KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Veysel'den 500 bin TL kazanacağız"

29 Aralık 2012 | 12:01

10 yorum

8286 okunma

Bursaspor'dan sezon başında G.Saray'ın alt yapısına transfer olan genç Veysel Mercan'la ilgili yeşil beyazlı kulüpten bir açıklama geldi.

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Kocaman, Bursaspor alt yapısındaki takımların kazandığı başarıların ülke sınırları dışına taştığını belirterek, "Altyapıda tam anlamıyla futbol merkezi oluşturduk dedi.

Yeşil-beyazlı kulübün altyapıdan sorumlu yöneticisi Necmettin Kocaman, Bursaspor altyapısının 2012 yılındaki gelişimini değerlendirdi. Bütün yaş gruplarında başarılı bir seneyi geride bıraktıklarını belirten Kocaman, "Milli takımlara gönderdiğimiz oyuncularımız ülkemizin gözbebeği konumunda. Futbol dünyasının övgüyle söz ettiği bir alt yapı haline geldik. Takımlarımızın kazandıkları başarılar ülke sınırları dışına taştı. Avrupa şampiyonluğuna ulaşan, Dünya 9. luğunu elde eden takımımızın bu gelişimini son derece değerli buluyoruz şeklinde konuştu.

"FUTBOL MERKEZİ OLUŞTURDUK"
Vakıfköy'de önemli bir yapılanma gerçekleştirdiklerini ifade eden Necmettin Kocaman, " Son derece donanımlı hocalarımızın yanında tam zamanlı çalışan doktorumuz, diyetisyenimiz ve psikologlarımız ile tam anlamıyla bir futbol merkezi oluşturduk. Özverili bir çalışmayla Bursaspor'un geleceğine yatırım yapıyoruz. Her yıl 50-60 dolayında genç futbolcu adayı Vakıfköy'e gelip gidiyor diye konuştu.

"VEYSEL FAYDALANAMAYACAĞIMIZ BİR OYUNCUYDU"
Sezon başında takımdan ayrılan Veysel Mercan konusunda ise Kocaman, "Kendisi, hocalarımızın verdiği rapor doğrultusunda faydalanmayacağımız bir kardeşimizdi. Kulübümüzden ayrılmak istediğini bize iletti. Biz de o yaş kategorisinde söz konusu kardeşimizden daha faydalı olacak oyuncularımız olduğu için yollarımızı ayırdık. Şu anda o takımımızda milli takımımızda oynayan futbolcularımız var ve bu takımımız ligde en az gol yiyen takım durumunda. Ayrıca Veysel Mercan'ın yapacağı profesyonel sözleşmeden Bursaspor Kulübü 500 bin TL alacak. Buna benzer ayrılıklar her kulüpte defalarca kez yaşandı ve yaşanmaya devam edecek. Kulübümüzün bu konudan dolayı herhangi bir kaybı söz konusu değildir. Sonuç olarak mevcut kadromuzdaki gençlerimizin gelişimi, milli takımlarımızda gösterdikleri performans bizleri son derece mutlu" etmektedir ifadesinde bulundu.

 

    • clio  
    29 Aralık 2012 | 23:16
    Inandikkk
    • MESUT CAN  
    29 Aralık 2012 | 22:57
    veysel den geleni 2.ligden gelen şenere verin!!!sonrada alt yapıyla öğün sayın necmettin kocaman öylemi..yönetici olmadan tanıdığın tek futbol bilgin eski futbolcu orhan kaynak sohbetiydi..ya bu kadar alt yapıda başarı varsa alttan iskelet oluşturup 4-5 çok kalite transfer yapıp geleceğin takımını öz be öz Bursasporu yaratmak çok mu zorr...ama olmaz sonra transfere fazla para vermeyince indiremezsiniz cukkaları..neyse ya sizin yaptıklarınız gün olur ortaya çıkar.yüce rabbime verin hesabınızı....
    • Vedat Akcakoca  
    29 Aralık 2012 | 21:11
    -5
    verin verin, saglam genclerimizi harciyor. 500 bine verin bu cocuklarin yarisi bile olamayanlara milyonlar ödeyin. Ozani neredeyse bedavaya verdiniz. Yazik be. Saglamin bu takimin basinda olmasi sadece Bursaspora degil, Bursa sporuna asiri zarar veriyor.
    • caglarr  
    29 Aralık 2012 | 17:47
    gs önce sercanın parasını ödesin de, bu bebeninkini de öder. Türkiye'de yabancılara milyon dolarlar akıtılırken altyapı oyuncusuna o kadar para ödemez kimse. hele ki büyük denilen takımlar. bulurlar bi katakulli.
    • İBRAHİM PALAS  
    29 Aralık 2012 | 17:12
    -1
    şuan tff sitesini girip Bursaspor kaçınıcı diye baktım hiç atıp tutulduğu gibi bir sonuç göremedim siz nereden bakıyorsunuz ?
    • ZaFerLii  
    29 Aralık 2012 | 16:18
    Belki çocuk iyi yetişip büyük yıldız olucak gitmeseydi bizden çıkçaktı daha palaıya gönderecektik ama şimdi cinconlar yetiştirip satıcak.
    • Emin 16  
    29 Aralık 2012 | 13:45
    GS altyapısı idmanında beğenilmesi gayet normal. Çünkü Bursaspor altyapısının en yedek futbolcusu bile rahatlıkla GS altyapısında oynar. İşte bu yüzden Türkiyedeki en iyi altyapı şuan Vakıfköydedir. Bunu TFFnin Coco-cola elit akademi liglerinin bütün yaş gruplarındaki puan durumlarına da bakarak görebiliriz. Altyapımız şuanda FB ile birlikte Türkiyede en iyi ikisinden biri. Bizde onlarca Veysel mevcut zaten.
    • Genç  
    29 Aralık 2012 | 13:44
    @ŞİPTAR... Bursaspor altyapısında daha iyileri mevcut. Hayatında kaç kez Veysel'i seyrettin ? Milli Takım işi tamamen GS de olmasından dolayı, zaten 1 kez oynamış hememn abartılıyor.
    • ŞİPTAR...  
    29 Aralık 2012 | 13:24
    -5
    Emin bırak empatiyi falan bizim faydalanamayacagız dedigimiz bunun türkcesi o mevkide daha iyi futbolcularımız var dedigimiz gencimiz gs idmanına cıkıp begeniliyo ve oranın altyapısında banko oynayıp milli takıma yükseliyo neyin kafasını yaşıyosunuz, oyuncu bizde oynamak istemiyo derseniz anlarız ama milli takıma giden hem de en gerekli yer olan stoper oyuncusu nedn gönderilir 3 kuruş para kazanmk icin oynatırsın olmadı Bursa takımlarına kiralık verirsin izleersin hakediyosa Bursa ya geri cagırır verirsin formayı haketmiyo diyosan verirsin Bursa takımına bari bi faydası olur orada...
    • Emin 16  
    29 Aralık 2012 | 13:14
    Doğrusu buymuş zaten, bazen insanları böyle ufak tefek şeyler için açıklama yapmak zorunda bırakıyoruz. Taraftarımız çok mız mız oldu herşeye bi itiraz, bi muhalefet durumundayız. Kendimizi toparlamalı ve yönetimle empati kurabilmeliyiz. Sonuçta hata yapsalarda amaçları Bursasporun kazanmasıdır.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR