,ama SON GÜN. İlk maçta Twente gibi çok da hafife alınmayacak bir takımı 3-1 mağlup etmişsin. İkinci maçta dakikalar 60'ı gösterirken durum 1-1 ve sen eleniyorsun! Şu transferi daha önceden yapıp da Twente'nin karşısına daha güçlü çıkılsa olmaz mı? Ama ne fayda. Takımlarımız adeta bir planlama DEHAsı. Bu transfer politikalarını kim YÖNETİYORsa ona gerçekten kocaman bir BRAVO demek gerekir. Şimdi aldığınız oyuncuları oynatın bakalım Annenizin Ligi'nde.''
    • ohoooo  
    31 Ağustos 2012 | 17:27
    alibaba sen ne içtin söyle bizde içelim...hersene avrupadayız derkennnn!!!!!böyle olacaksa çıkmayalım zaten sezon başı kampta bir kaç maç oynuyoruz.bari onlar gururumuza dokunmuyor.akşamki hüsran seni üzmediyse zaten sana söyleyecek lafta yok.....
    • ALIBABA  
    31 Ağustos 2012 | 16:28
    -3
    Dune kadar takım arıyorduk sezon acılısı ıcın sımdı avrupa da yız hersene bıraz ınsaf demekı bız ıyı gunu taraftarıyız arkadaslar ben takımla gurur duyuyorum 3 mılıyonluk sehırde 10.000 tane kombıne cıkmıyor ılk once kendımıze bakalım yuzde yırmısı bedava gırmeye calısıyor maclara yazık bıze
    • teXasmumu  
    31 Ağustos 2012 | 16:15
    bırakalım artık şu twente maçını biliyorum kolay şey değildi dün yaşadığımız hepimizde hala etkisindeyiz ben hala dün geceden beri hayattan zevk almama aşamasına kadar geldim dün geceden şuana kadar hep mutsuz hep karamsarım ve nedense başka konularda bile ağzımı açmak konuşmak istemiyorum ama küllerimizden doğmamız lazım haftasonu gs maçı var takıma destek için onların morallerini yükseltmek için bi tesislere gidelim takım istanbula giderken ve gs galibiyetiyle kendimize gelelim...
    • 16161616  
    31 Ağustos 2012 | 15:52
    bu takımda değil 16 ya alınacak 2.ligde oynayacak yedek yok.bu takımda sol bek yok,sağ açık yok,stoper yok,orta saha yok.kısacası bu takıma en az 6 kaliteli transfer lazımken bizim vizyonsuz başkan ve yönetim sonunda bir transferi maç izletmeye yetiştirdi.başkada transfer olmaz artık.bizde ferhatlardan,ismaillerden,hakanlardan,ademlerden,emektar kaptan ömerlerden üstün başarı bekleriz.korkarım bir kırk sene daha bekleriz.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR