KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

Yusuf, Sow ve Bostock taraftarımızla buluştu

08 Şubat 2018 | 20:30

4 yorum

6928 okunma

Futbolcularımız Yusuf,Sow ve Bostock, Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda bulunan Bursastore'de düzenlen imza gününe katıldı.

Taraftarlarımızın yoğun ilgi gösterdiği imza gününde futbolcularımız basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.

Yusuf Erdoğan;

Teleset Mobilya Akhisarspor maçı, Beşiktaş maçının ardından bizim için çok kritik bir müsabaka. Üst sıralara tırmanmamız için güzel bir hedef. Bizim aşağı yukarı lig sıralamasında üst sıralara yükselmemiz için çok kritik bir maç. Onun için bu maçın ciddiyetinin farkındayız. Çok iyi hazırlandık, 2-3 haftadır performansımızı üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz, sahada da zaten öyle gözüküyor. Güzel bir maç, inşallah Akhisar deplasmanından 3 puan ile dönersek belki Avrupa kupaları yolu da açılabilir. Bu maçın önemini biliyoruz, inşallah Bursa'ya güzel bir skorla döneceğiz.

Herkes formasına aç, öncelikle bu da takıma yansıyor. Rekabet oldukça da takımın performansı artıyor, hepimiz çok üst seviye futbolcularız zaten Bursaspor'da oynamak için böyle olmak gerekiyor, bizim performansımız yükseldikçe takımın puan tablosundaki yeri de artıyor. İnşallah böyle devam ederiz.

Hedefim her zaman A Milli Takım. Bir Türk insanı olarak onur ve gurur duyuyorum her zaman ay yıldızlı formayı giymekten. Benim için ayrı bir yeri de ben asker çocuğu olduğum için her zaman duyguları daha çok hisseden bir insanım. İnşallah hocamız bize şans verir, oralara layık görürse hedefimiz her zaman milli takıma gitmektir. İnşallah daha iyi bir performans gösterip oralara layık olmak istiyoruz.

Moussa Sow;

Kolay bir maç olmayacak, uzun süredir kazanamayan bir takım olacak karşımızda, bizim için de durum böyle. Beşiktaş'a karşı da gösterdiğimiz performansın aynısını göstermeye çalışacağız. Hala yüzde 100 hazır değilim, Akhisarspor maçında oynayıp oynamayacağımı göreceğiz.

John Bostock;

Burada olmaktan çok mutluyum. İyi bir başlangıç yaptığımı düşünüyorum, direkt olarak ateşin içerisine geldim ilk maçtan. İyi bir deneyimdi, umarım onların bu güzel karşılamasına iyi bir cevap verebilirim sahada.

 Bursaspor.org.tr

    • rıdvan kopuk  
    10 Şubat 2018 | 18:16
    -3
    beyler ali ay çok sinirli.bjk maçında küfür edenler madde atanlar görecek diyor. uyuyan devi uyandırdınız sonunda
    • BayBursaspor  
    10 Şubat 2018 | 12:21
    %100 hazır değilsen maaşının %100ünü alma istersen musa ?
    • vertblan  
    10 Şubat 2018 | 03:23
    bu islerde bi katakullu donuyor yillardir ceremesini biz cekiyoruz
    bu adamin alinmasi gereksiz niye alindi acaba ?
    • texasss1963  
    09 Şubat 2018 | 21:47
    musa sowun yaptığı açıklamaya bak adam belki oynarım belki de iyi oynayamam diyor hazır değilmiş daha ne zaman hazır olcan sezon sonumu musa bey bu kulüp tatil yeri falan değil kardeşim oynamıcaksan neden geldin ne işin var bu camiada burası basit bir anadolu camiasen değil sow efendi ya seve seve yada anladın sen yineden sana güveniyoruz başarılar diliyoruz başka çaremiz de yok

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR