KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Yeşil Bursa tur atladı

VİDEO

11 Eylül 2013 | 17:35

3 yorum

8056 okunma

Pilot takımımız Yeşil Bursa, Ziraat Türkiye Kupası 1. turunda Armutlu Belediyespor'u tek golle geçmesini bildi.

Karşılaşmayı Yeşil Bursa Başkanı İlyas Acar ve Yönetim Kurulu üyemiz Yüksel Çolak da takip etti.

Ziraat Türkiye Kupası 1. turunda pilot takımımız Yeşil Bursa, Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Armutlu Belediyespor ile karşılaştı. Yalova Armutlu İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmaya 20 kadar taraftarımızın da desteğini arkasına alarak başlayan takımımız, 8. dakikada Mert - Bilal Şeflek işbirliğiyle gole çok yaklaşırken, 18'de Bilal'in kafası direği sıyırdı. 21'de ise Mert'in sol kanattan getirdiği topta Barış Sinan Üstün topu kaleciye nişanladı. 23. Dakikada Armutlu'da Volkan'ın serbest vuruşunu kaleci Sercan Şen yumruklarken, beklenen gol 41. dakikada geldi. Rakip ceza sahası içerisinde yaşanan karambolda topu önünde bulan Bilal Şeflek, kaleci Mehmet'ten de kurtardığı meşin yuvarlağı boş kaleye yolladı ve ilk yarı 1-0 üstünlüğümüzle sona erdi.

İkinci yarıya daha etkili başlayan taraf olan ev sahibi Armutlu Belediye, kalemizde eşitlik golünü arasa da Sercan Şen'i geçemedi. 60. dakikada Fatih'in pasında topla buluşan Bilal Şeflek'in şutu auta çıkarken, 75'de bu kez Fatih meşin yuvarlağı kaleci Mehmet'e nişanladı. 78'de ceza sahamız içerisinde yaşanan bir pozisyonda Armutlu penaltı itirazlarında bulunsa da hakem devam kararı verdi. Uzatma dakikalarında Mert net bir gol pozisyonundan yararlanamazken, bir golümüz de ofsayt gerekçesiyle sayılmadı. Karşılaşmadan 1-0 galip ayrılan Yeşil Bursa, 2. tura yükselen taraf oldu.

STAT: Yalova Armutlu İlçe

HAKEM: Seser Tuna, Zekeriya Bakıntaş, Gökmen Canlıdinç, Onur Yoldaş

ARMUTLU BLD.: Mehmet, Salih, Ferhat, Emre, Gökhan, Eşref, Erman, Gökhan Güngör, Tuncay (Dk.66 Burak), Volkan Samet

YEŞİL BURSA: Sercan, Mesut Özgür, Erhan Şimşek, Semih, Mesut Gün, Metehan, Hüseyin (Dk.86 Cengizhan), Bilal Şeflek (Dk.90 Burak), Barış Sinan (Dk.79 Caner), Fatih, Mert Ilıman

SARI KARTLAR: Samet, (Armutlu Bld) Mesut Özgür (Yeşil Bursa)

GOL: Dk. 41. Bilal Şeflek (Yeşil Bursa)

 Bursaspor.org.tr

    • Vedat Akcakoca  
    11 Eylül 2013 | 23:30
    Ziraat kupasi önemli degil Pilot takim icin. Ligte yenilmemek, Yenmek. Buda ancak Körüstanin Pilot takima A2 nin kalecisi dahil önemli futbolcularini vermesiyle olacak bir sey. Kaleciden bu saatten sonra hayir gelmez babasini kovmusuz.
    • maksim-romeşenko  
    11 Eylül 2013 | 21:24
    helal sana yeşil Bursam
    • caner teksas  
    11 Eylül 2013 | 17:39
    -3
    helal yanliz kaleciyi izledim ayni frey :D

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR