KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Yeşil Sevda formamızla sahadayız

05 Mart 2016 | 11:10

2 yorum

5515 okunma

Spor Toto Süper Lig 24.haftasında bugün evimizde oynayacağımız Ç.Rizespor maçımızın eşgüdüm toplantısı Timsah Arena'da yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu temsilcileri Süleyman Arkan, Hakan Atasoy ve Durmuş Cansever başkanlığında gerçekleşen toplantıya kulübümüz temsilen Genel Müdürümüz Erhan Başoğlu katıldı.

Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda takımımızın müsabakaya "Yeşil Sevda" forma, yeşil şortuyla çıkması kararlaştırıldı. Misafir ekip Ç.Rizespor takımı ise beyaz forması ve beyaz şortuyla sahada olacak.

PFDK'nin Spor Toto Süper Lig'in 20.haftasında oynanan Başakşehir müsabakası ile ilgili verilmiş olan Doğu Tribünü ve Güney Kale Arkası Tribünü bloke cezası nedeniyle Başakşehir müsabakasını tribünden takip etmiş olan Doğu ve Güney Kale Arkası Tribünü kombine sahibi taraftarlarımız müsabakayı stadyumdan takip edemeyecek olup; Kombine haklarını bloke cezası olmayan kişilere transfer edebileceklerdir..

Maç saatinde Bursa'da havanın kapalı ve sıcaklığın 12 C olması bekleniyor.

Tolga Özkalfa'nın yöneteceği karşılaşma, saat 16.00'da başlayacak. Mücadele LİGTV ve www.bursaspor.org.tr (yazılı) canlı olarak yayınlanacak.

 Bursaspor.org.tr

    • Yeşil79  
    05 Mart 2016 | 13:55
    Parçala timsah
    • mcrsuleyman  
    05 Mart 2016 | 13:50
    alırız be

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR