KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

UEFA'dan tam not

31 Temmuz 2012 | 18:12

5 yorum

6870 okunma

UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme turu müsabakası öncesi UEFA yetkilileri Bursa Atatürk Stadyumu’nda incelemelerde bulundular.

UEFA Stadyum Direktörü Eğitmeni Nicholaus Marshall, UEFA Stadyum Direktörü Henry Gregoire, UEFA Stadyum TV ve Lojistik Müdürü David Ferrero sabah saatlerinde Bursa Atatürk Stadyumu’na gelerek saha zemini, soyunma odaları, basın çalışma alanları ve tribünlerde incelemelerde bulundular.

İkinci Başkanımız Recep Bölükbaşı, Genel Müdür Vekilimiz İsmail Özdemir ve Stadyum Müdürümüz Varol Çorapçıgil’in hazır bulunduğu ziyarette UEFA yetkilileri stadyumumuz için tam not verdi.

BÖLÜKBAŞI; “ STADYUM KRİTERLERE UYGUN”

İkinci Başkanımız Recep Bölükbaşı Bursa Atatürk Stadyumu’nu incelemesi tamamlandıktan sonra yaptığı açıklamada UEFA karşılaşmalarına ev sahipliği yapacak olan stadyumumuzun UEFA’nın istemiş olduğu kriterlere uygun olduğunun belirtti.

Bölükbaşı sözlerini şöyle sürdürdü; “Üç yıldan beri Avrupa Kupaları’nda mücadele ediyoruz. Bugün stadımızı incelemeye gelen UEFA yetkilileri ile tekrar bir araya geldik. UEFA’nın yeni sezon için bir takım değişiklikleri var. Bu değişikliklerle ilgili yetkililer bize bilgiler verdiler. Konu ile ilgili olan personelimizde bu toplantıda yer aldı. Daha sonra stadyumu gezen heyet zaten Bursa Atatürk Stadı’nın UEFA kriterlerine uygun olduğunu söylediler ve stadyumumuzu çok beğendiklerini ifade ettiler.”

Avantaj İçin Gidiyoruz

UEFA 3.Ön Eleme turu 1.maçı için yarın özel uçakla Finlandiya’nın Kuopio kentine gideceklerini belirten Bölükbaşı, Bursaspor’un her iki maçtan da güzel sonuçlar alarak turu geçen takım olacağına inandığını belirtti.

Bölükbaşı, “ Öncelikli hedefimiz Kups takımı karşısında oynayacağımız iki mücadeleden de güzel bir şekilde ayrılıp adımızı Play- Off turuna yazdırabilmek. UEFA Avrupa Ligi müsabakalarında oynamak camiamız adına farklı bir heyecan. Bu heyecan olmazsa zaten başarıda gelmez. Şuan için hiçbir sıkıntımız yok. Teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz her zamanki gibi üst seviyede. Avrupa’da Türkiye’yi en şekilde temsil edeceğimizi düşünüyorum” dedi.

 

    • Timsah Arena !  
    01 Ağustos 2012 | 02:44
    Biz bi gruplara kalamayalımda o zaman taraftarda size tam not vericek !
    • serdar gündüz  
    01 Ağustos 2012 | 01:03
    stat cgüzel yönetim için aynı şeyler söylenemez
    • Teksas  
    01 Ağustos 2012 | 00:05
    Uefa cıkıp oynamıcak macları adam akıllı transfer yapında gorelim taraftar begensin sizi yeter..
    • Escobar  
    31 Temmuz 2012 | 20:24
    Eskişehirin gecekondu stadında bile oynanıyosa bizim stad old trafford gibi gelir :=) yani o Eskişehirin tribünü bile olmayan halısahaya benzeyen stadını bile onaylamışlar düşünün :=)

    • Deliahmet  
    31 Temmuz 2012 | 18:36
    emektar stadimizi begeniyorlarsa yeni arenamiza bayilirlar

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR