KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Yanıklar'a teşekkür plaketi

17 Haziran 2014 | 15:40

2 yorum

6827 okunma

Futbol Okulu ve Katlı Otoparktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sezer Sezgin ve Futbol Okulu Koordinatörümüz Hakan Cenkçiler, Futbol Okulu'muzun ana sponsoru olan WEB.TV'nin İcra Kurulu Başkanı Murat Yanıklar'ı, Uludağ Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Web.TV ofisinde ziyaret etti.

Web TV İcra Kurulu Başkanı Murat Yanıklar, Bursa'nın önemli simgelerinin bir arada bulunduğu Türkiye'de eşi bulunmayan çalışma ofislerini Yöneticimiz Sezer Sezgin ve antrenörümüz Hakan Cenkçiler'e tanıttı.

Yöneticimiz Sezer Sezgin, Yanıklar'a Bursaspor Futbol Okulu'na yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür plaketi ve isminin yazılı olduğu 16 numaralı Bursaspor forması takdim etti.

2005-2007 yılları arasında kulübümüzde yöneticilik yapan Murat Yanıklar ise ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bursaspor Futbol Okulu'na desteklerinin devam edeceğini belirtti.

 Bursaspor.org.tr

    • ali aslanel  
    19 Haziran 2014 | 16:36
    futbol okulu Sezer Sezgin'le coşacaktır. Başarılar diliyorum arkadaşım..
    • wender_16  
    18 Haziran 2014 | 01:05
    Sezer sezgin gelecek vaad eden genç yöneticilerimizden.merinosta başlayan yöneticilik maratonu BursasporUMUZ da devam edecek bu kulübe daha fazla katkı sağlayacağını temenni ediyorum..allah yardımcınız olsun..

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR