KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Yeni yönetimden beklentileriniz

08 Haziran 2013 | 17:19

95 yorum

29595 okunma

Yeni başkan ve yönetim kurulundan beklentilerimizi, dileklerimizi ve isteklerimizi yazıyoruz. Sizlerden de yazmanızı bekliyoruz.

Şampiyon Başkanımız İbrahim Yazıcı'nın ani vefatının ardından girdiğimiz ani kongre sürecinde çoğu şeyi konuşma ve tartışma imkânımız olmadı.

Birer Bursasporlu olarak, hepimizin kafasında Bursaspor'u zafere ulaştıracak farklı projeler, hamleler, yollar ve yönetim şekilleri var. Bunları ortak bir noktada toplamak ve ortak aklı oluşturmak istiyoruz. 17 Haziran'da gerçekleşecek kongrede göreve gelecek yeni başkan ve yönetim kurulundan beklentilerimizi, dileklerimizi ve isteklerimizi yazıyoruz. Sizlerden de yazmanızı bekliyoruz.

Kongrenin ardından, buraya yazılanlar bir rapor haline getirilerek yeni gelen yönetim kuruluna sunulacaktır.

TEKSAS.ORG

 Teksas.org

    • Tr09i0d62v  
    09 Ağustos 2013 | 15:19
    Nod 32 Key Serial Nod32 Gfcncel Key Serial,23 24 Haziran nod32 esed serial şifreleri gfcncel kelyer indir yfckle Tv Videoları I Tv izle I Canlı İzle I Canlı Yayin İzle -videosu.com/nod-32-
    • BURSASPORLU EROL  
    20 Haziran 2013 | 01:07
    kimsenin güdümüne girmeyen siyasetin oyuncağı olmayan bir yönetim istiyoruz ... galiba hayal
    • HAKAN AÇIKEL  
    19 Haziran 2013 | 21:43
    KESİNLİKLE PTT.1 LİG DE TAKIMIMIZ OLMALI,,
    • junior  
    19 Haziran 2013 | 17:27
    @abc, tam girdim, yorumuma, hepsinin tersi çıkıyor diye, abc yazmış zaten :) yanına gülücük koydum ama sonumuz hüzün gibi birader
    • abc  
    19 Haziran 2013 | 16:33
    junior sen ne yazdıysan bütün hepsinin tersi çıkıyor kardeş kahinmisin la sen :)
    • junior  
    18 Haziran 2013 | 14:48
    Açık söylemek gerekirse ben ilhan uslunun olmasını istiyordum, ancak hayırlısı böyleymiş. Ben Erkan Bey ve Yönetiminden;
    1- En az iki pilot takım
    2- Mevcut teknik kadro ile devam edilmesi ve güçlendirilmesi
    3- Kadrodaki gereksiz futbolcular ile yolların ayrılması ve yükümüzün azaltılması
    4- Timsah Arena statının gelirleri hakkında kimseye karşı taviz verilmemesi
    5- Mevcut kombine satışlarının geliştirilmesi ve tekrardan düzenlenmesi
    6- Kongre üyeliği yolunun açılması
    7- Gerekli bölgelere kaliteli (yıldız değil) ve faydalı futbolcu transferi
    8- Profesyonel yönetim kurulu planlanması ve gereksiz kişilerin pozisyonlarının iptal edilmesi
    9- Süha Sidal'la menajerliğe devam edilmesi ve yetkilerinin arttırılması
    10- Futbola siyasetin asla karıştırılmaması
    11- İSTANBUL'A KARŞI DİK DURUŞA DEVAM EDİLMESİ

    Şimdilik bunları sağlayın yeter Erkan Bey
    • muzzy  
    17 Haziran 2013 | 12:36
    hikmet karaman kalmalı..acil transfer yapılmalı
    • Neco Reis  
    15 Haziran 2013 | 18:20
    Bizim için önemli olan adayların parası değil Bursasporluluğu
    • Green Army  
    15 Haziran 2013 | 14:40
    Kim gelir kesin bir sonuca varamadım. Ama Hikmet Karaman Mutlaka Kalmalıdır !
    Yönettiği Maçlarda aldığı puan sayısı,Şampiyon olduğumuz sene aldığımız ortalamanın aynısıdır ! Hikmet Hoca'mız kalmalı,gelen Başkan'ın Hikmet Hoca'mızla yolları ayırmaması gerekmektedir diye düşünüyorum ben.
    • mustafa kemal  
    15 Haziran 2013 | 13:45
    Hikmet Karaman mutlaka kalmalıdır,gördük ki kurumsallık "0",eğer kurumsallık olsaydı ne hocayı nede transferi konuşuyor olmazdık. Herşey tıkır tıkır yürürdü.
    50. yıla yakışır,bundan sonraki sezonlarda da kullanılacak sabit bir Bursaspor forması şart, forma bayrak gibidir forma satacagız diye her sene forma değiştirilmesine karşıyım,1 tane kalıcı forma istiyorum, alternatif formalar degişebilir. "Bursaspor Bursasporlularındır" dan yola çıkarak kulüp çalışanlarında temizlik yapılmalıdır. Kulübün borçu/alacagı aylık olarak duyurulmalıdır.
    Taraftarların/kongre üyelerinin oyuncuları ve teknik heyeti oylayacagı bir sistem kurulmalı,burada öne çıkanlar ödüllendirilmeli,begenilmeyenlere yaptırımlar uygulanmalıdır. Böylece Vederson gibi adamları taraftar takımın dışına itebilir,kadro dışı bırakabilir.
    Transferde kesenin agzını açmakta olmazsa olmazım tabi ki :)
    Allah işinizi rast getirsin.
    • Selim Akarsu  
    15 Haziran 2013 | 13:29
    Muzaffer Önadım dürüst ve açık sözlü duruşu ile, Bursasporu şeffaf bir şekilde, şaibesiz yönetim şekline getirebilecek tek aday.
    • FethiyeBRSdernğ.  
    13 Haziran 2013 | 17:16
    ***Transfer***Kaleci adayım kesinlikle Kar#269;emarskas, Stoper Aykut Demir veya Yalçın Ayhan.. Sol bek Tanju Kayhan veya Tosic, Ortasaha Özer Hurmacı veya Sezer Öztürk.. Forvet ve Sağ Kanat için Filip Holosko ve Cenk Tosun mutlaka alınmalı..!
    • AkpınarBRSdernğ.  
    13 Haziran 2013 | 11:34
    ***Kaleci için Sinan Bolat bonservisiyle alınmalı. Beşiktaş'dan Muhammet Demirci kiralanmalı (batalla ile pişer). Sol bek Gs'dan Çağlar Birinci bonservisiyle alınmalı. Stoper Antalya'dan Deniz Barış alınmalı. Kanat için Gençlerbirliğinden Hurşut Meriç alınmalı. Forvet içinde Gaziantepden Cenk Tosun veya Fenerbahçe'den Semih Şentürk mutlaka alınmalı.
    Yönetim için ise ilhan uslu, mesut mestan, hayri yazıcı bizi ileriye taşıyacak potansiyele sahip olmadıklarını düşünüyoruz. Muzaffer Önadım veya Erkan Körüstan isimlerinden biri başkan olursa kulübümüz adına çok daha faydalı olacaklardır..
    • ozan çakar  
    13 Haziran 2013 | 10:07
    -3
    galibiyetten klüpteki çaycının bile prim almasını istemiyorum ! yapılan herşeyin hesabı verilmeli
    • Hüseyin Atan  
    12 Haziran 2013 | 23:23
    siptar kardeşim Allah aşkına Çağlar Birinciyi e son hanngi maçta izledin, Gökhan Zan diyeydin bari, bunun gibileri getirmek OzanTufana Küfür etmekle aynı.. yazık değiştirin kafanızı , sağın solun çöpleriyle avutmayın kendinizi, alamıyorsak alt yapıdan çıkaralım şans verelim.
    • Hüseyin Atan  
    12 Haziran 2013 | 23:17
    Fenerle veya başkasıyla hiçbir bağı olmasın yeter.. Sn Yazıcı yı sevdik abisini değil.. Aslolan Bursaspor, verdiği örneğe bak Cavit Cağlar, Levent Kızıl kupa getirmişlermiş. Biri papillonda Sercanı Volkanı başkan olmadığı halde pazarlar , diğeri Serdar Kurtuluşu 1M euroya haraç mezat yollar, bunlar kupa getirmesin kardeşim, gitsinler çok sevdikleri Fenerbahçelerinde ve bizden uzak olsunlar.. İbrahim Başkan Allahım Nur içinde yatırsın seni inşallah.
    • İbodal  
    12 Haziran 2013 | 14:33
    Bugüne dek yapılan yanlışların ne denli sorunlar doğurduğunun farkına varabilmiştir umarım tüm adaylar. Bunlardan bazıları transfer hataları, yönetimin yanlış bilet politikaları, taraftarın sesine kulak vermeme ya da taraftar adı altında kimsenin bilmediği ya da yanında göremediği insanların sözlerine kulak verme gibi.

    Bugüne dek yapılan açıklamalara yollanan kısa mesajlara bakıyorum da; tarihimizde ilk defa 5 adayla seçime gidiyorsun, bir adaylara ve listelerine bakıyorsun bir de gönderdikleri smslere...

    İlk seçimde bitmesi gereken bu iş 10 gün sarktı ve transferleri son gün bitirebilen bir kulüp için geç alınan kongre kararının yanına 10 gün daha kaybedilen gün ilave edilmiş oldu. Adaylar kusura bakmasın ama kendi çıkarları için seçim sürecinde Bursaspor'a ilk darbeyi vurmuş oldular.

    Öyle ya da böyle Pazartesi akşamı bu seçimden bir galip çıkacak. Açıklayacakları projeler seçimden sonra belki de gündeme bile gelmeyecek. Bugüne kadar bunları çok gördük ve alıştık açıkçası...

    Gelecek olan adaylardan beklentilerim;

    * Yazılan isimlerin büyüklüğünden ziyade iş yapmasıdır önemli olan. Umarım isimler oraya seçim için değil, Bursaspor'a hizmet için yazılmıştır.
    * Türk futbolunu kasıp kavuran şike sürecinde ve yeni TFF seçimlerinde sergilenen tepkinin artarak devam edeceği bir yönetim anlayışı.
    * Her ne pahasına olursa olsun bu davranıştan vazgeçmeyecek ve umudunu kaybetmeyecek bir yönetim kurulu.
    * Transfer konusunda erkenden çalışmalarını tamamlayan yönetim ve teknik kadro anlayışı.
    * Her daim övündüğümüz altyapının meyvelerini toplayacağımız bir pilot takım uygulaması.
    * Yapılan çalışmaların ve projelerin belirli zamanlarda kamuoyu ile paylaşılması.
    * Belirlenen dönemlerde konuk isimlerin değişmesi şartıyla taraftar toplantıları.
    * Store hakkında daha geniş kapsamlı ve taraftarların gündelik ihtiyaçlarını karşılayacak ürünlerin geliştirilmesi ve fiyat politikalarının değiştirilmesi.
    * Geniş kapsamlı Bursaspor Taraftar Kart'ın acilen hayata geçirilmesi.
    * Genel kurul üyelerinin, BursasporCell kullanıcılarının, Bursaspor kredi kartına sahip olanların ve uzun zamandır çıkmasını beklediğimiz Bursaspor Taraftar Kartın kullanıcılarına ayrıcalıklar sağlaması.
    * Genel Kurul Üyelik alımının belirli bir katılımcıya kadar alınmasına devam edilmesi ve bu üyeliklerin kabul ediliş sürecinde geniş kapsamlı bir araştırma yapılması bir kaç çift renge gönül vermiş olanların üye olarak alınmaması ve üye olanların ise üyelikten atılması.
    * Stadyum gelirleri konusunda gelirlerin tamamının, tamamı olmuyorsa yahut yüksek bir kısmının kulübe kazandırılması.
    * Geçmiş başkan, yönetici, futbolcu vb. kulübümüze hizmet etmiş isimlerin onore edilmesi.
    * Bursaspor'u tanıtmak için daha çok çalışmalar yapılması ve köylerden başlayarak komşu şehirlere ulaşılması.

    Tüm adaylardan Bursaspor'u adım olarak değil, görev olarak görmesi ve bizler gibi Bursaspor'u gece gündüz düşünüp bu takıma hizmet etmesini bekliyorum.
    • aliorhan87  
    12 Haziran 2013 | 14:26
    Yabancı oyunculardan Basser -Batalla -Belluchı -Sestak - haricindekilerin hepsi satılmalı. Yerlilere gelince Tuncay -Hakan -Musa -ibrahim kaş -Yavuz özkan -bu topçular acil satılıp gelen para ile kaliteli topçular alınmalıdır
    • aliorhan87  
    12 Haziran 2013 | 14:14
    Benim isteğim Bursaspor a üyeleri gerçekten Bursaspor lu olmalıdır. Başkanlığa adayı ve yönetimdeki isimlerden reklam parası alınmalıdır. Tüzük bu şekilde değiştirilmelidir. Seçilecek başkanın altepe ile ortak hareket etmelidir. Başkanın ilk işi iki tane pilot takım kurup en az birtanesi tt irinci ligde oynamalı kadroya giremeyen futbolcular orada degerlendirilmeli. Kulüpte kalıcı gelirler kazandırması lazım. Bursasporun beşinci büyük takım olduğunu herkese ispat etmeli biz futbolcunun peşinden değil onlar bizim beşimizdrn koşmalı. futbolcu takip ekibi kurulmalı alınacak topçular önceden tespit edilmeli. Taraftatlar statda çekilmeli.
    • İnvisibLe  
    12 Haziran 2013 | 14:13
    Bursaspor'a yakışacak , Bursaspor'u hiç bi şekilde küçümsetmeyecek Dik durmaya devam edecek, Şuanki Bursasporun konumu belli Üst sıraları zorlayan bir takımız, Kim gelirse gelsin bunu bilerek gelsin. Yoksa geldiği gibi gider.

    Saygılar.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR