KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Voleybol'da yeni yapılanma

11 Eylül 2013 | 12:08

0 yorum

4674 okunma

İcra Kurulu Üyelerimizden İlhan Satık, Özlüce Tesislerimizde Kadın Voleybol Takımımızın yeni yapılanması ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda İcra Kurulu Üyemiz İlhan Satık'ın yanı sıra Amatör Şubeler Koordinatörümüz Gültekin Kavak, Baş Antrenörümüz Murat Mestan, Yardımcı Antrenörümüz Özlem Özkan, Antrenörlerimiz Serkan Sezer ve İbrahim Aktay hazır bulundular.

İcra Kurulu Üyemiz İlhan Satık, Bursa'nın bugün önem bir tarihi olayı yaşadığını belirterek, "Bundan tam 91 yıl önce Bursa'mız düşman işgalinden kurtulmuştu. Güzel Bursa'mızı 91 yıl önce düşman işgalinden kurtaran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha buradan anmak istiyorum" dedi.

BÜYÜK BİR AİLE KURUYORUZ

Satık, Bursaspor'un amatör branşlarında eğitim alan sporcular ile birlikte her geçen gün büyüyen bir aile olduklarını belirtti. Satık sözlerini şöyle sürdürdü; " Kulübümüz 23 Eylül 2008 tarihinde amatör branşlarda faaliyet gösterme kararı almıştı. Atletizm, Badminton, Masa Tenisi, Tenis, Voleybol ve Yüzme branşları açılarak amatör branşlarda Bursaspor ismini en iyi şekilde temsil etmenin yanı sıra kentimizde yaşayan gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve iyi nesiller yetiştirmek için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu çalışmalar neticesinde bugün itibariyle toplam 13 branşta 700'e yakın çocuk ve gencimize Bursasporluluk duygusuyla eğitim vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnanıyoruz ki eğitim alan tüm sporcularımız ileri de büyük Bursaspor camiasının içerisinde yer almanın ve bu ailenin bir parçası olmanın keyfini yaşayacaklardır" dedi.

HEDEFİMİZ 2.LİG

Amatör branşlarımız içerisinde en fazla sporcunun eğitim gördüğü Voleybol branşında yeni bir yapılanmaya gittiklerini belirten Satık, Bursa Voleybolu'nun tecrübeli isimlerinde Murat Mestan ile anlaştıklarını bildirdi. Satık, "Bildiğiniz üzere altyapı çalışmalarımız neticesinde iki yıl önce Antrenörümüz Özlem ÖZKAN nezaretinde kurulan ve 2011-2012 sezonunda Bölgesel Lig'de mücadele eden Bursaspor Kadın Voleybol takımımız, oynadığı tüm maçları kazanarak namağlup olarak 3.lig'e çıkma başarısını göstermişti. Geçen sezon ise takımımız, altyapımızdan yetişen genç oyuncularımızın çoğunlukta olduğu bir kadro ile 3. Lig'de mücadele etmiş ve sezonu 6.sırada bitirmişti. Bu yıl taraftarlarımızın bizden beklentileri bir üst lige çıkabilmek. Beklentileri karşılayabilmek adına yeniden yapılanmaya gidilmek suretiyle daha önce lig tecrübesi olan Hocamız Murat Mestan'ı Bursaspor ailesine katarak engin tecrübelerinden yararlanmak istedik. Kendileri de bu davetimizi memnuniyetle kabul etti. Kadın Voleybol takımımızın bir üst lige çıkması için profesyonel bir ekip oluşturduğumuza inanıyor ve ekip Baş Antrenörümüz Murat MESTAN, Yardımcı antrenörümüz Özlem ÖZKAN, Antrenörlerimiz Serkan SEZER ve İbrahim AKTAY'a görevlerinde sonsuz başarılar diliyoruz" dedi.

Bir medya mensubunun amatör branşlara gerekli maddi desteği sağlayabilecek misiniz sorusuna Satık, "Yönetim Kurulu olarak sadece futbol değil diğer amatör branşlarımıza da önem veriyoruz. Bu dönem gerekli maddi destek verilecektir" dedi.

MESTAN; "SAVAŞMAMIZ GEREKEN BİR LİG"

Bu sezon 3.Lig A grubunda mücadele edecek olan Kadın Voleybol takımımızın Baş Antrenörlük görevine getirilen Murat Mestan yaptığı açıklamada hedeflerinin 2.Lig'e yükselebilmek olduğunu söyledi. Mestan, " Geçmiş yıllarda Bursaspor Voleybol takımında oynamış ve bu camianın içerisinde yer almış birisi olarak böylesine önemli göreve gelmekten dolayı çok mutluyum. Voleybol 3. Ligi oldukça zorlu bir lig. Öncelikli hedefimiz grubumuzdan çıkarak yarı final grubuna kalmak ardından da final grubunda mücadele ederek lige çıkan 2 takımdan birisi olabilmek. Bursa Voleybolu'nda Büyükşehir Belediyespor, Nilüfer Belediyespor'un yanına Bursaspor'u da çıkartmak istiyoruz. Her türlü imkana sahibiz. Tesisimiz, antrenman malzemelerimiz her şeyimiz var. Bize düşen görev sadece çok çalışmak olacak. Takımımıza yeni ilaveler olabilir" dedi.

 Bursaspor.org.tr


    Henüz Yorum Yazılmamış

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR