KULLANICI KAYDI

Onay kodu cep telefonunuza yollanacaktır.

KULLANICI GİRİŞİ

Telefon numaranızı ve şifrenizi giriniz.

"Zor maç olacağını biliyoruz"

12 Aralık 2012 | 17:29

4 yorum

5697 okunma

Takımımızın, yetenekli sol kanat oyuncusu Ferhat Kiraz Özlüce Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı.

Son zamanlarda oldukça yoğun bir dönemden geçtiklerini belirten Ferhat Kiraz, "Son maçlarda güzel oyunumuzu skora yansıttık. Kupada da gruplara kalmak bizim adımıza önemliydi. Yarın Eskişehirspor ile oynayacağımız müsabaka için Eskişehir'e gidiyoruz. Ligin iyi takımlarından biriyle oynayacağız. Son 2 haftaya giriyoruz bizim adımıza çok önemli bir maç. Zor geçecek. Biz de Bursaspor olarak kalitemizi sahaya yansıtarak galibiyet almak istiyoruz" diye konuştu.

"Daha Çok Yolum Var"

Kendi performansını değerlendiren Ferhat, "Kendime olan inancım her zaman devam etti. Buraya geldikten sonra çok kısa sürelerde bazı şeyleri göstermeye çalıştım. Twente maçı bizim açımızdan psikolojik olarak derinden etkiledi. Ben de derinden yaşadım. Önemli bir alandan elendik. Bunun dezavantajı oldu. Daha sonraki haftalarda asıl Ferhat'ı sergileyemedim. Futbol tabi çok değişken bir oyun. Önemli olan pes etmemek. Bu bizim işimiz. Ben de işime olan saygımdan dolayı elimden geleni yapmaya çalıştım. Performans olarak artış gösterince forma şansı daha fazla geldi. Daha sonraki dönemde özgüvenim artınca daha iyi bir Ferhat izlettirdim. Henüz bir şeyi başarmadım. Daha çok yolum var. Şu an önemli olan bu performansı devam ettirmek" şeklinde konuştu.

"Üst Sıralara Çıkacağız"

Takımın inişli çıkışlı grafiğini değerlendiren Ferhat, "Bursaspor çok farklı bir konumda. Biz sezon başından beri bazı maçlar haricinde oyun anlamında istediklerimizi sahaya yansıttık. Kazanmamız gereken 2-3 maçı berabere bitirdik. Bu maçlardan galibiyetle ayrılmış olsaydık puan olarak farklı yerde olacaktık. Skoru da artık almaya başladık. Böyle devam edersek üst sıralara tırmanırız" dedi.

Amacım Takıma Daha Fazla Katkı Sağlamak

Takımımızdaki hedeflerini açıklayan Ferhat, "Düzenli oynamaya başlayalı kısa bir zaman oldu. Bu süre içinde kimse yıldız olamaz. Sadece Bursaspor'un parçası olarak görüyorum. Amacım takıma daha fazla katkı vermek. Daha fazla mücadele edip daha fazla koşmak. Sürekli olarak forma giymek istiyorum. Bursaspor'da önemli oyuncularla oynuyorum. Bu şansın bir daha elime gelip gelmeyeceğini kestiremiyorum. Bursaspor'da Batalla gibi, Ömer Erdoğan gibi, Belluschi gibi oyuncularla oynama fırsatını yakalayamayabilirim. Ben de daha çok çalışıp bu büyük kulüpte daha fazla görev yapmak istiyorum" diye konuştu.

 

    • Kestelliler  
    13 Aralık 2012 | 13:14
    Eskişehir maçı kader maçımız Eskişehiri yenersek o moralle gençlerede içerd ffark atarız ve o maçtada tribün dolar. Herşey artık sizin elinizde ! Zirveye oynamak mı Orta sıralarda oynamak mı ?
    • ünitimsah  
    13 Aralık 2012 | 12:40
    eskişehirliler bizim maçı çok büyük maç olarak görüyolar nasıl heycanlılar bizle oynucaklar diye forumlarına girdiğimizde bunu hemen anlıyoruz ama Bursasporun eskişehirle falan işi yoktur kaale almıyoruz eskişehiri falan hiçbir zaman rakibimiz olmadılar olamazlar,bi mersin bi belediye maçı neyse bu maçta o bizim için
    • deniz kurdu  
    12 Aralık 2012 | 20:06
    sen işini yap kardeşim gerisi gelir yolun açık olsun
    • bursabursa  
    12 Aralık 2012 | 19:19
    eses kara bela gibi esiyor evlat çok sıkı oynamanız lazım,Allah muvaffak etsin

GÜNDEM TWEET

FİKSTÜR