KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

U-15 M.United antremanında

25 Temmuz 2012 | 05:28

0 yorum

6992 okunma

Manchester United'ıın antrenmanını takip eden genç timsahlar dünya yıldızlarına hayran kaldı.

Bursaspor U-15 takımı, Çin’de kampta bulunan Manchester United’ın dünkü antrenmanını takip etti. Televizyondan izledikleri dünya yıldızlarını yakından görme fırsatı bulunan genç timsahlar hayranlıklarını gizleyemedi. Birçok Çinli futbolseverinde ilgi gösterdiği Şanghay Stadındaki antrenmanda Manchester United’lı futbolcular küçük bir gösteri maçı da yaptı.
 
EN ÇOK İLGİ FERGUSON’A...
 
İngiliz ekibinin menajeri Sir Alex Ferguson ise en çok ilgiyi gören isim oldu. Stadyuma çıktığı andan itibaren büyük bir sevgi gösterisine maruz kalan İskoç menajerin birçok hayranlarının fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmesi ise şaşkınlık yarattı. Antrenör Yılmaz Burul, gençlerin bu tür organizasyonlarla futbola olan bağlılıklarının daha da arttığını söyledi.
 
MANCHESTER’İ İZLEMEK 30 TL...
 
Uzak Doğu turuna çıkan dünya devi Manchester United’ın bir antrenmanını izlemek için futbolseverler yaklaşık 100 yuen (30 TL) ödüyor. Dün Şanghay Stadı’nda yapılan antrenmana Çinliler büyük ilgi gösterdi.
 
FİNALİN ADI KONDU...
 
Bugün sona erecek olan Nike ve Manchester United’ın ortaklaşa düzenlediği Dünya Şampiyonasında finalin adı kondu. Santos’u yenen Osaka ve İnter’i eleyen Catolica TSİ ile 11.00’de şampiyonluk için kapışacak.

 


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR