21 Ocak 2012 | 18:53
20946 okunma
Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Bursaspor ile Sivasspor arasında oynanan mücadeleye maçın hakemi Hüseyin Göçek damgasını vurdu.
Karşılaşamanın 85. dakikasında Batalla'nın penaltıdan attığı golle eşitliği yakalayan yeşil-beyazlı ekibin kalecisi Scott Carson, 87. dakikada degaj yaparken önüne gelen Kıvanç Karakaş'ı iterek yere düşürünce hakem Hüseyin Göçek tereddütsüz bir biçimde penaltı noktasını gösterdi. Kaleci Carson'ın itirazları sonuç vermezken; İngiliz file bekçisi sarı kart gördü.
Sivasspor, karşılaşmanın 88. dakikasında penaltı atışını Cihan Özkara ile gole çevirip karşılaşmada üstünlüğü yeniden ele geçirdi.
HÜSEYİN GÖÇEK, SAHADAN POLİS EŞLİĞİNDE ÇIKTI
Bu golden sonra Bursa Atatürk Stadı'nda gergin anlar yaşanırken; iki ekip futbolcuları arasında tartışma çıktı. Hakem Hüseyin Göçek ortamı sakinleştirmek için yoğun çaba sarf ederken; Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın saha kenarında büyük tepkisi vardı. Mücadele bitiminde hakemlerin yanına giderek verilen penaltı kararını eleştiren Sağlam, sinirli bir biçimde soyunma odasına gitti.
Bursaspor - Sivasspor karşılaşması sonrası verdiği kararlar nedeniyle yeşil beyazlı taraftarların tepkisini üzerine çeken hakem Hüseyin Göçek karşılaşma sonunda sahadan çevik kuvvet ekipleri eşliğinde çıktı.
ben,bir spor aşığı ve Bursasporlu olarak Bursaspor'un maçlara çıkmamayı,seyircinin stada gitmemesini arzuluyorum. Niye boşuna kürek çekelim? Biz salak değiliz. Anadolu klupleri ligden çekilsin,kendi ligini kursun istiyorum.
cevap verin ulan ! !
bu beceriksiz yönetimi protesto edenleri,teksas türübünlerinden susturuldu,yazıcının paralı taraftarlarını aramızdan temizleyelim,aval aval bakacağınıza ağızlarına çakın.
bizim zamanımızda Türkiyeye nam saldı teksas,şimdi çorbaçıların mekanı olmuş,yazıklar olsun !