KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Vakıf'da servet yatıyor!

24 Ekim 2014 | 09:22

5 yorum

5500 okunma

Kadro dışı bırakılan isimlere büyük paralar ödenirken, piyasa değerleri 13 milyon Euro'yu buluyor.

Bursaspor'da teknik direktör Şenol Güneş tarafından bu sezon 6 isim kadro dışı bırakılırken, bu oyuncuların yıllık maliyeti 5 milyon Euro'yu buluyor.

Sezon öncesi kadroda düşünülmediği açıklanan ve kendilerine kulüp bulması istenilen Sebastian Frey ve Taye Taiwo'nun yanı sıra Aydın Karabulut ve Batuhan Altıntaş da, yaşadığı problemler sebebiyle kadro dışı bırakılarak Vakıfköy Tesisleri'ne gönderilmişti. Son olarak ise İbrahim Öztürk ve Ferhat Kiraz'ın U21 takımına yollandı.

Yabancılar Özlüce'de

Yeşil-beyazlılarda lisans çıkarılmayan Taye Taiwo ve Şenol Güneş'in oynatmadığı düşünmediğini ifade ettiği Sebastian Frey, Özlüce Tesisleri'nde antrenmanlarını sürdürürken, yerli oyuncular ise Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'ne gönderildi.

Frey Bursaspor'dan 1 milyon 750 bin Euro, Taiwo 1 milyon 250 bin Euro, Aydın 850 bin Euro, İbrahim 2 milyon 460 bin TL, Ferhat 900 bin TL, Batuhan ise 3 bin TL maaş alıyor. Ayrıca, ünlü internet sitesi Transfermarkt.com'un verilerine göre kadro dışı bırakılan oyuncuların piyasa değerlerinin toplamı 13 milyon Euro.

 Olay Gazetesi

    • kale arkası  
    25 Ekim 2014 | 22:21
    Bi kaç kişi daha kaldı onlardanda kurtulunca glsin şampiyonluk
    • kaan  
    25 Ekim 2014 | 03:59
    -1
    arkadaşlar fenerden alex kaç sefer şampiyonluk görmüş bi adamı durduk yere harcadılar İbrahim bir sefer şampiyonluk payı var diye çok abartıyorlar şampiyonlukta payı var diye oynamayan adamı sahaya sürüpte küme düşşek dahamı iyi şenol hoca haklı hakkınıda vermiş..
    • mususi  
    24 Ekim 2014 | 11:56
    Hava topuna cikamayan stoper 2 milyon 460 bin TL aliyor, primler haric, vay arkadas.

    Orta yapamayan kanat oyuncusu 900 bin TL.

    Taraftar az bile kufur ediyor bu paralara bakinca.
    • Enes1963  
    24 Ekim 2014 | 10:41
    -Frey, Taiwo, Ferhat'ı devre arasında gönderirsin. Ayrıca Yasin, istemiyorsa Batuhan vs. Bunların maliyetleriyle devre arası güzel birkaç nokta transferlerle takımın gücüne güç katarsın.
    -İbrahim'de şampiyon olmuş ve yıllardır hizmet etmiş bir oyuncu olarak sezon sonuna kadar takımda kalır, sezon sonu jübilesini yapar, maçlarda da oynatmazsın olur biter.
    -Aydın'a gelince ne olup bittiğini pek bilmiyorum. Ama kesinlikle affedilmesi tarafındayım. Eğer Aydın iyileşip dönerse, kanatlarda Aydın ve Volkan, Robben ve Ribery ikilisi gibi olabilir.
    • Kemal  
    24 Ekim 2014 | 09:35
    Eğer İbrahim Öztürk'e o para veriliyorsa hakikaten günah
    Kuru kuru defans boş

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR