KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Uludağ ile anlaşma imzalandı

03 Ağustos 2016 | 15:05

12 yorum

9303 okunma

Türkiye'nin en büyük yerli sermayeli ulusal içecek firması olan Uludağ İçeceğin sevilen markası Uludağ Limonata iki sezon boyunca formamızın sırt sponsorluğunu üstlendi.

Özlüce Tesislerimizde gerçekleştirilen sponsorluk imza törenine Başkanımız Ali Ay, Uludağ İçecek Genel Müdürü Mete Öz, Uludağ İçecek Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Murat Zengin katıldı.

BAŞKAN ALİ AY: "BURSALI FİRMALARIN KULÜBE DESTEK OLMASI ÇOK SEVİNDİRİCİ"

Başkanımız Ali Ay, Bursaspor için güzel bir gün yaşadıklarını belirterek başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

"Ülke olarak zor günleri yavaş yavaş geride bırakırken, bugün Bursaspor'umuz için güzel günlerden birisini yaşıyoruz. Bursaspor'umuza uzun yıllardan bu yana destekleri bulunan, kentimizin önemli markalarından olan ULUDAĞ İÇECEK ile forma sırt sponsorluğumuzun duyurusu için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Özellikle bu sene Uludağ ile sponsorluk anlaşmasının yapılmasını çok istiyordum. Çünkü biliyorsunuz Bursa firması. Bugün imzalayacağımız sponsorluk anlaşması iki yıllık bir süreci kapsamaktadır. Bu anlaşma çerçevesinde kulübümüz birinci yıl 850 Bin + KDV TL gelir elde edecektir. İkinci yıl ise sezon sonunda yapılacak olan değerlendirmenin ardından fiyatlandırma yapılacaktır. Ayrıca bunun şu önemi var. Bizim için çok uğurlu bir firma. Çünkü şampiyon olduğumuz sezon da sırtımızda Uludağ markası vardı. Bu anlaşmayla birlikte forma sponsorluğumuz da sadece şort reklamımızı eksik kaldı. Gelecek hafta inşallah onu da bitireceğiz. Belki de Bursaspor tarihinde bir ilk gerçekleştirmiş olacağız . Bursaspor iyi olursa Bursa'da iyi olur. Kızıl ve Erbak ailesine teşekkür ediyorum

Kulübümüze bu katkıyı sağlayan başta ERBAK ve KIZIL ailesi olmak üzere Uludağ İçecek Genel Müdürü Mete Öz'e, Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Murat Zengin'e ve Uludağ İçecek ailesine Bursaspor camiası adına teşekkürlerimizi sunuyorum. Sponsorluk anlaşmamız Bursaspor'umuza hayırlı, uğurlu olsun"

METE ÖZ: "BURSASPOR'UN HER ZAMAN ARKASINDAYIZ"

Uludağ İçecek olarak sponsorluklar dışında da kulübe verilen destekle geçmişte ortak mutluluklar yaşandığını belirten Uludağ İçecek Genel Müdürü Mete Öz, "Bursaspor futbol takımı formalarının arkasında yer almamızın bizim için farklı bir anlamı daha var. Bursaspor Kulübü'nün her zaman arkasında olduğumuzun, gelecekte de bu desteğimizi devam ettireceğimizin taahhüdünü siz değerli kamuoyunun önünde veriyoruz. Geçen sene kaybettiğimiz rahmetli Ayhan Kızıl, Levent Kızıl ve Ömer Kızıl'dan sonra 2005-2007 yıllarında bu kulüpte yönetici olarak görev yaptım. Hem marka, hem ailemiz Bursasporlu. Her zaman Bursaspor'a destek olduk. 2009-2010 yılındaki Süper Lig şampiyonluğunda, 1986 yılındaki Türkiye Kupası şampiyonluğunda da Uludağ forma sponsorluğundaydı. Yönetici olmadığımız zamanlarda Bursaspor'a destek olduk. Biz Bursaspor'un her zaman arkasındayız. Kulüpler fikstürdeki yerleri ile büyük veya küçük olmazlar. Biz ikinci ligde mücadele ederken de çok büyük takımdık. Bursa gibi büyük bir sanayi ve ticaret şehrinin takımı her zaman büyük takımdır. Türkiye'nin en büyük şehir takımıyız. Bursaspor bizim için en büyüktür. Her zaman da öyle olacaktır. Forma arkası bizim için alışkanlık oldu. İlanlarımızda bile Bursaspor'un arkasındayız diyoruz. Bundan sonra ihtiyaç olduğu her an biz desteğe hazırız. Sponsorluk anlaşmanın bu yıl için toplam paket halinde 1 milyon TL olacak. İkinci yıl içinse TÜFE oranındaki artış ve hatta Bursaspor'un ligi ilk 3 içinde bitirmesi halinde ise çok daha fazla katkımız olacak. Anlaşma Uludağ İçecek'e ve Bursaspor'umuza hayırlı olsun" dedi.

Uludağ İçecek Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Murat Zengin ise " Uludağ İçecek Türkiye'nin en büyük yerli sermayeli ulusal içecek markası. Bursaspor gibi büyük bir camia ile birlikte yer almak gurur verici. Bu sene Bursaspor'un büyük başarılara imza atacağına inancımız tam. Sponsorluk anlaşmamız hayırlı, uğurlu olsun"

Sponsorluk anlaşmasının imzalanmasının ardından toplu olarak fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

 Bursaspor.org.tr

    • tek9  
    06 Ağustos 2016 | 20:53
    haberi okumaya baslarken durdum.gittim marketten bir uludag limonata aldım geldim eve okumaya devam ettim . teşekkürler uludağ limonataa
    • bursabursa  
    05 Ağustos 2016 | 20:05
    Teşekkürler. Uludağ, her zaman olduğu gibi değişmez icecegimiz
    • vertblan  
    04 Ağustos 2016 | 15:55
    -1
    ya ille bi sey bulacaksiniz simdide reklamin rengine takdiniz
    napsalardi LIMONOTAYI kirmizimi yapsinlar ?
    • Mey Nur  
    04 Ağustos 2016 | 10:47
    Bundan sonra eve Uludağ'dan başka meşrubat markası sokmam..
    • Serkan Başar  
    03 Ağustos 2016 | 20:58
    Forma Gelirlerinin Yüksek Olması İçin Stadyumun Her Maç Dolu Tribünlere Oynanması Gerekir. Yoksa Hiç Bir Büyük Firma Forma Sponsoru Olmak İstemez Olanlar İse Düşük Fiyat Karşılığında Olurlar. Birde Buna Avrupa Kupalarına Gitme Durumu Olursa Şayet Daha da Yüksek Ücretlere Forma Gelirleri Gelir. Aksi Taktir de Hep Böyle Düşük Ücretlere Anlaşmalar Olur. Doğru Orantılı Bir Şekilde Bakarsak Bursaspor Klübüde Hiç Bir Zaman Büyüyemez. Olduğu Gibi Kalır.
    • ibrahim  
    03 Ağustos 2016 | 20:40
    Yerel gazete ve tvlerle is birligi yapip tum Bursa halkini stafa cekmek gerek. Guney kale arkasi kalemiz olabilir ama diger bolumleride doldurmak lazim . en onemlisi kufur etme ettirme.. Bir cok insan ailesini getiremiyor. Alkol kullancaksan ayarinda kullan . ot cekip gelme .
    • pbm 10  
    03 Ağustos 2016 | 17:47
    15
    Ercüment kardeşim yaşım 33 ergen değilim. kombinen var mı maçlara gidiyomusun. Forma aldın mı ?Kulübe son 5 yılda ne kadar destek çıktın. .Gerçek taraftarmısın yoksa masa başı gereksiz başı boş cümlelerle asalaklıkmı yapıyorsun.(850 binlira verdiysen sonuna kadar haklısın) yok kardeşim yok kulübün son 3 yılda anasını s.... 5 kuruş para yok. yokluk bilirmisin sen Dik duruşlukla göz kirliliğini ne alakası var. Kulüp 5 kuruşa muhtaçken başkan çırpınırken (başkanı tanımam) köstek değil destek be kardeşim. insanların ve kulübün enerjisini düşürme lütfen.
    • Garajaltı  
    03 Ağustos 2016 | 17:05
    Çok güzel bir anlaşma bizim adımıza,hem 2 yıllık oluşu hemde fiyatın artma ihtimali gayet güzel . Ayrıca 1,75'ye göğüs reklamını uzun uğraşlar sonucu satabilmiş olmamızı göz önüne alırsak 850bin tl çok güzel rakam . Forma satış rakamlarımızın çok düşük olduğunu da göz önünde tutarsak bu rakamın süper olduğunu bile söyleyebiliriz.

    Bence sarı renk ve orjinal tasarımı gayet güzel Uludağ Limonata'nın .Sarı ve yeşil göze hoş bir görüntü oluşturuyor .2009-2010 formasının sırt kısmının birebir aynısı,ben o formayı da hala çok seviyorum ve ve zaman zaman kullanıyorum .
    • ercüment  
    03 Ağustos 2016 | 16:46
    -22
    tam gazoz olacağız zaten limonata tercihi yerine uludağ gazoz olsaydı sarı yerine de sıvama rengi olarak kahverengi olsaydı pastoral açıdan iç açıcı olabilirdi.850 bin tl için dik duruşu olan kulüp şu göz kirliliğini yaratmazdı.haa şimdi duygusal atarlı ergenler gizlice eksiye abanacak başkanlarını akıllarınca koruyacak ama bu ortadoğulu iki yüzlülüğü ve çomarlığı ile bizden 100 yıl şampiyon olmaz.
    • mehmet enes  
    03 Ağustos 2016 | 16:41
    valla bizim gelirler ts un gelirlerine yaklaşması için formada popoya forma içine tozluk kısmına vs reklam almamız gerekir formaya ucuz reklamlar aldık hep :( akmasada damlıyor denebilirmi eskiye göre iyi ama yetmez bunlar dua edelim timsah arena isminden iyi para alalım yeni stadın adı Timsah arenadır ne bşb stadı ne başkası kabul edilemez para lazım para paran yoksa transfer yapamıon uefa a gidemezsin
    • vertblan  
    03 Ağustos 2016 | 16:10
    15
    HELAL OLSUN bende buradan herkezi desdek vermeye cagiriyorum
    bizim evden ULUDAG GAZOZ hic eksik olmaz limonota dahil
    Hadi Hayirli isler
    • Chuck  
    03 Ağustos 2016 | 16:03
    Yine mi sarı zemin? Reklamsız forma opsiyonu çıkar umarım yoksa yazık olacak. Destek falan güzel ama tasarım yine berbar amatör lig reklamı gibi

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR