KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Yeni başarılar yaşatmak için hazırız"

12 Eylül 2012 | 09:28

2 yorum

5910 okunma

Bursaspor kaptanı, 'Caimazın desteğine çok ihtiyacımız var. Hep birlikte bu şampiyonluğu elde ettik. Yine böyle hareket edersek yine aynısını yapabiliriz' dedi.

Bursaspor kaptanı Ömer Erdoğan, yeni transferlerle birlikte takımı zirveye çıkaracaklarını söyledi. Olay Spor’un sorularını yanıtlayan Ömer, artık yeni bir sayfa açmanın vakti geldiğini ifade ederek şunları söyledi: “Taraftarlarımızdan daha büyük üzüntü ve şok yaşadık. Üzerimizden atmamız da uzun sürdü. Artık geri dönmek istemiyoruz. Galatasaray maçında takım sahada yorgun olmasına rağmen inanılmaz güzel performans sergiledi. 5 golün dördünü kendimiz attık. Şanssız bir maç sergiledik ama bu maç bize umut verdi. Bu ligde belki kağıt üzerinde Galatasaray gibi takım favori görünse de onların stadında yorgun halde başa baş mücadele ettik.”
 
’TAKIM GÜÇLENDİ’
 
Artık herşeyi geride bıraktık. Milli maç arasını da çok iyi değerlendirdik. Tuncay ve Bellucshi geldi. Tuncay ligi biliyor ve inanılmaz futbola aç. Belluschi de kaliteli bir transfer. Onlarla çok daha güçlü yeni bir seri yakalamak istiyoruz. Önümüzde önem verdiğimiz Karabükspor maçı var. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında boş tribünlere oynadık ve zevk almadık. Bizim gerçek taraftarlarımız bize bu zor dönemeçte sahip çıkacaklardır.
Birlik ve beraberlik halinde güzel günlere adım atacağız. Bunun başlangıcı Karabükspor maçı olacak.”
 
’DEVAMI GELECEKTİR’
 
Daha büyük başarılar yaşamak için ellerinden geleni yapacakların ifade eden Ömer, “Ligde şu anda Galatasaray favori olarak görünüyor. Türk Telekom Arena’da bu kadar iyi futbol oynuyorsak biz de o hedefte yer alacağız demektir. Daha uzun haftalar var. Son yıllarda yaşattığımız başarıların devamını yaşatacağız. Sürekli yarış içinde olacağız. Gönül mutlu sona ulaşmak ister. Taraftarlarımıza ve herkese çok ihtiyacımız var. Hep birlikte bu şampiyonluğu elde ettik. Yine böyle hareket edersek yine başarıya imza atarız. Tüm kent gerçekten bu başarıda katkı sağlaması gerekiyor. Biz de sahada elimizden geldiği kadar iyi mücadele edip mutlu sona ulaşmak istiyoruz” dedi.

 Olay Gazetesi

    • inadına  
    13 Eylül 2012 | 00:21
    siz yeterki ruhunuzla oynayın puan kaybedince siz üzülün biz sizi bağrımıza basalım sizi biz teselli edelim ama tam tersi olup Siz ruhsuz futbol isteksiz futbol sergileyip sonrada taraftarın gazını almak için açıklama yaparsanız tuncay değil devre arası messiyide getirsek biz şampiyon olamayız çünkü bizim şampiyon olmamız için şehrin kenetlenmesi lazım bu şehirde 3puanla güzel oyunla yıldız transferle kenetlenmez canını dişine takarak oynayan futbolcular sayesinde Bursaspora gerçekten değer veren futbolcular sayesinde kenetlenir.
    • MEHMET  
    12 Eylül 2012 | 09:37
    Kaptanım stad boşken aradığınız desteği bulamazsınız bu taraftarın harekete geçmesi lazım elini cebine atıp bileti alması yönetimin de kombine fiyatlarını senye ona göre ayarlasın

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR