KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Üçünden ikisi alınacak!

05 Ağustos 2013 | 09:24

55 yorum

21028 okunma

Yeşil Beyazlı takımda transfer harekatı sürüyor. Özellikle ileri uç noktaya önemli bir isim getirmeye çalışan yönetim; Eren Derdiyok, Semih Şentürk ve Aydın Yılmaz üçlüsünden ikisini bu hafta içinde bitirecek.

Bursaspor'da herkes yapılacak son transferleri bekliyor. Hazırlık maçlarında ve Vojvodina karşısında oynanan oyundan memnun kalmayan teknik heyet, yöneticiler ve taraftar, gözünü yeniden transfere çevirdi. Forvet hattına önemli bir isim getirmeyi planlayan Yeşil Beyazlı yönetim, teknik direktör Hikmet Karaman'ın da istediği Eren Derdiyok'la büyük ölçüde anlaştı. Türk asıllı İsviçreli futbolcuyla görüşmelerin sürdüğünü ve ekonomik anlamda bazı pürüzlerin kaldığını belirten Bursaspor 2. Başkanı Rıdvan Şen, Semih Şentürk ve Aydın Yılmaz'la da ilgilendiklerini belirtti.

YÖNETİM KARAR AŞAMASINDA

Bu üç futbolcudan ikisini kadrolarına katmak istediklerini belirten Şen, "Biz kesinlikle transfer yapmak istiyoruz. Eren, Semih ve Aydın'la ilgileniyoruz. Bu üç futbolcudan ikisini Yeşil Beyazlı formayı giydirmeyi planlıyoruz. Ekonomik anlamda sorunları çözersek bu transferler gerçekleşecek. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur" ifadelerini kullandı. Bu arada karar aşamasında olan yönetim, bu akşam yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında hangi futbolcuların kadroya katılması gerektiğini görüşecek.

EREN DERDiYOK:

Basel'de 1988 yılında dünyaya gelen Eren Derdiyok, şehrin küçük futbol takımlarından biri olan BSC Old Boys'ta futbola başladı. Gösterdiği performansla Bassel'in dikkatini çeken Derdiyok, 2005-2006 sezonunun devre arasında bu kulübe transfer oldu. 64 maçta 20 gol kaydeden 1.91'lik forvet oyuncusu, 2009'da Almanya'nın yolunu tuttu. Bayer Leverkusen'e transfer olan Türk asıllı İsviçreli futbolcu, burada da 33 maçta 11 gol kaydetti. 2012'de ise bir başka Alman kulübü Hoffenheim'e transfer oldu ve halen bu takımın formasını giyen Eren, 13 karşılaşmada 4 gol atma başarısı gösterdi. İsviçre milli takımı forması giyen Eren Derdiyok, milli takımlar seviyesinde 10 maça çıktı ve 1 gole imza attı.

AYDIN YILMAZ:

1988 doğumlu Aydın Yılmaz, futbolculuk kariyerine Galatasaray'ın altyapısında başladı. 2002-2005 yılları arasında altyapıda gösterdiği performans sonrası A takıma çağrılan genç orta saha oyuncusu, gelecek vadeden futbolcular arasında gösteriliyordu. 2007'de Manisaspor'a kiralanan ancak maç oynamadan geri dönen Aydın, 2008'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a kiralandı. Burada da istenileni veremeyen ve sadece 7 maça çıkan genç yetenek, 2010'da da Eskişehirspor'a kiralık gönderildi. Galatasaray'ın hiçbir zaman satmayı düşünmediği ve her zaman bir çıkış beklediği Aydın Yılmaz, 9 maçlık Eskişehir macerasının ardından tekrar İstanbul'a döndü. Galatasaray forması altında 83 maça çıkan ve 4 gol kaydeden Aydın, 67 kez de milli takımlara çağrıldı.

SEMİH ŞENTÜRK:

1983 yılında dünyaya gelen Semih Şentürk, Fenerbahçe'nin altyapısından yetişti. 2001-2002 sezonunda İzmirspor'a kiralanan futbolcu, bu tarihten sonra devamlı Fenerbahçe forması giydi. Oyuna sonradan girip attığı gollerle ünlenen ve 'Nöbetçi golcü' lakabı takılan Semih, Sarı Lacivertli forma ile 205 maça çıktı. Bu mücadelelerin çoğuna sonradan dahil olan Milli futbolcu, 56 gol atmayı başardı. Semih ayrıca, 2007-2008 sezonunda 17 golle gol krallığına ulaştı. Golcü futbolcu ayrıca geçe sezon Türkiye Kupası'nda 1461 Trabzon'a attığı gol sonrası Fenerbahçe tarihine geçti. Sarı Lacivertli forma ile kupa maçlarında 20 gol kaydeden Semih, 19 gol atan Cemil Turan'ı geride bıraktı. Semih Şentürk, uzun yıllar formasını terlettiği Fenerbahçe ile geçtiğimiz sezon sonu yollarını ayırdı.

 Hakimiyet Gazetesi

    • ctiy 16  
    10 Ağustos 2013 | 15:39
    TEBRİK EDERİZ HAREKATINIZ ÇOK BAŞARILI 3 NDEN 2 SİNİ ALAMADINIZ AMA 3 ÜN BİRİNİ ÇOK İYİ ALDINIZ TEKRAR SİZ DEĞERLİ !!!! YÖNETİCİLERİMİZİ YÜREKTEN ALKIŞKIŞLIYORUMMM.....
    • tXs  
    10 Ağustos 2013 | 09:16
    -1
    üç isimde çıkma futbolcu oynadığı maça attığı gol sayısına bakın enesinde maç ve gollerini yazın bakalım sonrada bu çıkmalarla karşılaştırın ne olacak o zaman her şeyi anlamış olacağız ...pinto sestak enes duruma göre idare eder ama onlara top taşıyacak orta yada ara pası verecek adamlar lazım ...
    • ttttttt  
    08 Ağustos 2013 | 22:35
    hoca bu nasıl takım ertuğrul hocaya laf edenler gördü mü Bursa düşmanlığını sizin yapacağınız transferlerin de sizinde ...transfer falan istemiyoruz pintonun yerine enesi oynat tuncay ı oynat adamın nasıl yüreğiyle oynadığını gördük bügün bu sene çok farklı olcak çooook bu sene rezillik senesi bir Bursasporlu olarak Allah hepinizin belasını versin...dicek çok şey var ama diyemiyoruz işte desekte bi boku takmaz zaten bu yönetim yyyyöönetim istifa son sözüm bu ...
    • bursa16  
    08 Ağustos 2013 | 12:33
    eren derdiyok Bursaspora yakismaz bir futbolcu.bundan bir iki sene önce bir reportaci var,türklük ve kürtlük üzerine.benim hic hosuma gitmedi.kendisini türk asilli degil,kürt asilli tanitiyor.
    • ŞİPTAR...  
    07 Ağustos 2013 | 10:19
    DURUM COK ACIK HOCA DA TARAFTAR DA YILDIZ BİR FORVET İSTİYOR KOMBİNELER BİTTİ ZATEN BİR YILDIZ FORVETİ FORMA SATIŞINDA FAYDALI OLUR ALIN BİR FORVET İSTİYORLARSA TALİPLERİ DE VARSA GÖNDERİN SESTAK VE PİNTO DAN BİRİNİ ONLARA VERECEGİN PARAYI KALİTELİ BİR FORVETE VERİN

    SAĞ KANADA ADAM ŞART 2 YILDIR KANGREN KEŞKE HURŞUT OLSAYDI DİCEM AMA İYİ Kİ DE OLMADI 3 KURŞ İÇİN RİZE GİDEN ADAMDAN HAYIR GELMEZ BİZE, AYDIN YILMAZ KONUŞULUYOR
    TURGUT DOĞAN ŞAHİN VAR
    SERDAR VAR ELAZIGLI
    AYDIN KARABULUT VAR
    AMA MUTLAKA YERLİ GERCEK BİR SAG KANAT ALINMALI ARTIK HİC OLMAZ KANADIMIZ YOK BAHANESİ SONA ERMELİ...
    • yok artık  
    07 Ağustos 2013 | 02:45
    -1
    ya bence forvetde pinto ve sestak yeterli onları besliyecek hizli 2 tane kanat lazım basser iyi topcu sag bek alip basser sag acik oyniyabilir ama geride donen eski ozan ipek bize cok lazim bu uc adam yerine edu kalsaydi bu takim daha guclu olurdu
    • Hk.  
    06 Ağustos 2013 | 19:11
    Eren bonservisindeki düşüş dramatik;bunun altında nasıl bir sebep yatıyor aydınlatmak lazım;terminal döneminde bir futbolcu hüsran olabilir ki pkklı olduğuna dair rivatler var.
    aydın kaliteli fakat onun yerine okan denizi kazanmalıyız;semihe verilen paraya yazık battalla o kadar olmıyor ayıp olur.
    • Mustafa Ö  
    06 Ağustos 2013 | 15:10
    Oğuzhan1963 Semih naz yaptığı için vazgeçilmedi Hikmet Hoca açıklama yaptı gençlerin önünü kapatır diye almak istemedi Vojvodina macından sonra bakarız demiş yönetime eğer Hikmet Hoca onay verirse zaten hemen alacaklardı.
    • Oğuzhan1963  
    06 Ağustos 2013 | 04:16
    Semih efendi fazla naz yaptığı için vaz geçilmiş,Aydın ile ufak tefek pürüzler kalmış gelecekmiş büyük ihtimalle,Eren ile ilgili bilgim yok.Ayrıca forvet transferi için Vojvodina maçı sonrasında bir değerlendirme yapılıp duruma göre yıldız forvet transferi yapılabilirmiş.

    Kaynak:Hikmet hoca Olay tv final programı canlı yayınında söyledi.
    • tmsh  
    06 Ağustos 2013 | 02:43
    verin paraları 5 sene sonra allah kerim bizim alt yapıda aydın yılmaz gibi çok oyuncu var
    • Ger  
    06 Ağustos 2013 | 00:57
    Bunların içinden sadece eren iş yapar gerisi yaramaz
    • samet  
    06 Ağustos 2013 | 00:04
    Iyi bari 3 un 1 inide almak vardı . . .
    • TEKSAS  
    05 Ağustos 2013 | 23:24
    Beyler OLAYTV Final Programına Hikmet KARAMAN Telefon ile Bağlandı.Orhan GÜNEY sordu Hocam dedi Bursa da isimler belli Semih ŞENTÜRK ve Aydın YILMAZ isimleri garanti dedi bunlar dogrumudur dedi.Hikmet Hocada taraftarı medya yı kandırmayalım dedi ''Sırbistan da Başkan beni aradı dedi hocam semih ve aydın hazır alalım mı diğe sordu bana dedi..evet de hemen alalım hocam dedi bana ben ise Enes gibi okan deniz gibi alternatıf yerlı oyuncularım var dedim başkan Semih ŞENTÜRK'ü almak Enes ÜNAL'ın Önünü kesmek dir dedim dedi bize enes i yetişterecek sağlam ve Tabanca gibi forvete ihtiyacımız var dedim dedi Kupa maçından sonra bu işlemleri hemen halledelim dedim dedi..Yani Arkadaşlar normalde bu oyuncular garanti bizdeymiş bazen burada yönetim hakkında da atıp tutuyoruz daha semih' alamdınız yabancı forvet nasıl alıcaksınız gibilerinden ama normal de adamlar 1 haftada anlaşmışlar aydın ve semih ile Aydın yılmaz bence dogru bir karar inşallah sag açık tek onu alırız forvet için bence semih gereksiz enes ünal ile ilk 11 de uefa maçına çık elen daha iyi ..Hikmet Hocayı bu yönden tebrik ediyorum Adam KALOU Ayarında forvet istiyor hem başarı için hemde gençler ondan birşey kapması için onun için HOCAYA Destek inanmayanlar Bu gece FİNAL programının tekrar'ını izleye bilirler saygılar !!!!
    • uludagli_28  
    05 Ağustos 2013 | 23:13
    Bursaspora hıcbırsey katmaz bu transferler.ilk 10 ıcınde oluruz anca bu transferlerle..yazıkk
    • Mey Nur  
    05 Ağustos 2013 | 20:49
    Bursaspor böyle transfer yapmaz.İşi sürünceme de bırakmaz..Ondan sonra Bursaspor alamadı Rizespor aldı olur.Büyük takımdır Bursaspor.Alacaksa da koparır atar almayacaksa da koparır atar.Aslında tranfer dediğin şey de 3 günde biter..
    • 16  
    05 Ağustos 2013 | 19:42
    -1
    eren derdiyok ilerde top tutacak bir oyuncu 2008 ve 2009 da zirveye oynayan sivassporun başarısı mehmet yıldızın ilerde top tutmasından kaynaklanıyordu en azından ilerde sırtı dönük oyuncumuz olacak sestak sprint bir oyuncu cunku pinto desen...
    • Chuck  
    05 Ağustos 2013 | 19:33
    bunlardan ikisi nasıl alınıyor ya? eren'le semih'in alınma ihtimali yok bi kere. sağ kanat alınmazsa kıyamet kopar bu sene. iki forvet alıp napıcaz? ayrıca sağ kanat için gerçek bi futbolcuya ihtiyacımız var, yine boşa zar atıyoruz aydın yılmazla ilgilenerek. bugüne kadar yaptıkları ortada, daha doğrusu yapamadıkları. aynı bizim okan deniz gibi, patlayamayan bombalardan. bu sezon diğerlerinden çok daha farklı, galatasaray ve fenerbahçe çok iyi takım yarattı hem kanatlardan hem defansif hem forvet hattı olarak. mevcut kadroyla ilk 3 e kafa tutmamız çok zor kimse kusura bakmasın. ön liberonun önemini herkes gördü son 2 senede ndiaye ve eduyla ilgili onların yoklugunda takım boşluktaydı ama şimdi yine eskiye döndük. libero yok, sağ kanat yok, taiwo hazır olana kadar sol bek yok, onu geçtim sol bekin yedeği yok. allah yardımcımız olsun beyler..
    • Belluschi  
    05 Ağustos 2013 | 19:21
    -1
    Eren ve Aydın gelsin
    • asadas  
    05 Ağustos 2013 | 19:09
    Bu gidişle anca 3 ün 1 irini alırız
    • Sadullah  
    05 Ağustos 2013 | 18:24
    Tuncay'ın yerine güzel bir oyuncu alınmalı,Pinto'da eski gollerine devam ederse istediği para verilmeli.Semih Şentürk gelse ne işimize yarıcak daha iyi oyuncularımız var Semih'ten

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR