KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

UEFA'dan tam not

03 Temmuz 2012 | 09:15

1 yorum

5695 okunma

Takımımızın, bu yıl mücadele edeceği Avrupa Ligi müsabakaları için UEFA Denetçisi Tero Auvinen, Bursa Atatürk Stadı'nda incelemelerde bulundu.

Finlandiya Futbol Federasyonu’ndan gelen UEFA Denetçisi Tero Auvinen, Türkiye Futbol Federasyonu Denetçisi Soysal Oğuz ile birlikte Atatürk Stadı’nda incelemelerde bulundu.

Genel Sekreterimiz İlhan Uslu ve Stat Müdürümüz Varol Çorapçıgil tarafından karşılanan UEFA yetkilisi, ardından statta toplantı gerçekleştirdi. Yetkililerden stat hakkında bilgiler alan Auvinen, “Atatürk Stadı, daha önce Şampiyonlar Ligi maçlarına da ev sahipliği yaptı. O yüzden stadı biliyoruz. Avrupa Ligi’nde 3. tur maçı kapsamında stadyum alt yapı kriterlerinin kategori 3’ü karşılaması gerekiyor. Elimizden gelen bilgileri en geç perşembe günü UEFA’ya bildireceğim. UEFA’da bu bilgileri inceleyip, TFF’ye rapor verecek. Stadyumdaki geliştirilebilecek işlerin olup olmadığı tespit edilecek" dedi.

Saha zemini, soyunma odaları ve diğer alanları denetleyen Auvinen, özellikle saha zemini başta olmak üzere tüm alanların çok iyi derecede olduğunu belirtti.

Genel Sekreterimiz İlhan Uslu ise Bursaspor’un Şampiyonlar Ligi maçlarında aldığı teşekkür belgelerini Auvinen’e gösterdi. Uslu, Avrupa Ligi karşılaşmalarında Bursaspor’un misafirlerini en iyi şekilde ağırlayacağını söyledi.

 

    • Mustafa D.  
    03 Temmuz 2012 | 12:07
    zemin konusunda bizden iyisi yok kesinlikle avrupa standartlarındayız maşallah

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR