KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

U16 şampiyonluk maçında

15 Haziran 2012 | 09:56

0 yorum

5682 okunma

Osmangazi Belediyesi tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen ve Merinos Stadyumu'nda devam eden Balkan Turnuvası'nda final günü.

Türkiye dahil 7 ülkeden 8 futbol takımının altyapılarında oynayan 1995-1996 doğumlu sporcuların katıldığı Balkan Turnuvası'nda mücadele eden ve finale yükselen Bursaspor U16 Takımımızın finaldeki rakibi Karadağ'ın FK Lovçen ekibi.

Pazartesi günü başlayan turnuvanın ilk gününde KF DRİTA FC'i 4-2 yenen takımımız, ikinci gün ise Bekta Plovdiv'i 3-1'lik skorla geçmeyi başarmıştı. Gruptaki ilk iki maçın sonucunda yarı finali garantileyen takımımız, gruptaki son maçında ise FK Shkupi ile 0-0 berabere kalmıştı. Dün oynanan yarı final maçında FK Priştina'yı 3-0'lık skorla mağlup eden yeşil beyazlı gençlerimiz, yarı finalde FK Shkupi'yi penaltı atışları sonucu eleyen Karadağ temsilcisi FK Lovçen'in rakibi oldu.

Final maçı öncesi rakip ağlara toplam 10 gol yollayan takımımızın en golcü ismi 6 golü bulunan Oğulcan Çağlayan. Oğulcan, turnuvanın gol krallığında da zirvede bulunuyor. Takımımızda ayrıca Emirhan Çolak'ın 3, Mehmet Kalkan'ın ise 1 golü bulunuyor.

Merinos Stadı'nda bugün 18:30'da başlayacak olan Bursaspor U16 - FK Lovçen Balkan Turnuvası final maçını taraftarlarımız ÜCRETSİZ olarak takip edebilecekler.

 


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR