KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Voleybol: Bursaspor 3 - 0 Kırcasalih M.

VİDEO

25 Kasım 2012 | 19:02

2 yorum

10517 okunma

Bursaspor Bayan Voleybol takımımız 3.Lig 4.haftasında konuk ettiği Edirne temsilcisi Kırcasalih Madenspor'u 3-0 mağlup etti.

Çekirge Spor Salonu'nda oynanan mücadeleyi 2.Başkanımız Recep Bölükbaşı, İdari Asbaşkanımız İsmet Demirel ile Bursastore mağazalarından sorumlu yöneticimiz Nejat Çölek de takip etti.

Yaklaşık 100 kadar taraftarın desteğini alarak sahaya çıkan sporcularımız istedikleri oyunu sahaya yansıttılar.

Karşılaşmaya Nurşah, Buse, Özge Özkan, Elif Aydın, Özge Şentürk, ve Selin Özsoy altılısı ile başlayan Bursasporumuz maçın ilk setinde üstünlüğü ele aldı.

Özelikle Buse Özden'in smaç servisleri ile etkili olan yeşil beyazlılarımız ilk teknik molaya 8-2 önde girdi. Setin ikinci bölümünde de üstünlüğümüz devam etti ve ikinci teknik molaya 16-9 önde girdik. Setin son bölümünde de farkını ortaya koyan genç oyuncularımız seti 25-12 kazanmasını başardılar.

İkinci set ise çekişmeye sahne oldu. Konuk ekip sete çok iyi başladı ve ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. Bursasporlu oyuncularımız ilerleyen dakikalarda oyunda dengeyi sağladı ve ikinci teknik molaya 16-15 önde girmesini başardı. Skorda üstünlüğü ele geçiren bayanlarımız setin son bölümünde de hata yapmayarak seti 25-22 almasını başardı.

Üçüncü sete Bursasporlu bayanlarımız iyi başladı. İlk teknik molaya 8-5 üstünlüğümüz ile girildi. İkinci bölümde oyuna ağırlığını koyan sporcularımız teknik molaya 16-7 girdi. Son bölümde de üstünlüğünü devam ettiren Bursasporlu oyuncularımız seti 25-12 maçı da 3-0 kazanmasını bildiler.

Karşılaşmanın sonunda sporcularımız Timsah Yürüyüşü yaparak zaferi kutladılar.

ÖZLEM ÖZKAN; "MUTLUYUZ"

Takımımız antrenörü Özlem Özkan maçın ardından yaptığı açıklamada galip geldikleri için mutlu olduğunu söyledi. Özkan özellikle maça çok iyi başladıklarını belirterek, " İlk sette çok üstün oynadık ve farklı bir biçimde kazandık. İkinci sette oyuncularım biraz rahavete kapıldılar. Kötü bir başlangıcın ardından toparlanarak seti kazanmasını bildik. Son sette de işi sıkı tuttuk ve galibiyeti set vermeden aldık. İkinci galibiyetimiz oldu. Bizlere bugün destek veren yöneticilerimize ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Salon: Çekirge
Hakemler: Şennur Kesici, Sinan Delibaş

Bursaspor: Nurşah Anavtan, Buse Özden, Özge Özkan, Elif Aydın, Özge Şentürk, Selin Özsoy
Yedekler: Özge Sabırlı , Aylin Avcı, Tanyeli Gençer, Aslı Maden, Sıla Cantürk, Dolunay Kurt

Kırcasalih Maden: Gözde Türk, Elif Felek, Elif Uğur, Büşra Ceylan, Kübra Zorbozan, Afer Artan
Yedekler: Büşra İskender, Kübra Ayaz

Setler: 25-12 (Bursaspor), 25-22 (Bursaspor) , 25-12 (Bursaspor)

 

    • ozgur  
    26 Kasım 2012 | 05:07
    helal be kızlar. sizlerle gurur duyuyoruz.Yönetim bu başarıları görsün taraftar baskımızı da düşünsün basketbol şubesi açsın artık !
    • SİPTAR...  
    25 Kasım 2012 | 23:26
    HELAL SİZE FİLENİN İNCİLERİ...

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR