KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Zaferi Bursa'ya armağan ediyoruz"

15 Mayıs 2016 | 19:01

11 yorum

10874 okunma

Baş Antrenörümüz Şemsettin Baş maçın ardından yaptığı açıklamada lige çıkmayı Bursa’ya armağan ettiklerini söyledi

Voleybol ve U21 takımından sonra basketbolda da gelmiş olmasından dolayı çok mutluyuz. Bize bu ekibe kurdukları için teşekkür ediyorum. Çok daha güzel günler bizi bekliyor.
Bu çocuklar çok büyük emek sarf ederek Türkiye Basketbol Ligi'ne yükseldi. Bu başarıyı Bursa kentine armağan ediyoruz.

 Bursaspor.org.tr

    • Tek9  
    20 Mayıs 2016 | 13:55
    Beyler meclistemiyiz ne bu particiler gibi hep eleştiri hep elestiri ulan takim şampiyon olmus daha ne istiyorsunuz abi ? Az bırakın elestirmeyide destek olun köstek olan zaten cok var ...
    • husopa  
    19 Mayıs 2016 | 21:56
    pelikan ve pelikan gibi küfür edildiği için ceza verildiğini düşünen arkadaşlara uyarımdır. Açınız ve TFF disiplin talimatı 53. Maddesi olan "Çirkin ve Kötü Tezahürat" başlığındaki fıkraları okuyunuz.

    TFF Disiplin Talimatı'nın "Çirkin ve Kötü Tezahürat" maddesine yeni bir fıkra eklendi
    7. Fıkra: Özeti ise teröriste terörist demek suç. Ve hiç de öyle kişilerle kulüpleri ayırmıyorlar açık açık yazmışlar sorumlu kulübe kesilecek cezaları.


    (7) Etnik veya bölgesel ayrımcılık içeren ya da herhangi bir takımın mensuplarını veya
    taraftarlarını suç failleri veya suç örgütleriyle özdeşleştirecek şekilde toplu olarak tezahürat
    yapılması yasaktır. Anılan yasağın ihlali halinde sorumlu kulübe ilk ihlalde; Süper Lig için
    130.000.-TL’den 260.000.-TL’ye kadar, 1. Lig için 45.000.-TL’den 90.000.-TL’ye kadar, 2.
    Lig için 20.000.-TL’den 40.000.-TL’ye kadar, 3. Lig için 10.000.-TL’den 20.000.-TL’ye
    kadar para cezası, saha kapama cezası veya seyircisiz oynama cezası eylemin ağırlığına göre
    birlikte veya ayrı ayrı verilebilir.

    Aynı şekilde sadece küfür ettiğiniz için ceza almıyorsunuz bunu unutmayın. Sadece küfüre ceza verilmiyor.

    *Hatırlatırım sadece kayserili eşekler denildiği için ceza kesilmişti.
    *Hatırlatırım seyircisiz oynatılan maçta tff nin keyfi kararıyla bayanlar ve çocuklar alındı. Yani biz istemedik. Ama cezalı yani resmi olarak seyircisiz olarak geçen maçta çirkin ve kötü tezahürattan ceza kesilmişti.

    Olay küfür falan değil sayın renkdaşım. Federasyon keyfe keder ceza kesip haraç alıyor kulüplerden. Olay bu.

    Örneğin trabzonspor maçında sahaya taraftar daldı hakemi dövdü Trabzonspor kulübüne 4 maç ceza verildi. Passolig kişilerle kurumları ayırıyor muymuş şimdi? Ayırmıyor. O zaman cezalar da her zaman küfürden olmuyor.
    Unutuyorsunuz ama Federasyonun başınca tüpçü-şikeciler-herşeye karışan siyasiler var. Sen ironi de yapsan yersin cezayı.
    • Pelikan  
    17 Mayıs 2016 | 09:52
    şenol güneş Bursaspor tarihinin en başarılı antrenörüdür....bitti ...bunu beşiktaşı şampiyon yaptığı için söylemiyorum....adam futbol oynatıyor....her şey kupa değil...para verip gidiyorsun maça ...seyir zevki önemli biz yenilsekte takımı hep alkışlıyorduk...artık galip gelince bile zevk almıyorum oyundan trabzon maçı hariç ...ama yorum yapan arkadaşlara katılıyorum...nette eleştirmekle olmaz ...siz ne verdiniz bu takıma kombine var mı ...yok ...tezahurat var mı eh işte ...küfür saha kapatma ...ben olsam komple kapatırım stadı etmeyeceksin arkadaş...şu cehaletten bir kurtulamadık gitti ...dalga geç ...çuf çuf de..eğlen eyvallah ..bir sınırımız yok ...puan tablosuna bakın işte o tablo Bursaspor taraftarının yeridir....çünkü taraftar bu takımı 1.de yaptı istedğinde ..o yıl her takım çağırılıp alkışlanıyordu hatırlayın ..
    • bursabursa  
    16 Mayıs 2016 | 10:09
    teşekkürle potanın timsahları.
    seneye sağlam bir kadro takviyesi ve bir basamak daha yukarıda bir hoca lazım,bunlar sağlanırsa voleybol takımımız gibi baskette de uçarız.
    bilvesile teşekkürler Emin İmen hoca,teşekkürler filenin timsahları
    • ridvan cimen  
    15 Mayıs 2016 | 23:36
    -2
    gürünlü

    yemiyenin malini yerler. ertugrul futboldan anlamiyor dedik yarim sezonu yedi ... hamza genclere sans vermeyecek takimi akhisardan ve cincondan copler ile dolduracaksa futbolu zaten bize uymaz diyoruz ... gene begenmiyor bizim futbol dahisi taraftar.
    • gürünlü  
    15 Mayıs 2016 | 21:54
    yok böyle birşey sen Bursaspordan şenol güneşi çal fenerbahçede volkan şener ozan tufan fernandao yu çal Bursasporun hakkını gaspet ondan sonra şampiyon ol yok böyle adalet resmen hakkımız yendi bunlar olmasaydı Bursaspor rahat şampiyon olurdu haksızlık bu
    • Telekom Mehmet  
    15 Mayıs 2016 | 20:13
    eSVGİLİ BursasporLULAR LÜTFEN HEP ELEŞTİRİYORUZ LAKİN ŞAMPİYON OLMUŞ BİR EKİP EN AZINDANM DESTEK VERELİM SAHİ KOMBİNE ALDINIZ MI SAYIN ELEŞTİREN Bursaspor LU KARDEŞİM SAYGILAR
    • sas  
    15 Mayıs 2016 | 20:11
    Üst ligte kesinlikle bu adam iş yapamaz , basketboldan anlayan arkadaşlarında benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum , umarım yönetimde anlıyodur ve yollar. Akşama bütün şehirde şampiyonluğu kutlayalım arkadaşlar çıkın sokaklara.
    • tufan bilgi  
    15 Mayıs 2016 | 19:28
    17
    şehri müdafaa herkes fsm ye besiktas a sampiyonluk yasak heleki biz şampiyon olmuşken
    • Basketsever  
    15 Mayıs 2016 | 19:10
    10
    Hocam birak laga lugayi 2 mac takimin basinda degildin takim galibiyet aldi,Kadir i oynatmiyordun adam seni lige cikarip gotunu kurtardi.Hadi yine iyisin kovulmaktan kurtuldun sans eseri.
    • earsyg  
    15 Mayıs 2016 | 19:08
    agalar bişey sorucam ormanspor ve istanbulun maç skoru 1 ve 2 yi etkiliyor mu ? orman yenerse şampiyon samsun diyolar ne alaka ben anlamadım biri cevap yazarsa sevinirim

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR