KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Yeşil Sevda forma ile sahadayız

05 Şubat 2015 | 11:31

1 yorum

5262 okunma

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 6.haftasında bugün saat:18:00'da başlayacak olan Bursaspor – C.Karagümrük maçının eşgüdüm toplantısı Bursa Atatürk Stadyumu toplantı salonunda yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri Ramazan Gülendam ve Murat Kutaniş başkanlığında gerçekleşen toplantıda, kulübümüzü temsilen İdari Menajerimiz Adil Cenkçiler yer aldı.

Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda takımımızın müsabakaya "Yeşil Sevda" forma, yeşil şortuyla, kalecimizin ise sarı formasıyla çıkması kararlaştırıldı. Konuk ekip ise beyaz forması ve şortuyla sahada olacak.

Maç saatinde Bursa'da havanın açık ve sıcaklığın 11C olması bekleniyor.

Bursa Atatürk Stadyumu'nun kapıları saat:16:00'dan itibaren seyirci girişine açılacak.

İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Alper Ulusoy'un yöneteceği karşılaşmayı A Spor kanalından ve www.bursaspor.org.tr (yazılı) canlı olarak takip edebilirsiniz.

 Bursaspor.org.tr

    • turgay  
    05 Şubat 2015 | 12:15
    Arkadaslar ntv program yapan mehmet demirkol senol gunesin buyuk takimda olmasi gerekiyor gibi yorumlar yaparak Bursasporu kucuk bir takim olarak gormesi kabul edilebilir bir durum degildir. Twett atarak bu durumu kendisine iletmeliyiz kufursuz bir sekilde ben 10 tane tweet gonderdim. konuyla alakali @mehmetdemirkolp adli twit adresinden sikayetinizi belirtebilirsiniz.

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR