KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Yoğun maç programı

29 Aralık 2012 | 10:33

5 yorum

6425 okunma

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefleyen takımımız, 13 Ocak tarihinden itibaren 3 günde bir maç yapacak.

Spor Toto Süper Lig'in devre arasında 9 günlük izne çıkan Bursaspor 2 Ocak'ta top başı yapacak. Ardından yoğun bir maç programına başlayacak olan yeşil-beyazlılar, ilk olarak Ziraat Türkiye Kupası'da 2. hafta maçında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. 13 Ocak Pazar günü oynanacak maçtan 3 gün sonra ise yine Ziraat Türkiye Kupası grup maçında 16 Ocak Çarşamba günü Fenerbahçe'yi Bursa'da ağırlayacak.

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki bu sıkışık programın ardından lig maçları başlayacak. Bursaspor, 18. hafta maçında ise kupadaki Fenerbahçe maçından 3 gün sonra 19 Ocak'ta bu kez Kayserispor'u konuk edecek. Sezon başında rakibini 1-0 yenerek lige galibiyetle başlayan yeşil-beyazlı takım, ligin ikinci devresine de galibiyetle başlamanın planlarını yapıyor.

Sıkışık maç programı Ziraat Türkiye Kupası'nın grup karşılaşmalarıyla devam edecek. Kupada 4. ve 5. hafta maçları ise yine üç gün arayla 22-23-24 Ocak ve 29-30-31 Ocak tarihlerinde oynanacak. Bursapor, 12 Ocak tarihinden itibaren Ocak sonuna kadar 3 günde bir maç yapmış olacak.

 

    • ahmet  
    30 Aralık 2012 | 04:19
    bana kimse yönetim.transfer bilmem ne demesin 20 yıldır maçlara giderim ertuğrul sağlam dönemi gibi bir dönem olmadi her şeyi ile sürünen bi takimdik kimse kimseyi kaldırmasın bu klübün en iyi dönemidir ben takımından memnunum stadlta yerimi 20 yıldır olduğu gibi alacağım siz de burda kendi takımınıza saklayın durun maçlara gitmeyin storeden bisi almayın yöneticiye futbolcuya atıp tutun sonra ben taraftakim diye bu sitelerde gezin yok ya...
    • kaos  
    29 Aralık 2012 | 17:24
    emin 16 kardeşim süper söylemişsin bundan 5-6 sene önce teknik direktörlerin gelip gittiği anadoludaki gibi al gülüm ver gülüm olayları hedefi ilk 10 olan takımlardan değiliz. son 3 senedir avrupadayız. şampiyonluk,şampiyonlar ligi bunları kim hayal ederdi ?? yahu bu şehire manchester geldi adamlar tribünleri izledi gitti bunu kim yapardı başka kim olur derdi bunlara ?? ama iş desteğe gelince elini taşın altına sokan yok. arma sevdası bu değil! benim kastım para da değil tribünden gelecek parayla zengin olmaz. amaç orda destek olmak bir olmak ama üzülerek görüyorum ki evinde sıcacık kurulup maçı izlemek varken kimse gelmiyo bile stada
    • Emin 16  
    29 Aralık 2012 | 13:29
    Yönetim, transfer politikası haricinde hep akıllı yatırımlar yapıyor. Taraftar ise futbolda en önemli şeyin hatta her şeyin transfer olduğunu sanıyor ayıp. Bu takımın alt yapısı bi senede bu mükemmel hale gelmedi. eskiden BursasporTV yi hayal edemezdik simdi cebimde taşıyorum. Bursastore ürünlerini çakma sanıp giymezdik simdi uzerimden düsmüyo, yeni stad 2013te hazır. Kötü dediğimiz takım sadece ligde sadece 3 maç kaybetti, sıralamadaki yerimizi beğenmeyenler; zamanında düşüp düşmeyeceğimiz tartışılıyordu. Tüm anadolu kulüpleri bizi kıskanıyor, TS de buna dahil, bizimkiler hala nereden nerelere geldiğimizin farkında değil. Biraz nankörlüğü bırakında takıma destek olun. Ligi ilk 4ün içinde bitiririz ve kupadada yine finale cıkarız herkes bunun farkında ama işine gelmiyor. Bursaspor artık eski anadolutakımı Bursa değil, 5. büyük bunun farkına varın.
    • Zaferli  
    29 Aralık 2012 | 11:43
    -5
    Transfer olmadıkça millet maça gelmicek istediğiniz kadar çağırın ama bizim taraftarımız artık eskisinden değişmeye başladı kötügün taraftarı olmaktan çıkıyoruz trasnfer yapın yıldız alın yoksa stadı boş görmeye devam edeceğiz.
    • kaos  
    29 Aralık 2012 | 10:55
    Fener maçında görürüz bak stad nasıl full çekiyo :d kimse kimseyi kandırmasın taraftar maç seçiyo yok bilet parası yok yönetim falan hikaye. lafa gelince şunu alın bunu alın demeyi bilenler çok nasıl alıncak bilet parası gelmiyo. fb gs 30 bin kişiye oyunuyo. kombineden formadan parayı vuruyo burda atıp tutanlarda hala okan yılmaz formasıyla maça geliyo. biraz taraftarında kendine gelmesi lazım

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR